ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Jahm és mikor adják ki az 5. kötetet?? Ennyire megváratni szegény rajongókat^^
Épp megy a nyomdába
Először a képregényfesztiválon lesz, lásd: EseményekA szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-11 12:47:35
(#11) Na igen, Adzsite elég rejtélyes figura. Mostmár tényleg kíváncs vagyok mi is történt a császárral valójában...
Chaos is order in a mask...
beküldve: 2007-03-11 12:35:47
(#10) Nem tom, h ti hogy vagytok vele, de én jelenleg a "főgonoszt"
Nem találom annyira gonosznak^^ Viszont annyira kiváncsi vok, hogy végülis miért nem jön ki vele Munszu...
Jahm és mikor adják ki az 5. kötetet?? Ennyire megváratni szegény rajongókat^^
Nem találom annyira gonosznak^^ Viszont annyira kiváncsi vok, hogy végülis miért nem jön ki vele Munszu...Jahm és mikor adják ki az 5. kötetet?? Ennyire megváratni szegény rajongókat^^
kawaii^^
Pedzz: jogos, szerkesztettem
Evelyn: erről most hallok először. Forrást tudsz adni a hírhez? Azt tudom, hogy Japánban egyre népszerűbb (nemrég a CLAMPpel csináltak egy közös részt Csunhjang múltjáról) de sorozatról még nem hallottam.
Evelyn: erről most hallok először. Forrást tudsz adni a hírhez? Azt tudom, hogy Japánban egyre népszerűbb (nemrég a CLAMPpel csináltak egy közös részt Csunhjang múltjáról) de sorozatról még nem hallottam.
Nekem egy ismerősöm mondta tegnap, hogy ennyi van még kész, japán nyelv magyar felirattal. Azt mondta hogy megadja a forrását ahonnan meg lehet szerezni,de még nem jött fel msn-re,szóval amint hozzájutok szólok!
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-11 12:13:31
(#8) Pedzz: jogos, szerkesztettem
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-11 12:15:22
beküldve: 2007-03-11 12:05:06
(#7) Állati jo az Árnybíró!!! Remélem mihamarabb megjelenik az 5.-rész
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 11:50:09
(#6) Végre, máár nagyon vártam az oldalt^^ az a kép ismerőős..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-11 11:24:27
(#5) Sziasztok!
Végre! Syuper! & Hayrá!
Manga. Sok mindent nem kell hozzáfűzni, mindenki tudya, hogy NAGYSZERŰ!
A Manga legyen veletek!
Pit
Végre! Syuper! & Hayrá!
Manga. Sok mindent nem kell hozzáfűzni, mindenki tudya, hogy NAGYSZERŰ!
A Manga legyen veletek!
Pit
beküldve: 2007-03-11 11:09:01
(#4) Nekem teljesen ismeretlen volt az Árnybíró... De amikor megláttam, hogy huh, manga a polcon... és magyar?! Ha már ezt adtátok ki, akkor megveszem :)
És nagyon-nagyon kellemesen csalódtam, nagyon friss, jó humorú, szép rajzú alkotás, jó választás volt.
A falat kaparom már az 5. részért! :)
És nagyon-nagyon kellemesen csalódtam, nagyon friss, jó humorú, szép rajzú alkotás, jó választás volt.
A falat kaparom már az 5. részért! :)
beküldve: 2007-03-11 10:28:58
(#3) Én az 5. kiadás megjelenését várom már...tegnap hallottam pont, hogy elkészült 6 rész anime változatban is.Most akarom majd megszerezni...erről ti mit/miket tudtok?
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-11 08:55:29
(#2) Azért jó már végre élőben is látni őket, nem csak abban a kis "plusz" képregényben az Árnybíró kötetek végén. Köszi a képet
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-09 12:22:25
(#1) A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-11 12:12:50