Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Pasikat használt áldozatnak A nyelvezet, amit használ (japán) egy nagyon nőies, barokkosan cifrázott valami, ami nagyon durvára, nyersre vált amikor démonalakban van. Én azt gondolnám, hogy nincs neme, mert képes társ nélkül szaporodni...
Ahan. Ezért gondoltam hermafroditának (=hímnősnek), de végülis nem nélküli/nemtelen, az bizti.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-03-17 18:47:45
(#44) Igen igen,Munsu hasa viszi a fényt az egész mangába ^^
Szerintem a Bangdzsa rombolja a hangulatot...Munsu és Vonhjo nagyban ölik egymást,az meg épp "szabadul".Nagyon nem illik bele,teljesen felesleges karakter,nélküle is elég volt benne a poén,vele már túl sok.Nem,ezt nem úgy értem,hogy ne legyen benne humor,csak gondolom Bangdzsa a vicc kedvéért van benne,pedig nélküle is jól elpoénkodtak.
Azok a külön kis történetek engem is nagyon megragadtak,annyira szívhez szólóak,meghatóak és művésziek...ugye lesz minden kötet végén? ^^
Negatívum még a sok félregépelés...azt úgy szerettem mikor bandzsa lett a bangdzsából XD ("hogy meszérelted..?" XD) Jó,jó befejeztem..
Sando ruhája? Hát,el nem tudom képzelni,hogy hogyan hajol le anélkül,hogy ne akadjon meg a csupasz mellén minden férfiszem...bár gondolom így is akadoznak
Munsuval csak az a gond,hogy tipikus "divatpasi".Avagy "nem vonzódom senkihez,nem ismerem be hogy bárkit is szeretek" ehhez hozzájön még,hogy mindig jól dönt,sose hibázik (najó,csak leölte a császárt,de beismerte és bánja is),és ezek engem általában nagyon idegesítenek...de mégis,az a has valahogy eltereli a figyelmem ezekről ^_^
Szerintem a Bangdzsa rombolja a hangulatot...Munsu és Vonhjo nagyban ölik egymást,az meg épp "szabadul".Nagyon nem illik bele,teljesen felesleges karakter,nélküle is elég volt benne a poén,vele már túl sok.Nem,ezt nem úgy értem,hogy ne legyen benne humor,csak gondolom Bangdzsa a vicc kedvéért van benne,pedig nélküle is jól elpoénkodtak.
Azok a külön kis történetek engem is nagyon megragadtak,annyira szívhez szólóak,meghatóak és művésziek...ugye lesz minden kötet végén? ^^
Negatívum még a sok félregépelés...azt úgy szerettem mikor bandzsa lett a bangdzsából XD ("hogy meszérelted..?" XD) Jó,jó befejeztem..
Sando ruhája? Hát,el nem tudom képzelni,hogy hogyan hajol le anélkül,hogy ne akadjon meg a csupasz mellén minden férfiszem...bár gondolom így is akadoznak
Munsuval csak az a gond,hogy tipikus "divatpasi".Avagy "nem vonzódom senkihez,nem ismerem be hogy bárkit is szeretek" ehhez hozzájön még,hogy mindig jól dönt,sose hibázik (najó,csak leölte a császárt,de beismerte és bánja is),és ezek engem általában nagyon idegesítenek...de mégis,az a has valahogy eltereli a figyelmem ezekről ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A kötetek végén Joun In-van szan rövid "történetei" az én abszolút kedvenceim. Naná, hogy teljesen nem illik a mangába, de ilyen is kell. A távol-keleti humort gondolom nem kell bemutatnom... Én fetrengtem ettől a pár oldaltól, nagyon jók.
beküldve: 2007-03-17 18:23:04
(#42) Üdv, no elolvastam én is, íme a véleményem:
Én az első kötet borítjára voksolok, szépen van összerakva, színben is harmonizál, szép az elrendezése.
(ÉÉS: megtudtam, hogy kicsoda is az avatáromon az a csaj, és épp eléggé megsürgette az avatárváltást)
POZITÍVUM: A rajzokat időbe tellett megszoknom (azért nem akartam megvenni először, mert nem tetszettek) de megbarátkoztam velük. (Megj.: Munszu felsőteste valóban figyelemre méltó! )Szandót nem tartom olyan nagyon eredeti karakternek, de a mozgása nagyon szépen megrajzolt, és tényleg jót tett, hogy van egy direkt "harcoló Szandós"fejezet. A mozgásokat egyébként meglepően egyedinek tartom, nagyon jó! A történet alapjában nem rossz, ötletes, klasszul felépített világ, és jók a karakterek. Munszu gondolatmenete az elején idegesített, de sikerült ráéreznem a logikájára többé-kevésbé a 4. kötet végére. Szuperek benne a fordulatok, a prológus is, meg úgy általában a karakterek színrelépése kreatív.
Direkt tetszenek az egyes részek közti kis történeti értekezések, mert mindenképpen jó letisztázni, h mi szolgáltatta az alapot, elrendezni fejben.
NEGATÍVUM: Kicsit zavarnak a sajtóhibák benne... meg az, hogy egyszer lemarad az oldal aljáról a szöveg betűinek fele.
Sokallom benne az akciót (talán ez az én keresztem, nem akciós mangákhoz vagyok szokva). Lehetne kicsit kevésbé agresszív...
Szando "ruhája" talán kicsit irreális. Nem azt mondom, hogy túl sokat mutat, de lehetne kicsit logikusabb holmiban, nem ilyen pántokban.
S még valami: Nem tudom, ki hogy van vele, de engem kegyetlenül idegesítenek a végén azok a skiccszerű kis oldalak, vagy mik a szerkesztől életéről... úgy lerombolják a hangulatot szerintem. Túl erős váltás.
összességében tetszik és engem is nagyon csigáz, hogy mi lett a császárral, mesterien keltik a feszültséget az oldalak. Nekem eddig Adzsite a kedvencem, igazi kiszámíthatatlan valakinek tűnik eddig, Munszu néha nagyon idegesítő szerintem. Azzal együtt várom a folytatást!
Én az első kötet borítjára voksolok, szépen van összerakva, színben is harmonizál, szép az elrendezése.
(ÉÉS: megtudtam, hogy kicsoda is az avatáromon az a csaj, és épp eléggé megsürgette az avatárváltást)
POZITÍVUM: A rajzokat időbe tellett megszoknom (azért nem akartam megvenni először, mert nem tetszettek) de megbarátkoztam velük. (Megj.: Munszu felsőteste valóban figyelemre méltó! )Szandót nem tartom olyan nagyon eredeti karakternek, de a mozgása nagyon szépen megrajzolt, és tényleg jót tett, hogy van egy direkt "harcoló Szandós"fejezet. A mozgásokat egyébként meglepően egyedinek tartom, nagyon jó! A történet alapjában nem rossz, ötletes, klasszul felépített világ, és jók a karakterek. Munszu gondolatmenete az elején idegesített, de sikerült ráéreznem a logikájára többé-kevésbé a 4. kötet végére. Szuperek benne a fordulatok, a prológus is, meg úgy általában a karakterek színrelépése kreatív.
Direkt tetszenek az egyes részek közti kis történeti értekezések, mert mindenképpen jó letisztázni, h mi szolgáltatta az alapot, elrendezni fejben.
NEGATÍVUM: Kicsit zavarnak a sajtóhibák benne... meg az, hogy egyszer lemarad az oldal aljáról a szöveg betűinek fele.
Sokallom benne az akciót (talán ez az én keresztem, nem akciós mangákhoz vagyok szokva). Lehetne kicsit kevésbé agresszív...
Szando "ruhája" talán kicsit irreális. Nem azt mondom, hogy túl sokat mutat, de lehetne kicsit logikusabb holmiban, nem ilyen pántokban.
S még valami: Nem tudom, ki hogy van vele, de engem kegyetlenül idegesítenek a végén azok a skiccszerű kis oldalak, vagy mik a szerkesztől életéről... úgy lerombolják a hangulatot szerintem. Túl erős váltás.
összességében tetszik és engem is nagyon csigáz, hogy mi lett a császárral, mesterien keltik a feszültséget az oldalak. Nekem eddig Adzsite a kedvencem, igazi kiszámíthatatlan valakinek tűnik eddig, Munszu néha nagyon idegesítő szerintem. Azzal együtt várom a folytatást!
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-17 07:43:44
(#41) Én is Réka állítása mellett voksolok ... a 4. kötetben ki is kelnek a petéi ... csiga style
Pasikat használt áldozatnak A nyelvezet, amit használ (japán) egy nagyon nőies, barokkosan cifrázott valami, ami nagyon durvára, nyersre vált amikor démonalakban van. Én azt gondolnám, hogy nincs neme, mert képes társ nélkül szaporodni...
beküldve: 2007-03-16 23:08:52
(#39) Vonhjo-t én férfinak mondanám. Bár feltételezhetjük hermafroditánk is, mert ahhoz hogy fenntartsa emberi alakját emberi áldozatokra volt szüksége, méghozzá fiatalokra (most pontosan nem rémlik, de fiatal nőket/hajadonokat használt?).
beküldve: 2007-03-16 22:10:19
(#38) Vonhjóról jut eszembe...barátnőmmel kb negyed órán át vitattuk azt a kérdést,hogy ő valójában férfi-e vagy nő...még mindig nem jutottunk dűlőre,szóval kérném a közönség segítségét ^^" Bár erős a gyanúnk arra hogy férfi..elvégre hadseregben szolgált (vagy félreértettünk valamit) és gondolom ott nem túl sok nő volt..meg amikor átváltozott szörnnyé akkor sem volt túl sok "lányos vonása" Azért kívnáncsiak lennénk a ti véleményetekre Borítók? Talán a harmadik tetszett eddig a legjobban..plusz a második átalakítás előtti verziója,mikor Sando még nem mosolyog
beküldve: 2007-03-16 21:01:29
(#37) Azt hiszem én is a 4. kötet borítója mellett foglalok állást. Eddig az tetszik a legjobban. Kedvenc karakterem Munszu (kinek nem?), de a leginkább az tetszik benne, hogy a főhős nem az a tisztalelkű, tökéletets, patyolat lekű ember. Hibázott a múltjában, gonosz tettet vitt véghez, aminek következményit viselnie kell. Szóval nem egy tökéletes, egy ideál, hanem valóságos karakter. Sőt ebben a tekintetben talán mindegyik karakter az. Különösen felfigyeltem Vohnjo karakterére a 4. kötetben. Egy szörny, aki mégis emberként akart élni. Talán, ha Dzusin nem bukik meg (ami Munszu hibája?), akkor ez elérhető lett volna a számára? Emiatt igencsak megsajnáltam... Na mindegy, én így látom.
beküldve: 2007-03-16 19:43:25
(#36) Hello mindneki!
1. részben a Prológus a legjobb ... attól jött meg igazán a kedvem a további olvasáshoz ... :)
1. részben a Prológus a legjobb ... attól jött meg igazán a kedvem a további olvasáshoz ... :)
beküldve: 2007-03-15 20:42:08
(#35) hát, ha már így mindenki elmondja, akkor énis; nekem a 4. kötet boritója teccik a legjobban^^ sztem nagyon jól van megcsinva, h Adzsite ott a háttérben van, Vonszul és Munszu pedig elötte^^
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-15 20:09:18
(#34) Üdv.
Én nagyon várom már az 5. kötetet.
Hanon: Folytatásról még nem tudok de ne vegyünk rá
mérget, hogy nem lesz.
Még nem láttam de nem sokára megnézem.
Én nagyon várom már az 5. kötetet.
Hanon: Folytatásról még nem tudok de ne vegyünk rá
mérget, hogy nem lesz.
Még nem láttam de nem sokára megnézem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-03-15 20:11:55
A második kötet alternatív borítója volt a legjobb szerintem. Amikor Szandó széttárja a két karját...
beküldve: 2007-03-15 14:24:40
(#32) Na,mostmár jövök nyáladzani..
Nagyon tetszik,jó történet és szép a rajzolás,egyetlen hibája hogy a jóképű csávók mindig hamar elhaláloznak benne..bár Munszu hasa kiegyenlíti ezt a csekélységet Jöhet az az 5. kötet is Ja és,tudom,hogy nem ide tartozik,de a movie-nak lesz folytatása vagy ne is reménykedjek abban,hogy Munszut mozgás közben látom félmeztelenül?
Nagyon tetszik,jó történet és szép a rajzolás,egyetlen hibája hogy a jóképű csávók mindig hamar elhaláloznak benne..bár Munszu hasa kiegyenlíti ezt a csekélységet Jöhet az az 5. kötet is Ja és,tudom,hogy nem ide tartozik,de a movie-nak lesz folytatása vagy ne is reménykedjek abban,hogy Munszut mozgás közben látom félmeztelenül?
Szerk: Hanon 2007-03-15 14:25:03
beküldve: 2007-03-14 16:08:42
(#31) 1et értek veled Tailor, nekem is a második kötet borítója tetszik a legjobban! Persze a többi is, de a 2. a legjobban XD
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"