Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-05-10 11:08:36
(#270) Na,elolvastam *taps* Érdekel hogy ebből mit tudnak kihozni...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha tényleg ilyen jók az ajándékok, akkor legyőzöm a lustaságom, és elmegyek a Börzére.
Milyen Börze?, hol?, mikor? (Kira már megint mérföldekre lemaradt)
Utólag: Oké, már látom itt bal oldalt (melyik bal, mert nekem 2 is van... )
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-05-09 22:14:29
Ha tényleg ilyen jók az ajándékok, akkor legyőzöm a lustaságom, és elmegyek a Börzére.
Bőség zavarának esete forog fenn?
Jó sztori kezdődik egyébként, érdemes. Vannak dombornyomott Kenshin matricák, csak a második napon osztogattuk, de még van belőle
Jó sztori kezdődik egyébként, érdemes. Vannak dombornyomott Kenshin matricák, csak a második napon osztogattuk, de még van belőle
Na persze és én szerencsétlen meg csak Náhrutós matricát kaptam szombaton *durci* És puszit sem adott senki...mondjuk próbáltam nagyon elsietni a pulttól,nehogy meglássam a Narutot (mint utólag kiderült ott se volt..)
Amúgy a börzén semmi új nem lesz kint tőletek?
Szerk.: bocs,most olvasom hogy csak Naruto és Árnybíró 6-ig...
Szerk: Hanon 2007-05-09 21:01:27
beküldve: 2007-05-09 20:53:22
(#266) Olvastam, hogy van a hatos kötetben egy pár kisebb-nagyobb hiba, ezek orvosolásáról folyik a vita a nyomdával?
Ezek egyébként javítva lesznek a boltba kerülésig?
Ezek egyébként javítva lesznek a boltba kerülésig?
Szerk: AkuSano 2007-05-09 20:53:45
Bőség zavarának esete forog fenn?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
ajándékot is adunk mellé!
Milyen ajándékot? Még mindig nem olvastam el...nem értem,eddig olyan Árnybíró mániám volt de most...passz :S
beküldve: 2007-05-09 20:23:34
(#263) Helyes!
Árnybírót a népnek.
Egyébként a poszteretek baromi jó. Asszem kap majd egy keretet és úgy kerül ki valahová. Azt hittem, hogy nem tudok hozzájutni, aztánkiderült, hogy barátnőm egyik barátnője a standotoknál volt és valahonnan felkutatott nekem egy példányt. Nagyon köszi. Így kell rajongót fogni. Evvel a hozzáállással!
Árnybírót a népnek.
Egyébként a poszteretek baromi jó. Asszem kap majd egy keretet és úgy kerül ki valahová. Azt hittem, hogy nem tudok hozzájutni, aztánkiderült, hogy barátnőm egyik barátnője a standotoknál volt és valahonnan felkutatott nekem egy példányt. Nagyon köszi. Így kell rajongót fogni. Evvel a hozzáállással!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Nem, már emeltük, mert ahogy kijött a nyomdából, már el is hordták a terjesztők, és nem maradt nálunk semmi A japánok nagyon örültek a hírnek, hogy növeljük a példányszámot
Ennek én is örülök nemcsak a japánok. Ez elég szép bizonyíték, hogy van igény a mangákra és ez az igény növekszik.
Nem, már emeltük, mert ahogy kijött a nyomdából, már el is hordták a terjesztők, és nem maradt nálunk semmi A japánok nagyon örültek a hírnek, hogy növeljük a példányszámot
beküldve: 2007-05-09 20:12:21
(#260) Lásd Árnybíró. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy az elején nem lehetett kapni sehol, nem érdekelte a boltosokat, mivel azt sem tudták, hogy mi az. Most meg azt hallottam több helyről is, hogy nagyon jól fogy és nem gondolták volna...
Még mindig 3000-es példányszámban dobjátok ki?
Még mindig 3000-es példányszámban dobjátok ki?
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-05-09 20:15:11
A Narutot nem érinti, azt hétfőn szállítjuk szét, tehát jövő hét végére már lennie kell a boltokban. Viszont ez egy új sorozat, tehát nem rendel belőle minden boltos azonnal. Kérjétek sokat akkor lesz!
A 6. kötet lehet, hogy csak jóval később lesz boltokban, mint szokott. Van egy komoly vitánk a nyomdával, sok pénz forog kockán, és amíg nem tudjuk megnyugtatóan rendezni, addig nem lesznek kiszállítva a kötetek.
Ez csak a Naruto-ra is vonatkozik, vagy csak az Árnybíróra?
Remélem hamar rendeződik... Pedig már azt hittem a héten lesz legalább az internetes boltokban, de ugye hinni a templomban kell.
Szerk: AkuSano 2007-05-09 20:08:01
Meg bizony
A 6. kötet lehet, hogy csak jóval később lesz boltokban, mint szokott. Van egy komoly vitánk a nyomdával, sok pénz forog kockán, és amíg nem tudjuk megnyugtatóan rendezni, addig nem lesznek kiszállítva a kötetek. Sajnos
A 6. kötet lehet, hogy csak jóval később lesz boltokban, mint szokott. Van egy komoly vitánk a nyomdával, sok pénz forog kockán, és amíg nem tudjuk megnyugtatóan rendezni, addig nem lesznek kiszállítva a kötetek. Sajnos
Szerk: Csaba 2007-05-09 19:54:18
Sajnos még nincs forgalomban. Csak az tudta megvenni, aki volt Con-on. Még pár hét, és mi is olvashatjuk.
Csaba megelőzött.
Csaba megelőzött.
Szerk: weingartia 2007-05-09 19:50:24