Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
(Egyébként az első kötetben mást nem változtattak csak a borítót.)
Én még nem vettem meg az újrakiadott első kötetet, de azt hallottam, hogy ebben van pár javítás és a képek is tisztábbak.
Én nem vettem meg. Sajnos nem volt rá felesleges pénzem. Egyedül a borítóért érné meg, de az meg sok ennyiért.
Mondjuk az pénzért van, ez meg ingyen lenne, szóval rossz hasonlat volt. Igazából csak arra szerettem volna reagálni, hogy Yakaii szerint az első kiadása a hatosnak az eredeti, és az a "jobb", ami szerintem nem igaz, mert a javított ebben az esetben SZERINTEM jobb lesz, de ezt mindenki döntse el maga. (Egyébként az első kötetben mást nem változtattak csak a borítót.)
2. mert ugyebár ez az eredeti kiadás és ez sokkal... öhm... jobb XD
Ja, igen. Ennek ellenére majdnem mindenki megvette az első kötet második kiadását is, nemde? Én speciel örülök a javításnak...
Szerintem se cseréljétek ki, legalább most mi is, akik nem tudunk kimenni a rendezvényekre, is kapunk valami extrát. Igaz nem kitűző vagy poszter, de ez is megteszi.
Én nem vettem meg. Sajnos nem volt rá felesleges pénzem. Egyedül a borítóért érné meg, de az meg sok ennyiért.
beküldve: 2007-05-11 16:52:48
(#282) Megvettem a második részt-mert írtam ugye, hogy nem tetszik az első, de adok neki még egy esélyt-, szertem sokkal jobb mint az első és most már tutira megveszem majd a többit is!!!(Persze csak szép lassan, már anyagilag )
Szerk: kittike 2007-05-11 16:53:09
beküldve: 2007-05-11 16:48:42
(#281) Ha már lesz ez a csereakció akkor...nem lehetne,hogy odaviszem szépen az 1. kötetet,és csak a mangát cserélem ki, az új borító pedig nálatok marad?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ja, igen. Ennek ellenére majdnem mindenki megvette az első kötet második kiadását is, nemde? Én speciel örülök a javításnak...
Szerintem se cseréljétek ki, legalább most mi is, akik nem tudunk kimenni a rendezvényekre, is kapunk valami extrát. Igaz nem kitűző vagy poszter, de ez is megteszi.
Szerk: AkuSano 2007-05-11 16:26:54
beküldve: 2007-05-11 16:21:48
(#279) Ki nem cserélném Két okból:
1. mert nem zavar
1. mert nem zavar
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-05-11 14:20:37
(#278) Kicserélni? Minek? Majd mikor a mangafan lesz magyarország piacvezető kiadója akkor jó pénzért el lehet majd adni a hibás köteteket hogy "Igen ők is hibáztak annó!"
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-11 14:13:35
(#277) És például ha én megveszem a vasárnapi börzén a 6. kötetet, mennyiben kapok mást, mind ami majd ki lesz az üzletekbe szállítva? A papír minősége, ez a rácsfelbontásos-izé, és van még valami? Tehát érdemes ott megvenni, vagy várjam meg, amíg a boltokban is kapható lesz?
Szerk: Miyazaki 2007-05-11 14:13:53
Igen, nagyon reméljük. Az sem kizárt, hogy csereakciót hirdetünk azoknak, akik megvették már a Conon vagy a börzén.
És ez a csereakció..csak odamegyünk a pultotokhoz vagy akárhová és lecserélitek? Nem lesz ez anyagilag kicsit megterhelő számotokra? Elvégre nyomtattok mittudomén hány 6. kötetet,és visszakapjátok a "selejteket",vagyis bevétel nincs. Annyira féltem szegény MangaFant a tökremenéstől
Ott már a jó lesz, úgy néz ki. Még vitázunk a nyomdával.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Igen, nagyon reméljük. Az sem kizárt, hogy csereakciót hirdetünk azoknak, akik megvették már a Conon vagy a börzén. Nem nagyon feltűnő a hiba egyébként, a papír más, mint amit megszokhattunk, és más rácsfelbontással nyomták (akinek ez mond valamit).
Köszönöm válaszod. Örülök neki, hogy javítva lesz. Így máris szivesebben várok a 6. kötetre.
Szerk: AkuSano 2007-05-10 18:15:41
Igen, nagyon reméljük. Az sem kizárt, hogy csereakciót hirdetünk azoknak, akik megvették már a Conon vagy a börzén. Nem nagyon feltűnő a hiba egyébként, a papír más, mint amit megszokhattunk, és más rácsfelbontással nyomták (akinek ez mond valamit).
Hanon: jah Volt egy kis kavarodás a nevekkel, amit ráadásul a lektor kijavított, de a grafika nem használta fel a javításokat a nagy sietségben. Az helyes átírás egyébként Pjonghe, a h is kiejtendő.
Hanon: jah Volt egy kis kavarodás a nevekkel, amit ráadásul a lektor kijavított, de a grafika nem használta fel a javításokat a nagy sietségben. Az helyes átírás egyébként Pjonghe, a h is kiejtendő.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-05-10 17:45:56
beküldve: 2007-05-10 13:40:38
(#271) Jah,a szidás...
Ejnye no,két helyen nem raktatok elválasztójelet,valahol lemaradt egy tárgyrag jele avagy egy t betű,és a "Tartalom" lapra Ondal és Pjonghe van írva,az "elválasztólapokra" viszont Ondal és Pjongan,és persze néha mikor Pjonghe beszél Pjongannak Pjonghe-t mond (ez nem tudom most mennyire jött le..) Ennyi ^_^"
Szerk.: ööh,Pjonghe nevében a h betű véletlen maradt ott,vagy tényleg így kell kiejteni?
Ejnye no,két helyen nem raktatok elválasztójelet,valahol lemaradt egy tárgyrag jele avagy egy t betű,és a "Tartalom" lapra Ondal és Pjonghe van írva,az "elválasztólapokra" viszont Ondal és Pjongan,és persze néha mikor Pjonghe beszél Pjongannak Pjonghe-t mond (ez nem tudom most mennyire jött le..) Ennyi ^_^"
Szerk.: ööh,Pjonghe nevében a h betű véletlen maradt ott,vagy tényleg így kell kiejteni?
Szerk: Hanon 2007-05-10 13:43:46