Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-04-06 13:13:41
(#134) Ha nem tévedek 13
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-04-06 13:02:36
(#133) Segítség! Vki megtudná mondani nekem, hogy hány részes lesz az Árnybíró, vagy hány kötetesre tervezik? Előre is köszi!
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-04-05 23:48:01
(#132) Én még a 4.-el birkózok, vagyis ccsak fogok. Az 5.-et kénytelen leszek megrendelni neten, mert a napi meló és sok utazás mellett a legkisseb kitérőre is lusta vok már
Jah és bele kell húznom az olvasásába mert el vagyok maradva. Öcsémet meg megcsapom hogy adja vissza az általa eltüntetett első kötetet, különben mehet megvenni a második kiadást jó indok mi?
Jah és bele kell húznom az olvasásába mert el vagyok maradva. Öcsémet meg megcsapom hogy adja vissza az általa eltüntetett első kötetet, különben mehet megvenni a második kiadást jó indok mi?
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Ma mentek ki a kötetek a nagykereskedőknek. Holnap, vagy kedden szállítják talán szét a boltokba. Ezt azt jelenti, hogy a jövő hét második felétől már érdemes nézelődni :) Most nagyon sokat rendeltek, szerintem mindenhova visznek, mert sikeres kiadvány Ezt is megértük, sikeres manga idehaza
Na ez egy igazán jó hír. Végre kézbe vehetem az új Árnybírót!
Ma mentek ki a kötetek a nagykereskedőknek. Holnap, vagy kedden szállítják talán szét a boltokba. Ezt azt jelenti, hogy a jövő hét második felétől már érdemes nézelődni :) Most nagyon sokat rendeltek, szerintem mindenhova visznek, mert sikeres kiadvány Ezt is megértük, sikeres manga idehaza
Ez remek hír, de ugye ez nemcsak az 5. kötetre igaz, hanem az 1. második kiadására is?
(Ja, egyébként nagy grat az egész Mangafan-nek a sikeres kiadványhoz! )
Szerk: AkuSano 2007-04-05 14:28:40
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-05 10:15:02
(#128) Üdv.
Szeretném megkérdezni, hogy az Árnybíró 5. kötete és a
többi manga is, eljutottak már a vidéki könyvesboltokba?
pl:A békéscsabai Sárkánytűz vagy Littera könyvesboltba:?
Igaz, hogy ma úgyis benézek a boltokba, csak így biztosabb.
Előre köszönöm a választ.
Szeretném megkérdezni, hogy az Árnybíró 5. kötete és a
többi manga is, eljutottak már a vidéki könyvesboltokba?
pl:A békéscsabai Sárkánytűz vagy Littera könyvesboltba:?
Igaz, hogy ma úgyis benézek a boltokba, csak így biztosabb.
Előre köszönöm a választ.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-05 10:15:25
A vebbolt nagyon jó lenne, ha már működne. Jelentősen megegyszerüsítené sok ember dolgát. Mondjuk én szeretek könyvesboltokban bóklászni, nézelődni, de vannak sokan olyanok, akik közelében nincs olyan bolt ahol lehetne mangát kapni. Az árnybíróra szívem szerint elő is fizetnék...
Egyet értek.Tényleg jól jönne már a webbolt vagy mondjuk valami előfizetés.Sokban leegyszerűsítené a mangabeszerzés dolgát.
beküldve: 2007-04-05 00:03:31
(#126) A vebbolt nagyon jó lenne, ha már működne. Jelentősen megegyszerüsítené sok ember dolgát. Mondjuk én szeretek könyvesboltokban bóklászni, nézelődni, de vannak sokan olyanok, akik közelében nincs olyan bolt ahol lehetne mangát kapni. Az árnybíróra szívem szerint elő is fizetnék...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-04 20:04:43
(#125) Én már azzal is megelégednék, ha lenne Vladinál vagy a Bookline-nál. (Múltkor a 4. kötetnél majdnem egy hónap volt ugyanis, amíg lehett kapni az 576 Shop-ban, itt Debrecenben.)
Persze nem lesz ilyen gondolunk, ha beindul a webbolt.
Persze nem lesz ilyen gondolunk, ha beindul a webbolt.
Még mindig nem lehet kapni az Árnybíró 5-öt.Pedig már megnéztem pár helyen és sehol nem volt.Eléggé idegesít a dolog
Felesleges idegeskedni :) Annó én is így jártam az első kötettel! Balga fejjel nem vettem a conon utánna meg kerestem minden fellelhető városban hogy hátha tlálok egyet
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-04-04 18:16:38
(#123) Még mindig nem lehet kapni az Árnybíró 5-öt.Pedig már megnéztem pár helyen és sehol nem volt.Eléggé idegesít a dolog
beküldve: 2007-04-04 18:01:53
(#122) én azt nem vettem észre hogy ott van és nem vettem meg... de szerintem nem is fogom, előbb összegyűjtöm a többit...
Nathaniel never dies ^^
bocsi. Sajnos eltart egy ideig, amíg szétszállítjuk a boltokba...
Igen, az új kiadású 1. kötet az eredeti japán borítót kapta
Igen, az új kiadású 1. kötet az eredeti japán borítót kapta
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...