Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Én nem is tudtam, hogy ebből több van... azt tudom, hogy Budapesten, a Ferenc körúttól nem messze van egy, de azt is csak onnan, hogy párom nagy Camelotba-járó volt, amíg az meg nem szűnt, és ki nem írták a helyén, hogy itt és itt található, ezen a néven. Ugyanaz lenne a felsővezetőség? Én egy ilyen válzotás után azt hittem, ha egy volt, akkor csak egy lett. (vagy eleve nem csak egy volt? én nem értek hozzá, mert számomra eleddig nem sok érdekeset árultak)
Jelenlegi információim szerint hét városban van Sárkánytűz.
A kérdés csak az,hogy van-e a közeledben egy...
Nincs. Debrecenben természetesen nincs.
Szerk: AkuSano 2007-04-07 18:25:49
Végre a kezemben van, az 5. kötetet.
Hol jutottál hozzá?
Igazábol bármelyik Sárkánytűzben van.
Kellene lennie...
A kérdés csak az,hogy van-e a közeledben egy... Én nem is tudtam, hogy ebből több van... azt tudom, hogy Budapesten, a Ferenc körúttól nem messze van egy, de azt is csak onnan, hogy párom nagy Camelotba-járó volt, amíg az meg nem szűnt, és ki nem írták a helyén, hogy itt és itt található, ezen a néven. Ugyanaz lenne a felsővezetőség? Én egy ilyen válzotás után azt hittem, ha egy volt, akkor csak egy lett. (vagy eleve nem csak egy volt? én nem értek hozzá, mert számomra eleddig nem sok érdekeset árultak)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-07 18:08:09
Végre a kezemben van, az 5. kötetet.
Hol jutottál hozzá?
Igazábol bármelyik Sárkánytűzben van.
Kellene lennie...
A kérdés csak az,hogy van-e a közeledben egy...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-04-07 16:03:37
beküldve: 2007-04-07 15:55:06
(#145) A békéscsabai Littera könyves boltban.
Eredetileg úgy terveztem, hogy a Sárkánytűz nevű bolt (félében) veszem meg, de be volt zárva annak elenére, hogy 10-től 12-ig nyitva kénne lennie.
Eredetileg úgy terveztem, hogy a Sárkánytűz nevű bolt (félében) veszem meg, de be volt zárva annak elenére, hogy 10-től 12-ig nyitva kénne lennie.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
csak a Éjféli operát és a
Dramacon-t nem láttam, remélem keddre ott lesznek.
Off, de sajna azt hiszem, erre még várnunk kell. Mindkettőt a Bookline-on rendeltem volna meg egy akció keretében, de az Éjféli operát már eleve nem hagyta kosárba tenni, a Dramacon-t pedig egy hét után sikertelen rendelésként könyvelték el - ezek szerint csúszik a nyomdába kerülésük; a fesztiválon még azt mondták, a héten várhatóan meglesz...
Nekem pl. negyedik kötetem nincs (ami nem gátolt meg abban, hogy galád módon belenézzek az ötösbe ), a fentiekhez hasonló okokból. No, azt nem könyvelték sikertelennek, csak a példány, amit meg akartak velem vetetni olyan volt, hogy sorry, de ilyet használtan sem nagyon veszek. A nő meg még nézett is, hogy mi a bajom
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-07 13:45:44
beküldve: 2007-04-07 12:53:31
(#142) Végre a kezemben van, az 5. kötetet.
Igaz, hogy csak a terepet akartam felmérni, hogy húsvét után, melyik könyves boltban szerezhetek mangát, hogy ne akkor keljen kerenem, de az Árnybíró 5. kötetének nem tudtam ellemálni.
Egyébként találtam nem is egy boltot, ahol ott volt a Pirncess
Ai 2. kötete, a Nyári Srácok is.....stb, csak a Éjféli operát és a
MIKORRA VÁRHATÓ AZ ÁRNYBÍRÓ 6. KÖTETE!?
Igaz, hogy csak a terepet akartam felmérni, hogy húsvét után, melyik könyves boltban szerezhetek mangát, hogy ne akkor keljen kerenem, de az Árnybíró 5. kötetének nem tudtam ellemálni.
Egyébként találtam nem is egy boltot, ahol ott volt a Pirncess
Ai 2. kötete, a Nyári Srácok is.....stb, csak a Éjféli operát és a
MIKORRA VÁRHATÓ AZ ÁRNYBÍRÓ 6. KÖTETE!?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Azért ez biztató, hogy ennyire veszik az Árnybírót...
Én a Comicsban szoktam venni és ott is most rendeltek újra az első kötetből(bár ugyanolyan a borítója, mint az én első kiadásomnak, ezt kicsit furcsálom... ), szóval veszik rendesen.
Bár nem is csodálom, mivel az 5. kötet is fantasztikusan jóra sikeredett.
Én a Comicsban szoktam venni és ott is most rendeltek újra az első kötetből(bár ugyanolyan a borítója, mint az én első kiadásomnak, ezt kicsit furcsálom... ), szóval veszik rendesen.
Bár nem is csodálom, mivel az 5. kötet is fantasztikusan jóra sikeredett.
beküldve: 2007-04-07 12:10:39
(#140) Pontosan. A 3. részt annyira gyorsan elkapkodták, hogy 1,5 hónap kellett a beszerzéséhez. A második kötetet mikor megvettem már csak 1 volt belőle az üzletben az is az 576 Kilobyte shopban. Könyvesboltokban nem is lehetett már kapni. És most ugyan ez van első résszel. Megint meg kell vennem mert öcsém nem tudja hova tűntette és engem zavar hogy hiányzik a sorozatból egy kötet is. És sehol sem láttam a legutóbb mikor a 4-est megvettem. A polcon volt 3, meg 4. rész de 1-es nem.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Szerk: Excel 2007-04-07 12:11:50
beküldve: 2007-04-07 08:54:13
(#139) gondolom a népszerűségére való tekintettel...meg pl. vannak olyanok mint én, akik kicsit későn kapcsoltak, vagy későn jutott el hozzájuk a hír és nem tudták megvenni az első körben. nekem mondjuk még mindig csak a 3. és a 4. van meg... keresem a többit
"...én kárhozom, s te légy angyal..."
beküldve: 2007-04-06 22:45:08
(#138) Imádom az Árnybírót, nagyon jól döntöttetek mikor ezt választottátok
Megvettem mind, már többször elolvastam egyszerűen fantasztikus
Az lenne a kérdésem(bár már tuti megkérdezték) hogy mi az oka annak, hogy újra kiadtátok az 1. kötetet???
Megvettem mind, már többször elolvastam egyszerűen fantasztikus
Az lenne a kérdésem(bár már tuti megkérdezték) hogy mi az oka annak, hogy újra kiadtátok az 1. kötetet???
beküldve: 2007-04-06 19:49:25
(#137) beküldve: 2007-04-06 14:10:24
(#136) asszem eddig 15 van japánban és 13 franciaországban megjelenve, de hogy ez a vége e azt nem tudom
"...én kárhozom, s te légy angyal..."