• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Oldalak: ... 118 119 120 121 122 123 124 125 126 <<>>
beküldve: 2007-03-13 19:28:43
(#30) Válasz A mordályos nyul (#25) üzenetére
Midori
Midori
[ Új arc ]
mordályos nyúl, izgis, amit írsz az ázsiai jellegről

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Midori 2007-03-13 19:30:21
beküldve: 2007-03-13 19:14:20
(#29)
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Nállam leginkább a 2. kötet boritója jött be! :) Egyszerü de nagyszerü minden csicsázás nélkül! :)

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-13 19:09:19
(#28) Válasz Micchan (#27) üzenetére
Peddz
Peddz
[ Új arc ]
jahh és tök jól néz ki az 'igazi' 1. kötet boritója, meg lehet tudni, h miért változtattátok meg?

Túl kemény volt a könyvesboltosok gyermeki szívének

jahh, éértem^^" mondjuk az sem lett rossz;)

Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-13 17:25:27
(#27) Válasz Peddz (#17) üzenetére
Micchan
Micchan
[ Fordító ]
jahh és tök jól néz ki az 'igazi' 1. kötet boritója, meg lehet tudni, h miért változtattátok meg?

Túl kemény volt a könyvesboltosok gyermeki szívének
Párbeszéd:
könyvesbolt: Képregény, amiben lenge öltözetű lány van, uááááh. Ezt hogy adjuk gyerekek kezébe?
mi: ez nem gyerekeknek való.
ők: de hát a képregény gyerekeknek való!
mi: ööö... nem.

De aztán a borítót megváltoztattuk, hogy ennyivel is kevesebb baj legyen. Most már tudják, hogy keresett, úgyhogy rendelnek akármilyen borítóval

Szerk: Micchan 2007-03-13 17:25:48
beküldve: 2007-03-13 17:03:20
(#26)
lenin
lenin
[ Új arc ]
:’-
Sajnos az elsö kötetet nem tudtam elolvasni, de a második kiolvasása után le voltam döbbenve ,a harmadik- negyedik kötet pedi még azt az érzést is felül multa , ezért mindenkinek ajánlom.
Uto sz a Naruto is pazar manga sorozat.
Még több manga kellene az országnak

beküldve: 2007-03-13 14:42:39
(#25)
A mordályos nyul
A mordályos nyul
[ Addiktgyanús ]
Én is lelkendezhetnék, hogy "Nagyon király", de inkább azt jegyzem meg: észrevettétek, hogy felismerhetően ázsiai vonásaik vannak a szereplőknek? Nagyon tetszik, hogy még a viszonylag nagy szemű Szandonak is keleti vágású a szeme, pedig a legtöbb mangára, amit láttam, ez nem volt jellemző. Ha volt egy japán, meg egy (pölö) amerikai szereplő, az is kajakra ugyanúgy nézett ki.

beküldve: 2007-03-12 19:14:23
(#24) Válasz Micchan (#22) üzenetére
Midori
Midori
[ Új arc ]
én várok türelemmel. megvettem az elsőt, amint megláttam, és rögtön elolvastam, pedig lett volna más dolgom... most bespájzoltam az eddig megjelenteket, s nem nyitom ki, mert akkor, hajaj, odalesznek a napjaim...
igaz, most is tevékenykednem kéne

vagyis, az Árnybíró és az oldal, és a "szándék" is nagggyon jó.

Szerk: Midori 2007-03-12 19:15:28
beküldve: 2007-03-12 19:12:00
(#23)
Aya
Aya
[ Rászokóban ]
Én imádom ezt a mangát! Nekem nagyon teccik, már alig várom h az 5. kötetet olvassam!

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-12 18:23:32
(#22) Válasz Evelin (#21) üzenetére
Micchan
Micchan
[ Fordító ]
Japánban hamarabb jelenik meg, Korea csak követi. Itt nekünk megvan mind, de ha nem tudsz japánul, érdemes megvárni a magyart (elég hamar utolérjük ) mert elég spoileres anélkül. Sok poént lelő félig, de a sztori sztem szöveg nélkül nem érthető.

beküldve: 2007-03-12 18:07:33
(#21)
Evelin
Evelin
[ Új arc ]
Jah, és én épp töltöm mind

Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-12 18:01:00
(#20) Válasz Evelin (#19) üzenetére
bugger
bugger
[ Új arc ]
Sőőőt, a teljes 15. kötet kint van már koreában, már egy ideje...

Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-03-12 16:38:02
(#19)
Evelin
Evelin
[ Új arc ]
Na szóval infok: a neten már kinn van koreai nyelven a vol.15 35-38 chapterje, japánul van fenn a 1-14 kötetig...én meg is találtam :PPPPP A másik,tegnap néztem meg azt a bizonyos Árnybíró moviet,ami végülis az első manga kötetről szól,több movie ugy néz ki nem lesz,de a grafika nagyon jó,bár Munsu(Moonse) nem poénkodik annyit...És némileg a sztorivonal is más :)

Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-12 16:34:55
(#18)
Maniac
Maniac
[ Új arc ]
Na akkor megejtem a legelső kommentem az oldalon!

Azt nem részletezem, mennyire király az Árnybíró, mert már sokan megtették előttem - talán csak egy kis statisztikát írnék le arról, milyen gyorsan olvastam ki az egyes köteteket:

1. kötet - 2 hét
2. kötet - 1 hét
3. kötet - 3 nap
4. kötet - 1 nap

Azt hiszem, ehhez nem is kell különösebben más kommentárt fűznöm, az adatok magukért beszélnek.

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-03-11 20:15:25
(#17) Válasz Csaba (#8) üzenetére
Peddz
Peddz
[ Új arc ]
Pedzz: jogos, szerkesztettem

köff^^ mondjuk nem azért mondtamXD jaja, nagyon várom már az 5. kötetet! jahh és tök jól néz ki az 'igazi' 1. kötet boritója, meg lehet tudni, h miért változtattátok meg? (ezt nem azért mondom, csak úgy kérdezemXD)

Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-11 19:49:54
(#16)
IchiGo
IchiGo
[ Rászokóban ]
Fú, egyszerűen imádom az Árnybírót, külön meglepi volt, amikor elöszőr megláttuk az AnimeCon-on, mert mi csak a többi mangakiadásáról tudtunk. Szóval tökre megörültünk neki és egyből letámadtuk. Azóta fanatikusan imádjuk, s mindig nagy izgalommal várjuk a következő részeket. :) No, meg az ajándékokat, amiket adtok hozzá. :) Bár a múltkori poszterről leamaradtam, s tökre elszontyolodtam, de most látom, hogy a képregényfeszten is lesz. Weeeeeee~~~
Annál is inkább szeretem az Árnybírót, mert egy meglehetősen kedves rajzolóm munkáira hasonlít a története :)

"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Oldalak: ... 118 119 120 121 122 123 124 125 126 <<>>