Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Szekszárdon két Alexandra is van, legalább az egyikben kéne lennie... Telefonálj rájuk párszor, kérdezd meg, és ha nincs, rendelni fognak, meglátod
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Garay tér 10.
Tel.: 06-74-512-452
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 2.
Tel.: 06-74-511-569

Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Garay tér 10.
Tel.: 06-74-512-452
Alexandra Könyvesbolt
7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 2.
Tel.: 06-74-511-569
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Valamikor a jövő hét folyamán már érdemes nézelődni a boltokban.
Kár, hogy csak most olvastam el, mivel ma elmentem a Comicsba és még nincsen Árnybíró 5.

De azt mondták, hogy pénteken valószínűleg már lesz!

Kagouna: az valószínűleg újabb kiadás, ezért más a borítója.
Szerk: weingartia 2007-04-04 14:56:22
beküldve: 2007-04-04 14:21:36
(#118) Hogy lehet az h nekem másmilyen eleje van az árnybíró elsö kötetének???
mert nem olyan mint itt a "sorozatok"-nál!!!

Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-04-04 14:15:06
(#117) én se tudtam elmenni...
annyira elmentem volna...de nem értemrá meg messze van...
itt szekszárdon meg nem is jelenik meg!!innen is le kell mennem Kaposvárra a kötetekért!!!
Ez nem igazság!!!De azért Imádom az Árnybírót!!!az a legjobb rész(nekem)amikor Szando legyőzi Vonszult
!!!

Rock 4 Ever!!!!
Szerk: Kagouna 2007-04-04 14:16:44
hirtelen azt hittem h most az itteni webboltról van szó.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-03 21:28:03
(#114) Megtudnátok mondani, hogy kb. mikor fog foragalomba kerülni az 5. kötet és az 1. második kiadása? (Sajnos lemaradtam a fesztről.
)

Szerk: AkuSano 2007-04-03 21:28:34
beküldve: 2007-04-03 20:19:15
(#113) Nem tudom, írta-e már valaki, és lusta vagyok visszaolvasni, de az utolsó oldal nagyon üt. Fent Adzsite ("Újból életre keltem ezt a gyönyörű világot."), lent Munszu ("A pokolba is, rohadt egy világ ez."). Két tökéletesen ellentétes figura tökéletesen ellentétes gondolatai.

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-04-03 13:32:28
(#112) Már annyian áradoztak az Árnybíró imádatáról, hogy én szerintem ezt nem tudnám überelni. Na jó megpróbálom... IMÁDOM! :) MI is van az animével? Akarom akarom akarom!!!

INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2007-04-03 13:14:39
(#111) Egyéb teendőim miatt csak most jutottam oda, hogy elolvassam az 5. kötetet. A 4.-hez hasonlóan ezt sem bírtam letenni, úgyhogy egyből ki is olvastam.
Kétszer majd leestem a székről a nevetéstől: először, amikor Munszu bolondgombát eszik, és repülni akar a kis denevéren, másodszor meg amikor a 13 éves kiscsaj ott nyögdécsel, mert elzsibbadt a térde. Hatalmas jelenetek!

Kétszer majd leestem a székről a nevetéstől: először, amikor Munszu bolondgombát eszik, és repülni akar a kis denevéren, másodszor meg amikor a 13 éves kiscsaj ott nyögdécsel, mert elzsibbadt a térde. Hatalmas jelenetek!

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Srácok, el kell olvasni még egyszer azt a sztorit
Sajons a szöveg elég rossz volt, nem könnyű belőle megérteni a végét... De igazából két csavar is van benne.
Egyrészt, ellentétben azzal, ahogy Munszu hitte miután meghallgatta a sztorit, a pasi nem volt őrült, és nem elképzelte a tigrist: az tényleg létezett.
Ezt a végén úgy magyarázza, hogy a tigris igazából nem volt értelmes lény, csak a férfi aggódása olyan erős volt, hogy egy egyszerű állatra képes volt rákényszeríteni az akaratát. Ezt pedig a férfi önmagának úgy magyarázta, hogy a tigris értelmes, és ő meggyőzte a kis hazugságával.
Azonban,
a legvégén Szando válasza mindent felborít: szerinte nem tigris volt az a lény, akivel harcolt. Munszu erre belátja, hogy a férfi végül is valószínűleg a szanszammal találkozott (a tigris formájában) és mivel a szíve vágya az volt, hogy az anyja nyugodtan haljon meg, a szanszam ezt teljesítette. Ezt mutatja az utolsó oldalon két kép; a férfi nekilátna elásni a tigris hulláját, majd először a döbbent arcát látni, majd alul, ahogy térdre rogy a fényes-szárnyas izé előtt. Ő is megértette, hogy mi volt a tigris valójában, amikor halála után visszaváltozott eredeti formájába.

Egyrészt, ellentétben azzal, ahogy Munszu hitte miután meghallgatta a sztorit, a pasi nem volt őrült, és nem elképzelte a tigrist: az tényleg létezett.
Ezt a végén úgy magyarázza, hogy a tigris igazából nem volt értelmes lény, csak a férfi aggódása olyan erős volt, hogy egy egyszerű állatra képes volt rákényszeríteni az akaratát. Ezt pedig a férfi önmagának úgy magyarázta, hogy a tigris értelmes, és ő meggyőzte a kis hazugságával.
Azonban,
a legvégén Szando válasza mindent felborít: szerinte nem tigris volt az a lény, akivel harcolt. Munszu erre belátja, hogy a férfi végül is valószínűleg a szanszammal találkozott (a tigris formájában) és mivel a szíve vágya az volt, hogy az anyja nyugodtan haljon meg, a szanszam ezt teljesítette. Ezt mutatja az utolsó oldalon két kép; a férfi nekilátna elásni a tigris hulláját, majd először a döbbent arcát látni, majd alul, ahogy térdre rogy a fényes-szárnyas izé előtt. Ő is megértette, hogy mi volt a tigris valójában, amikor halála után visszaváltozott eredeti formájába.
Igen,ez teljesen világos volt eddig is (bár most hogy te magyarázod kicsit bonyolultabbnak tűnik

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Srácok, el kell olvasni még egyszer azt a sztorit
Sajons a szöveg elég rossz volt, nem könnyű belőle megérteni a végét... De igazából két csavar is van benne.
Azonban,

Azonban,
Szerk: Csaba 2007-04-02 02:04:44
heheh, a tekergözö giliszták az 1ik legjobb:P meg hát végülis mind jó=D nekem csak aza tigristestvér nem teccik annyira..

Az nekem se tetszett,az alapsztori nem jó valahogy...elmondasz valakinek egy tök hihetetlen dolgot és akkor elhiszi hogy ő tényleg az?Áh,nem tetszik..

Ehehe,engem kényeztethetett volna a kis drága...

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-01 13:25:09
(#107) heheh, a tekergözö giliszták az 1ik legjobb:P meg hát végülis mind jó=D nekem csak aza tigristestvér nem teccik annyira..

Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-31 21:09:02
(#106) nagyokat néztem az ötödik kötet egyes részeinél, de azért jó volt B) remélem nem tiltják be (vagyis inkább ajánlom) semelyik mangát magyarországon, mert ájjájj, mi lesz akkor itt xD
edit: kicsit jobban visszaolvastam... milyen újrakiadása lesz az első résznek?
edit: kicsit jobban visszaolvastam... milyen újrakiadása lesz az első résznek?

Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2007-03-31 21:12:06