Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Szerk: Midori 2007-03-13 19:30:21
beküldve: 2007-03-13 19:14:20
(#29) Nállam leginkább a 2. kötet boritója jött be! :) Egyszerü de nagyszerü minden csicsázás nélkül! :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
jahh és tök jól néz ki az 'igazi' 1. kötet boritója, meg lehet tudni, h miért változtattátok meg?
Túl kemény volt a könyvesboltosok gyermeki szívének
jahh, éértem^^" mondjuk az sem lett rossz;)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
jahh és tök jól néz ki az 'igazi' 1. kötet boritója, meg lehet tudni, h miért változtattátok meg?
Túl kemény volt a könyvesboltosok gyermeki szívének
Párbeszéd:
könyvesbolt: Képregény, amiben lenge öltözetű lány van, uááááh. Ezt hogy adjuk gyerekek kezébe?
mi: ez nem gyerekeknek való.
ők: de hát a képregény gyerekeknek való!
mi: ööö... nem.
De aztán a borítót megváltoztattuk, hogy ennyivel is kevesebb baj legyen. Most már tudják, hogy keresett, úgyhogy rendelnek akármilyen borítóval
Szerk: Micchan 2007-03-13 17:25:48
beküldve: 2007-03-13 17:03:20
(#26) :’-
Sajnos az elsö kötetet nem tudtam elolvasni, de a második kiolvasása után le voltam döbbenve ,a harmadik- negyedik kötet pedi még azt az érzést is felül multa , ezért mindenkinek ajánlom.
Uto sz a Naruto is pazar manga sorozat.
Még több manga kellene az országnak
Sajnos az elsö kötetet nem tudtam elolvasni, de a második kiolvasása után le voltam döbbenve ,a harmadik- negyedik kötet pedi még azt az érzést is felül multa , ezért mindenkinek ajánlom.
Uto sz a Naruto is pazar manga sorozat.
Még több manga kellene az országnak
beküldve: 2007-03-13 14:42:39
(#25) Én is lelkendezhetnék, hogy "Nagyon király", de inkább azt jegyzem meg: észrevettétek, hogy felismerhetően ázsiai vonásaik vannak a szereplőknek? Nagyon tetszik, hogy még a viszonylag nagy szemű Szandonak is keleti vágású a szeme, pedig a legtöbb mangára, amit láttam, ez nem volt jellemző. Ha volt egy japán, meg egy (pölö) amerikai szereplő, az is kajakra ugyanúgy nézett ki.
én várok türelemmel. megvettem az elsőt, amint megláttam, és rögtön elolvastam, pedig lett volna más dolgom... most bespájzoltam az eddig megjelenteket, s nem nyitom ki, mert akkor, hajaj, odalesznek a napjaim...
igaz, most is tevékenykednem kéne
vagyis, az Árnybíró és az oldal, és a "szándék" is nagggyon jó.
igaz, most is tevékenykednem kéne
vagyis, az Árnybíró és az oldal, és a "szándék" is nagggyon jó.
Szerk: Midori 2007-03-12 19:15:28
beküldve: 2007-03-12 19:12:00
(#23) Én imádom ezt a mangát! Nekem nagyon teccik, már alig várom h az 5. kötetet olvassam!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Japánban hamarabb jelenik meg, Korea csak követi. Itt nekünk megvan mind, de ha nem tudsz japánul, érdemes megvárni a magyart (elég hamar utolérjük ) mert elég spoileres anélkül. Sok poént lelő félig, de a sztori sztem szöveg nélkül nem érthető.
beküldve: 2007-03-12 18:07:33
(#21) Sőőőt, a teljes 15. kötet kint van már koreában, már egy ideje...
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-03-12 16:38:02
(#19) Na szóval infok: a neten már kinn van koreai nyelven a vol.15 35-38 chapterje, japánul van fenn a 1-14 kötetig...én meg is találtam :PPPPP A másik,tegnap néztem meg azt a bizonyos Árnybíró moviet,ami végülis az első manga kötetről szól,több movie ugy néz ki nem lesz,de a grafika nagyon jó,bár Munsu(Moonse) nem poénkodik annyit...És némileg a sztorivonal is más :)
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-12 16:34:55
(#18) Na akkor megejtem a legelső kommentem az oldalon!
Azt nem részletezem, mennyire király az Árnybíró, mert már sokan megtették előttem - talán csak egy kis statisztikát írnék le arról, milyen gyorsan olvastam ki az egyes köteteket:
1. kötet - 2 hét
2. kötet - 1 hét
3. kötet - 3 nap
4. kötet - 1 nap
Azt hiszem, ehhez nem is kell különösebben más kommentárt fűznöm, az adatok magukért beszélnek.
Azt nem részletezem, mennyire király az Árnybíró, mert már sokan megtették előttem - talán csak egy kis statisztikát írnék le arról, milyen gyorsan olvastam ki az egyes köteteket:
1. kötet - 2 hét
2. kötet - 1 hét
3. kötet - 3 nap
4. kötet - 1 nap
Azt hiszem, ehhez nem is kell különösebben más kommentárt fűznöm, az adatok magukért beszélnek.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Pedzz: jogos, szerkesztettem
köff^^ mondjuk nem azért mondtamXD jaja, nagyon várom már az 5. kötetet! jahh és tök jól néz ki az 'igazi' 1. kötet boritója, meg lehet tudni, h miért változtattátok meg? (ezt nem azért mondom, csak úgy kérdezemXD)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-11 19:49:54
(#16) Fú, egyszerűen imádom az Árnybírót, külön meglepi volt, amikor elöszőr megláttuk az AnimeCon-on, mert mi csak a többi mangakiadásáról tudtunk. Szóval tökre megörültünk neki és egyből letámadtuk. Azóta fanatikusan imádjuk, s mindig nagy izgalommal várjuk a következő részeket. :) No, meg az ajándékokat, amiket adtok hozzá. :) Bár a múltkori poszterről leamaradtam, s tökre elszontyolodtam, de most látom, hogy a képregényfeszten is lesz. Weeeeeee~~~
Annál is inkább szeretem az Árnybírót, mert egy meglehetősen kedves rajzolóm munkáira hasonlít a története :)
Annál is inkább szeretem az Árnybírót, mert egy meglehetősen kedves rajzolóm munkáira hasonlít a története :)
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/