Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-03-11 19:06:56
(#15) Imádom, mert nagyon JÓÓ:)<3 Én a buszon olvastam mindet, és nagyon jókat kacagtam magamban mikor láttam hogy az emberek hülyének néznek, mert hátulról olvasom
beküldve: 2007-03-11 18:16:23
(#14) Jujuj, végre lehet ömlengeni Árnybíróról. :3
Elképesztő a történet, nagyonnagyon. Az őszi Conon vettem meg az első kötetet és még hazafelé kiolvastam a metrón. :):) Egy csávó meg nézi, hogy miért hátulról olvasom a könyvet, én meg nagy lelkesen elkezdem neki magyarázni, hogy ez manga. Nem értette.:)
Mára ott pihen mind a négy kötet a polcomon, túl vagyok a mozifilmen, egy-két sírógörcsön, körömrágáson, ilyenek. A karakterek gyönyörűek, szerethetőek, viccesek, életszerűek... (bizonyos mértékig ) Sőt, már előadást is tartottam németen a mangáról, és Árnybírót vittem mintának. :3 Nap végére átment rajta a fél osztály, boldog vagyok, hogy nem salátaként kaptam vissza... Szóval terjesztem az igét.^^
Nagyon várom az ötödik kötetet, bár a Képregényfesztivált kihagyom, mert elköltöm a SakuraCon-ra kuporgatott pénzem...XD De a Con-on mindenképpen rávetem magam a MangaFan-os pultra.:) Ugye lesztek ott is? <3
Elképesztő a történet, nagyonnagyon. Az őszi Conon vettem meg az első kötetet és még hazafelé kiolvastam a metrón. :):) Egy csávó meg nézi, hogy miért hátulról olvasom a könyvet, én meg nagy lelkesen elkezdem neki magyarázni, hogy ez manga. Nem értette.:)
Mára ott pihen mind a négy kötet a polcomon, túl vagyok a mozifilmen, egy-két sírógörcsön, körömrágáson, ilyenek. A karakterek gyönyörűek, szerethetőek, viccesek, életszerűek... (bizonyos mértékig ) Sőt, már előadást is tartottam németen a mangáról, és Árnybírót vittem mintának. :3 Nap végére átment rajta a fél osztály, boldog vagyok, hogy nem salátaként kaptam vissza... Szóval terjesztem az igét.^^
Nagyon várom az ötödik kötetet, bár a Képregényfesztivált kihagyom, mert elköltöm a SakuraCon-ra kuporgatott pénzem...XD De a Con-on mindenképpen rávetem magam a MangaFan-os pultra.:) Ugye lesztek ott is? <3
beküldve: 2007-03-11 14:43:37
(#13) Na én mikor meghallottam, hogy az Árnybíró ki lesz adva magyarul akkor majdnem lefordultam a székről!
Mert már egy éve, hogy megvan az anime róla és nagyon tetszett a történet, de így a negyedik kötet elolvasása után bátran állítom, hogy a mangája az fenomenális és lebilincselő.
Most olvastam, hogy a japóknál már 14-et adtak ki. Nálunk is ki lesz adva mind ami eddig megjelent vagy csak álltatom magam, pedig nagyon jó lenne én tuti megveszem az összeset.
Az meg csak hab a tortán, hogy csodálatosan van megrajzolva és részletekre menően aprólékos munka, le a kalappal a készítők előtt!
Most már nagyon várom az ötödik részt és a további "gonosz" elleni harcokat, mert meg kell valjam fordulatban nincs hiány és Munszu karaktere az eddigi legjobb amit valaha láttam.
Mert már egy éve, hogy megvan az anime róla és nagyon tetszett a történet, de így a negyedik kötet elolvasása után bátran állítom, hogy a mangája az fenomenális és lebilincselő.
Most olvastam, hogy a japóknál már 14-et adtak ki. Nálunk is ki lesz adva mind ami eddig megjelent vagy csak álltatom magam, pedig nagyon jó lenne én tuti megveszem az összeset.
Az meg csak hab a tortán, hogy csodálatosan van megrajzolva és részletekre menően aprólékos munka, le a kalappal a készítők előtt!
Most már nagyon várom az ötödik részt és a további "gonosz" elleni harcokat, mert meg kell valjam fordulatban nincs hiány és Munszu karaktere az eddigi legjobb amit valaha láttam.
Jahm és mikor adják ki az 5. kötetet?? Ennyire megváratni szegény rajongókat^^
Épp megy a nyomdába Először a képregényfesztiválon lesz, lásd: Események
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-11 12:47:35
(#11) Na igen, Adzsite elég rejtélyes figura. Mostmár tényleg kíváncs vagyok mi is történt a császárral valójában...
Chaos is order in a mask...
beküldve: 2007-03-11 12:35:47
(#10) Nem tom, h ti hogy vagytok vele, de én jelenleg a "főgonoszt" Nem találom annyira gonosznak^^ Viszont annyira kiváncsi vok, hogy végülis miért nem jön ki vele Munszu...
kawaii^^
Pedzz: jogos, szerkesztettem
Evelyn: erről most hallok először. Forrást tudsz adni a hírhez? Azt tudom, hogy Japánban egyre népszerűbb (nemrég a CLAMPpel csináltak egy közös részt Csunhjang múltjáról) de sorozatról még nem hallottam.
Evelyn: erről most hallok először. Forrást tudsz adni a hírhez? Azt tudom, hogy Japánban egyre népszerűbb (nemrég a CLAMPpel csináltak egy közös részt Csunhjang múltjáról) de sorozatról még nem hallottam.
Nekem egy ismerősöm mondta tegnap, hogy ennyi van még kész, japán nyelv magyar felirattal. Azt mondta hogy megadja a forrását ahonnan meg lehet szerezni,de még nem jött fel msn-re,szóval amint hozzájutok szólok!
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-11 12:13:31
(#8) Pedzz: jogos, szerkesztettem
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-11 12:15:22
beküldve: 2007-03-11 12:05:06
(#7) Állati jo az Árnybíró!!! Remélem mihamarabb megjelenik az 5.-rész
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 11:50:09
(#6) Végre, máár nagyon vártam az oldalt^^ az a kép ismerőős..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-11 11:24:27
(#5) Sziasztok!
Végre! Syuper! & Hayrá!
Manga. Sok mindent nem kell hozzáfűzni, mindenki tudya, hogy NAGYSZERŰ!
A Manga legyen veletek!
Pit
Végre! Syuper! & Hayrá!
Manga. Sok mindent nem kell hozzáfűzni, mindenki tudya, hogy NAGYSZERŰ!
A Manga legyen veletek!
Pit
beküldve: 2007-03-11 11:09:01
(#4) Nekem teljesen ismeretlen volt az Árnybíró... De amikor megláttam, hogy huh, manga a polcon... és magyar?! Ha már ezt adtátok ki, akkor megveszem :)
És nagyon-nagyon kellemesen csalódtam, nagyon friss, jó humorú, szép rajzú alkotás, jó választás volt.
A falat kaparom már az 5. részért! :)
És nagyon-nagyon kellemesen csalódtam, nagyon friss, jó humorú, szép rajzú alkotás, jó választás volt.
A falat kaparom már az 5. részért! :)
beküldve: 2007-03-11 10:28:58
(#3) Én az 5. kiadás megjelenését várom már...tegnap hallottam pont, hogy elkészült 6 rész anime változatban is.Most akarom majd megszerezni...erről ti mit/miket tudtok?
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-11 08:55:29
(#2) Azért jó már végre élőben is látni őket, nem csak abban a kis "plusz" képregényben az Árnybíró kötetek végén. Köszi a képet
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-09 12:22:25
(#1) A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-11 12:12:50