Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-03-20 08:22:37
(#60) Én már ott tartok, hogy tök mindegy, melyik kiadást fogom megvenni, a hibákkal telit, vagy az újabbat, csak az Árnybíró első kötete legyen. Már úgyis megszoktam az elírásokkal teli mangákat, ergo pont ez lesz a legkisebb problémám.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Az első kiadáshoz képest néhány elgépelés lesz még javítva, és a nyomat picit szebb lesz (azóta mi is meg a nyomda is sokat tanultunk manga-gyártásilag )
Ez szemétség,és aki megvette az első elgépelésekkel teli verziót az most szívja a fogát?! *dühöng*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Persze,persze nem volt véletlen,most az egyszer elhiszem
Ja és az az extra kötet ki lesz adva magyarul is nemde?
Véletlen volt, de a cikkből majd kiderül, mi vezetett hozzá.
Az extra jogait még nem vettük meg, de ami késik nem múlik
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Így van. Nem azért van új borítóval, hogy mindenki megvegye újra egyszerűen elfogyott, és most már vissza merünk térni az eredeti borítóhoz, nem fogják kidobni a könyvesboltokból Az első kiadáshoz képest néhány elgépelés lesz még javítva, és a nyomat picit szebb lesz (azóta mi is meg a nyomda is sokat tanultunk manga-gyártásilag )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
, Bangdzsa engem is nagyon idegesít... eleve nem szeretem az átlag mangában szükségszerűen felbukkanó idegesítő kis nyomorultat, aki vicces. Nem hiszem, hogy feltétlenül szükség volna ilyenre.
Kicsit megijedtem most, h ennyi kötet van... kíváncsi leszek, mi lesz abban a sokban. Mindazonáltal tényleg sok titkot fed homály, biztos sokáig fogják húzni az olvasók agyát a császár halálával...
Kicsit megijedtem most, h ennyi kötet van... kíváncsi leszek, mi lesz abban a sokban. Mindazonáltal tényleg sok titkot fed homály, biztos sokáig fogják húzni az olvasók agyát a császár halálával...
jó, jó, minket idegesít szegény Bangdzsa, mert pl. a szomszédomban is lakik 1 ilyen, de szerencsétlen japánok... bár nem jártam ott, de úgy képzelem azt az életvitelt, h. csak precíznek, pontosnak és beszámíthatónak lehet lenni, s akkor legalább hadd olvassanak ilyen alakokról, nem...?
és én örülök a sok kötetnek, jól összerakott sztori ez, lehet variálni
Inuyasha mikor lesz? lesz?
Szerk: Midori 2007-03-19 22:06:07
beküldve: 2007-03-19 21:19:29
(#55) Köszi szépen mindenkinek, azt hiszem lesz egy köröm az egyik közeli Alexandrába . Remélem, én is meg fogom találni őket, mert nagyon kiváncsi lettem rá. Eddig ugyanis csak gépen volt szerencsém mangákat olvasni, ami valljuk be, elég fárasztó dolog (Különösen ha ilyen 18 kötetekről van szó...)
Sziasztok
Most lettem fan az elmúlt 1 hónapban.
Én a Dunakeszin lévő Buy Way könyvesboltjában vettem meg az összes eddigi 1-4 kötetet.
1 hét alatt végigolvastam és azóta is a képeken ámulok.
A rajzok gyönyörűek főleg az új számokban megjelent kétoldalasok tetszenek nagyon.
Ha pesti vagy, akkor a King Comicsba tuti megtalálod,én múltkor pont láttam őket ott;) ha pedig nem, akkor talán az 576 üzleteiben, vagy az Alexandra könyvesboltokban..(de ez sem tuti..)
Én úgy tudom, hogy csak a külső boritója lesz új (illetve az eredeti^^)
Most lettem fan az elmúlt 1 hónapban.
Én a Dunakeszin lévő Buy Way könyvesboltjában vettem meg az összes eddigi 1-4 kötetet.
1 hét alatt végigolvastam és azóta is a képeken ámulok.
A rajzok gyönyörűek főleg az új számokban megjelent kétoldalasok tetszenek nagyon.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg őket biztosan? Előre is köszi.
Ha pesti vagy, akkor a King Comicsba tuti megtalálod,én múltkor pont láttam őket ott;) ha pedig nem, akkor talán az 576 üzleteiben, vagy az Alexandra könyvesboltokban..(de ez sem tuti..)
Hali! Ezaz újranyomott 1. kötet mivel tud többet az előzőnél? MIért éri meg nekem megvenni! Magyarán: győzzetek meg miért vegyem meg!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg őket biztosan? Előre is köszi.
Hali! Ezaz újranyomott 1. kötet mivel tud többet az előzőnél? MIért éri meg nekem megvenni! Magyarán: győzzetek meg miért vegyem meg!
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-03-19 18:42:33
beküldve: 2007-03-19 18:38:13
(#52) Hali! Ezaz újranyomott 1. kötet mivel tud többet az előzőnél? MIért éri meg nekem megvenni! Magyarán: győzzetek meg miért vegyem meg!
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-03-19 18:18:12
(#51) Én nem olyan régen (egészen pontosan tegnap) nézelődtem az egyik Libriben, és megtaláltam az Árnybíró 3. és 4. kötetét... Alig bírtam magam visszafogni, hogy ne vegyem meg, de előtte az első két kötetet is el szeretném olvasni. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg őket biztosan? Előre is köszi.
beküldve: 2007-03-19 15:58:29
(#50) De bizony a divatpasik ilyenek...hibáznak,persze nem mindet ismerik el,csak a legnagyobbakat,ezért megszertjük,plusz szép hasa van,jól fightingol stb.. Najó,annyira azért nem divatcsávó mint Süsüke (Naruto) vagy Lenny (Shaman King)
Most itt bogarászom a 4. kötetet,ha a szemüveget így kell elválasztani akkor eddig no hiba..
Persze,persze nem volt véletlen,most az egyszer elhiszem (pedig olyan jót röhögtem rajta XD) Annyira várom már,mikor eljő a Szando-Szonda elírás ^_^
Most itt bogarászom a 4. kötetet,ha a szemüveget így kell elválasztani akkor eddig no hiba..
Persze,persze nem volt véletlen,most az egyszer elhiszem (pedig olyan jót röhögtem rajta XD) Annyira várom már,mikor eljő a Szando-Szonda elírás ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-19 15:47:11
(#49) Lehet, h csak én vagyok beteg, de én felvettem Munszu logikáját, nem lep meg annyira egy bemozdulása sem. Igaz mondjuk, hogy tényleg elég tipikus karakter... ÉÉs csatlakozom az előttem szólóhoz, Bangdzsa engem is nagyon idegesít... eleve nem szeretem az átlag mangában szükségszerűen felbukkanó idegesítő kis nyomorultat, aki vicces. Nem hiszem, hogy feltétlenül szükség volna ilyenre.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-19 00:09:24
(#48) 2. kötet utolsó részei a Mandragórában azért nagyot néz Munszu amikor rájön,h nem is Adzsite a "gyógyító" hanem vki más, ő meg kinyírta a fél falut ... sztem, átfut az agyán,h tévedett!
Ugyanez a szitu van az 1.kötetben a Temetés Korei részben amikor előjön a monszta ...
Ugyanez a szitu van az 1.kötetben a Temetés Korei részben amikor előjön a monszta ...
Egészen a 13-ik köteteig kell várni, hogy kiderüljön, kicsoda is a Bangdzsa valójában, és miért ilyen, amilyen szóval kitartás...
Valóban zavaróak néhol az elírások, szánjukbánjuk is nagyon. Viszont a 4. kötetben már csak egy elválasztási hiba van tudtommal, köszönhetően az új lektorunknak, meg a kicsit több időnek, ami a kiadásra volt. A Bangdzsa - Bandzsa dologról lesz majd bejegyzés a ford. blogban, mert nem volt véletlen (vagyis csak részben )
Most jelent meg egy extra kötet Japánban, amit Joun In-Van írt, és a CLAMP meg más rajzolók illusztráltak. Ott van elmesélve Csunhjang születése, ami sok mindent megmagyaráz a dolgaiból Talán majd arra is sor kerül...
Munszu egyébként sokat hibázik, csak jól menedzseli általában alábecsüli, hogy az emberek mire képesek, nem bízik senkiben, stb. Ezek sztem mind hibák. És szerelmes is tudna lenni (5. kötet!) csak rossz típushoz vonzódik (vagy simán peches, ki tudja... )
Valóban zavaróak néhol az elírások, szánjukbánjuk is nagyon. Viszont a 4. kötetben már csak egy elválasztási hiba van tudtommal, köszönhetően az új lektorunknak, meg a kicsit több időnek, ami a kiadásra volt. A Bangdzsa - Bandzsa dologról lesz majd bejegyzés a ford. blogban, mert nem volt véletlen (vagyis csak részben )
Most jelent meg egy extra kötet Japánban, amit Joun In-Van írt, és a CLAMP meg más rajzolók illusztráltak. Ott van elmesélve Csunhjang születése, ami sok mindent megmagyaráz a dolgaiból Talán majd arra is sor kerül...
Munszu egyébként sokat hibázik, csak jól menedzseli általában alábecsüli, hogy az emberek mire képesek, nem bízik senkiben, stb. Ezek sztem mind hibák. És szerelmes is tudna lenni (5. kötet!) csak rossz típushoz vonzódik (vagy simán peches, ki tudja... )
Szerk: Micchan 2007-03-18 22:35:57
beküldve: 2007-03-18 17:12:47
(#46) Eddig a 2. kötet boritója jön be a legjobban nálam, de a 3. kötet történetei teccetek a legobban.
Jui má alig várom a folytatást.
Jui má alig várom a folytatást.