Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Szekszárdon két Alexandra is van, legalább az egyikben kéne lennie... Telefonálj rájuk párszor, kérdezd meg, és ha nincs, rendelni fognak, meglátod
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Garay tér 10.
Tel.: 06-74-512-452
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 2.
Tel.: 06-74-511-569
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Garay tér 10.
Tel.: 06-74-512-452
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 2.
Tel.: 06-74-511-569
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Valamikor a jövő hét folyamán már érdemes nézelődni a boltokban.
Kár, hogy csak most olvastam el, mivel ma elmentem a Comicsba és még nincsen Árnybíró 5.
De azt mondták, hogy pénteken valószínűleg már lesz!
Kagouna: az valószínűleg újabb kiadás, ezért más a borítója.
Szerk: weingartia 2007-04-04 14:56:22
beküldve: 2007-04-04 14:21:36
(#118) Hogy lehet az h nekem másmilyen eleje van az árnybíró elsö kötetének??? mert nem olyan mint itt a "sorozatok"-nál!!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-04-04 14:15:06
(#117) én se tudtam elmenni... annyira elmentem volna...de nem értemrá meg messze van... itt szekszárdon meg nem is jelenik meg!!innen is le kell mennem Kaposvárra a kötetekért!!! Ez nem igazság!!!De azért Imádom az Árnybírót!!!az a legjobb rész(nekem)amikor Szando legyőzi Vonszult !!!
Rock 4 Ever!!!!
Szerk: Kagouna 2007-04-04 14:16:44
hirtelen azt hittem h most az itteni webboltról van szó. de sajna nem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-03 21:28:03
(#114) Megtudnátok mondani, hogy kb. mikor fog foragalomba kerülni az 5. kötet és az 1. második kiadása? (Sajnos lemaradtam a fesztről. )
Szerk: AkuSano 2007-04-03 21:28:34
beküldve: 2007-04-03 20:19:15
(#113) Nem tudom, írta-e már valaki, és lusta vagyok visszaolvasni, de az utolsó oldal nagyon üt. Fent Adzsite ("Újból életre keltem ezt a gyönyörű világot."), lent Munszu ("A pokolba is, rohadt egy világ ez."). Két tökéletesen ellentétes figura tökéletesen ellentétes gondolatai.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-04-03 13:32:28
(#112) Már annyian áradoztak az Árnybíró imádatáról, hogy én szerintem ezt nem tudnám überelni. Na jó megpróbálom... IMÁDOM! :) MI is van az animével? Akarom akarom akarom!!!
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2007-04-03 13:14:39
(#111) Egyéb teendőim miatt csak most jutottam oda, hogy elolvassam az 5. kötetet. A 4.-hez hasonlóan ezt sem bírtam letenni, úgyhogy egyből ki is olvastam.
Kétszer majd leestem a székről a nevetéstől: először, amikor Munszu bolondgombát eszik, és repülni akar a kis denevéren, másodszor meg amikor a 13 éves kiscsaj ott nyögdécsel, mert elzsibbadt a térde. Hatalmas jelenetek!
Kétszer majd leestem a székről a nevetéstől: először, amikor Munszu bolondgombát eszik, és repülni akar a kis denevéren, másodszor meg amikor a 13 éves kiscsaj ott nyögdécsel, mert elzsibbadt a térde. Hatalmas jelenetek!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Srácok, el kell olvasni még egyszer azt a sztorit Sajons a szöveg elég rossz volt, nem könnyű belőle megérteni a végét... De igazából két csavar is van benne.
Egyrészt, ellentétben azzal, ahogy Munszu hitte miután meghallgatta a sztorit, a pasi nem volt őrült, és nem elképzelte a tigrist: az tényleg létezett.
Ezt a végén úgy magyarázza, hogy a tigris igazából nem volt értelmes lény, csak a férfi aggódása olyan erős volt, hogy egy egyszerű állatra képes volt rákényszeríteni az akaratát. Ezt pedig a férfi önmagának úgy magyarázta, hogy a tigris értelmes, és ő meggyőzte a kis hazugságával.
Azonban,
a legvégén Szando válasza mindent felborít: szerinte nem tigris volt az a lény, akivel harcolt. Munszu erre belátja, hogy a férfi végül is valószínűleg a szanszammal találkozott (a tigris formájában) és mivel a szíve vágya az volt, hogy az anyja nyugodtan haljon meg, a szanszam ezt teljesítette. Ezt mutatja az utolsó oldalon két kép; a férfi nekilátna elásni a tigris hulláját, majd először a döbbent arcát látni, majd alul, ahogy térdre rogy a fényes-szárnyas izé előtt. Ő is megértette, hogy mi volt a tigris valójában, amikor halála után visszaváltozott eredeti formájába.
Egyrészt, ellentétben azzal, ahogy Munszu hitte miután meghallgatta a sztorit, a pasi nem volt őrült, és nem elképzelte a tigrist: az tényleg létezett.
Ezt a végén úgy magyarázza, hogy a tigris igazából nem volt értelmes lény, csak a férfi aggódása olyan erős volt, hogy egy egyszerű állatra képes volt rákényszeríteni az akaratát. Ezt pedig a férfi önmagának úgy magyarázta, hogy a tigris értelmes, és ő meggyőzte a kis hazugságával.
Azonban,
a legvégén Szando válasza mindent felborít: szerinte nem tigris volt az a lény, akivel harcolt. Munszu erre belátja, hogy a férfi végül is valószínűleg a szanszammal találkozott (a tigris formájában) és mivel a szíve vágya az volt, hogy az anyja nyugodtan haljon meg, a szanszam ezt teljesítette. Ezt mutatja az utolsó oldalon két kép; a férfi nekilátna elásni a tigris hulláját, majd először a döbbent arcát látni, majd alul, ahogy térdre rogy a fényes-szárnyas izé előtt. Ő is megértette, hogy mi volt a tigris valójában, amikor halála után visszaváltozott eredeti formájába.
Igen,ez teljesen világos volt eddig is (bár most hogy te magyarázod kicsit bonyolultabbnak tűnik ).Értettem hogy mi volt a tigris stb,de..akkor is,ez egy tigris meg szanszam vagy mittudomén kérem kapcsolja ki..egy tigrisnek bemagyarázni valamit...de ha végül is szanszam volt akkor csak tetette hogy ő csak egy barom tigris,és teljesülhessen a csávóka szíve vágya..uff,hagyjuk
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Srácok, el kell olvasni még egyszer azt a sztorit Sajons a szöveg elég rossz volt, nem könnyű belőle megérteni a végét... De igazából két csavar is van benne.
Azonban,
Azonban,
Szerk: Csaba 2007-04-02 02:04:44
heheh, a tekergözö giliszták az 1ik legjobb:P meg hát végülis mind jó=D nekem csak aza tigristestvér nem teccik annyira..
Az nekem se tetszett,az alapsztori nem jó valahogy...elmondasz valakinek egy tök hihetetlen dolgot és akkor elhiszi hogy ő tényleg az?Áh,nem tetszik..
Ehehe,engem kényeztethetett volna a kis drága... De Szando tulajdnoképpen hány éves?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-01 13:25:09
(#107) heheh, a tekergözö giliszták az 1ik legjobb:P meg hát végülis mind jó=D nekem csak aza tigristestvér nem teccik annyira..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-31 21:09:02
(#106) nagyokat néztem az ötödik kötet egyes részeinél, de azért jó volt B) remélem nem tiltják be (vagyis inkább ajánlom) semelyik mangát magyarországon, mert ájjájj, mi lesz akkor itt xD
edit: kicsit jobban visszaolvastam... milyen újrakiadása lesz az első résznek?
edit: kicsit jobban visszaolvastam... milyen újrakiadása lesz az első résznek?
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2007-03-31 21:12:06