Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-03-26 16:23:43
(#90) milyen jó lenne, ha lehetne csak boritót venni xD najó ez hülyeség :P (akkor lehetne cserélgetni)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
no, mégis visszakerestem: a 27-es és az 57-es post szól erről (ha jól veszem ki)
Kösz. Közben leesett, hogy olvastam már ezeket a hozzászólásokat, csak nem tudtam miről van szó. De ma láttam először az új borítót. Tetszik, de EZÉRT nem fogom újra megvenni.
Szívesen. Én gondolkozom a dolgon, szívesen megvenném (már csak azért is, mert az első kötet zöldsége, hogy mondjam, kilóg a többi közül, meg mert hülye fan vagyok, akinek van olyan könnyűzenei CD-je, amit a bónuszos újrakiadások miatt háromszor vett meg ), de szerintem még várat egy kicsit magára, mert jelenleg inkább az új kötetet szeretném, és arra is kapirgálnom kell =(
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
no, mégis visszakerestem: a 27-es és az 57-es post szól erről (ha jól veszem ki)
Kösz. Közben leesett, hogy olvastam már ezeket a hozzászólásokat, csak nem tudtam miről van szó. De ma láttam először az új borítót. Tetszik, de EZÉRT nem fogom újra megvenni.
Szerk: Zsolti 2007-03-26 15:57:32
Most látom csak, az úranyomott első kötetnek más a borítója, mint ami eredetileg volt?
ühüm. én is ezért ástam végig a fórumot még régebben, valahol "hátrébb" le van írva, hogy más, és hogy miért is volt eleve más az első köteté. Ha érdekel, keress vissza, én sajna pontosan most nem tudom, hányadik oldalon volt
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-26 15:51:39
beküldve: 2007-03-26 14:33:00
(#86) Most látom csak, az úranyomott első kötetnek más a borítója, mint ami eredetileg volt?
Csakis a császár lehet. Nem hinném hogy Munszu beérné kevesebbel :)
Milyen igaz
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csakis a császár lehet. Nem hinném hogy Munszu beérné kevesebbel :)
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2007-03-25 16:17:21
(#83) Hehe,ezen is sokat gondolkoztunk,és mi is arra jutottunk hogy a császár...mikor először átsuhanva olvastam azt hittem Sando..jó jó,nem figyeltem oda XD
beküldve: 2007-03-25 16:15:49
(#82) Kis kezdőnek először lépek az oldalra, ezért elnézést, hogy ilyen kapkodva és ilyen alpári kérdést teszek fel, lehet figyelmetlenül a korábbi hozzászólásokhoz képest, de a negyedik rész elején, a színesben, az a festegető fickó a volt császár? Mert nekem nagyon lányos:S
"...én kárhozom, s te légy angyal..."
Azért nem találod, mert még nem jelent meg Először a Képregényfesztiválon lesz. Eddig csak az első 4-ről folyt a beszélgetés.
Szerk: Admin 2007-03-25 14:49:52
beküldve: 2007-03-25 14:33:38
(#80) sziasztok!!ti hol veszitek meg??nekem még csak az első 4 vabn meg de az 5.-et sehol nem talalom... segitenétek?? annyira cool az Árnybíró elmond hatatlan!!olyan kár h nem Japámban élek!! na pusz mindenkinek !!
Rock 4 Ever!!!!
3. Vonhjo-val kapcsolatban: most hírtelen nem találtam meg azt a jelenetet, de Bangdzsa azon filózótt, nem meleg-e Vonhjo, amiért az általa fiúnak hitt kis izékét akarta feláldozni.
Igen,mikro a másik árnybírót szabadítja és "olyan vagy ebben a ruhában mint egy lány" ott tényleg azon gondolkozik...megoldottuk legnagyobb problémámat,grat
beküldve: 2007-03-24 21:08:16
(#78) 1. Engem nem bosszantott Bangzsa. Valahogy én nem érzem elütőnek.
2. Én elolvastam minden kötetet, és lehet, hogy akkor feltűnt egy két elírás (ha gyorsan olvasok, gyakran észre se veszem. És ha élvezem az olvasmányt, akkor gyorsan olvasok ) de most már egyáltalán nem rémlik a dolog, csak abból hogy emlegettétek. Nem ütött úgy szíven, mint pár nagyon-nagyon-nagyon durva hiba fanfordításokban (ami nem is elgépelés, hanem az igen hiányos magyar nyelvtantudás)
3. Vonhjo-val kapcsolatban: most hírtelen nem találtam meg azt a jelenetet, de Bangdzsa azon filózótt, nem meleg-e Vonhjo, amiért az általa fiúnak hitt kis izékét akarta feláldozni.
2. Én elolvastam minden kötetet, és lehet, hogy akkor feltűnt egy két elírás (ha gyorsan olvasok, gyakran észre se veszem. És ha élvezem az olvasmányt, akkor gyorsan olvasok ) de most már egyáltalán nem rémlik a dolog, csak abból hogy emlegettétek. Nem ütött úgy szíven, mint pár nagyon-nagyon-nagyon durva hiba fanfordításokban (ami nem is elgépelés, hanem az igen hiányos magyar nyelvtantudás)
Szerk: A mordályos nyul 2007-03-24 21:12:15
beküldve: 2007-03-24 16:53:16
(#77) Ja a müvészek márcsak ienek, de nem is baj.Egyébként tik is szoktatok mangákat krealmni? Egyéként üdv minden new arcnak:
Helyesírás és egyéb hibák: direkt emiatt újra átnéztem a könyvet, és tényleg nem találtam sokat.
p30 csapás-okat elválasztási hiba
p64 rugások hiányzó ékezet
p203 hűség félreírás (hőség lett volna)
Ezeken kívül a többi mind az "o"-végű idegen tulajdonnevek toldalékolásával kapcsolatos. (Az Átírás... topikban bővebben kifejtve.)
Közben eszembe jutott valami: a ritkán előforduló trágár szavak (most nem idézem ;)) az eredetiben is ilyen formában szerepelnek? (Gondolom igen, visszaemlékezve néhány másik japán mangára.)
p30 csapás-okat elválasztási hiba
p64 rugások hiányzó ékezet
p203 hűség félreírás (hőség lett volna)
Ezeken kívül a többi mind az "o"-végű idegen tulajdonnevek toldalékolásával kapcsolatos. (Az Átírás... topikban bővebben kifejtve.)
Közben eszembe jutott valami: a ritkán előforduló trágár szavak (most nem idézem ;)) az eredetiben is ilyen formában szerepelnek? (Gondolom igen, visszaemlékezve néhány másik japán mangára.)