Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Nektek legalább jó valamire a poszter. Én nem rakhatom ki a falamra...
Miért nem?
Mert anya azt mondta. És ha ő valamit egyszer mond...
A beszélő szerencsesüti...
Sok nehézség elfelejtődik, de "szerencsére" van 2x annyi, ami jön helyette
De azért nagyon jólesik, képregények eddig még nem nagyon teljesítettek így
De azért nagyon jólesik, képregények eddig még nem nagyon teljesítettek így
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Sőt, jobbat mondok:
az Alexandra Online "egyéb" kategóriájában (ahol a képregények vannak) az Árnybírónak mind az 5 kötete benne van a top10-ben! Az 5-ös vezeti is a listát
[Link]
Köszi nektek, nélkületek nem menne!
az Alexandra Online "egyéb" kategóriájában (ahol a képregények vannak) az Árnybírónak mind az 5 kötete benne van a top10-ben! Az 5-ös vezeti is a listát
[Link]
Ilyenkor gondolom dagad a melletek a büszkeségtől. A sok nehézség ilyenkor biztos elfelejtődik.
Az utolsó mondat kölcsönös: ameddig tartjátok ezt a magas színvonalat (és miért ne tennétek) addig mi is vesszük a kiadványokat, az tuti!
Sőt, jobbat mondok:
[Link]
[Link]
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-04-28 12:15:16
Számolgattam egy kicsit. Jövő szombaton a Mangafan pultjánál megveszem: Árnybíró 5. 6. újra kiadott 1. köteteket és az 1. Naruto-t. 6500... Hmm... remélem jut nekem Poszer
Én a képregényfesztiválon vettem meg az ötödiket, meg az újrakiadott elsőt, és két posztert is kaptam! (El is ajándékoztam őket, már volt egy az Odeon animenapjáról. ) Úgyhogy, te valószínűleg négyet fogsz kapni! (Nekem eddig úgy tűnt renegteg van belőle, jutni szokott mindenkinek...)
Nektek legalább jó valamire a poszter. Én nem rakhatom ki a falamra...
A beszélő szerencsesüti...
Számolgattam egy kicsit. Jövő szombaton a Mangafan pultjánál megveszem: Árnybíró 5. 6. újra kiadott 1. köteteket és az 1. Naruto-t. 6500... Hmm... remélem jut nekem Poszer
Én a képregényfesztiválon vettem meg az ötödiket, meg az újrakiadott elsőt, és két posztert is kaptam! (El is ajándékoztam őket, már volt egy az Odeon animenapjáról. ) Úgyhogy, te valószínűleg négyet fogsz kapni! (Nekem eddig úgy tűnt renegteg van belőle, jutni szokott mindenkinek...)
beküldve: 2007-04-27 18:00:20
(#203) Most voltam az Alexandrába, és az Árnybíró benne van a Top10-ben 7.-ént ...csak sajna a gyerekkönyvek között
Én még nem láttam az Árnybíróból újrakiadást, de lehet, hogy majd egyszer megveszem...
Én még nem láttam az Árnybíróból újrakiadást, de lehet, hogy majd egyszer megveszem...
beküldve: 2007-04-25 14:16:06
(#202) Láttam egy új kiadású 1. kötetet és csak gatulálni tudok hozzá! Az eredeti borító egy kicsi fura volt, ezért is nem vettem meg anno az őszi conon, csak pár héttel utána. De így sokkal szebb és csábítóbb!
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-04-22 11:10:20
(#201) Mit lehetne ehhez a könyvhöz hozzáfűni... Talán annyit: még! még! még!
"Minden megérint. Úgy látszik sosem nő be- a szívem lágya."
beküldve: 2007-04-21 12:22:45
(#199) Hy!
Eddig ez a legszuperebb manga amit eddig olvastam!!! Az a kis sivatagi denevér naon cuki.:) Puszilom az összes fordítót!!!!XD Végülis nélkülük nem lenne ilyen jó.:)
Eddig ez a legszuperebb manga amit eddig olvastam!!! Az a kis sivatagi denevér naon cuki.:) Puszilom az összes fordítót!!!!XD Végülis nélkülük nem lenne ilyen jó.:)
beküldve: 2007-04-21 11:44:58
(#198) A hézen végre beszereztem az V. kötetet
Úgy vettem észre, hogy az első kötethez képest a fordítás egyre jobb és jobb, úgyhogy grats a fordítoknak
Úgy vettem észre, hogy az első kötethez képest a fordítás egyre jobb és jobb, úgyhogy grats a fordítoknak
Szerk: Newra 2007-04-21 11:45:31
Lesz, ha minden jól megy. Legalábbis a fordítás készen van, én mosom kezeimet
És köszi, mi is szeretjük
És köszi, mi is szeretjük
Szerk: Micchan 2007-04-21 10:42:05
Tavaszi conon leszel, Julcsi? Ott még lesz poszter annak, aki kér. (még van pár darab)
Ott leszek (99%). Szombat reggel megpróbáol akkor minél hamarabb beállni a Mangafan kiadó sorába!Lesz addigra 6. kötet? (láttam már kérdezték, félek félreértelmeztem a választ) Mert ha nem akkor addig nem veszem meg az 5.-et.
Az újranyomott 1.kötetet majd megnézem és utána döntök. Ha tényleg szebb, akor megveszem.
Még valami: Az összes magyarul kiadott Manga közül az Árnybíró mssze a legjobb eddig! (Most belenéztem az újakba és )
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!