Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Nem akarok az lenni.
És kevesebbért is öltek már embert...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Alig tudom megállni, hogy megmondjam, én tudom Munszu betegségének okát, de Csaba megmondta, nincs spoiler.
Ne is! Ne legyél ünneprontó plíz!
beküldve: 2007-10-05 21:26:56
(#702) Alig tudom megállni, hogy megmondjam, én tudom Munszu betegségének okát, de Csaba megmondta, nincs spoiler.
És te is a nyakadban hordod??
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Olvasom az oldaladon, hogy Munszu betegsége asztma... pedig nem is
Az nem lehet, h Adzsite asztmával átkozta meg Munszut? :P A tünetek tisztára a terheléses asztmát mutatják( az vagyok énis..:( ) Még a pipa is stimmel.... :)
De annyira jó a történet, hogy nagyon nehéz megállni, de rendben, majd megpróbálom.
beküldve: 2007-10-04 11:52:05
(#697) Én személy szerint még annyit kérnék, hogy ne szpoilerezzenek az angol fordítást olvasók, ha lehet. Én a 16. kötetnél járok, és nehezen állom meg, hogy ne sejtessek ezt-azt előre, de mégis megy Tessék példát venni rólam
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
és merre is lehet fellelni angolul mondjuk a későbbi köteteket?
Az angol: [Link]
Regisztrálsz és már töltheted is , megjegyzésnek annyi, hogy elég "színtelen, szagtalan" az angol fordítás. De ez csak erősíti benned az "Árnybíró fanatizmusodat" , meg egycsomó más magnát is letudsz tölteni...
És ha olyan fanatikus vagy, mint én , akkor ajánlom a :[Link] itt az utolsó részek vannak az eredeti nyelven. Meg kell, hogy mondjam a koreai v. japán nyelvtudásom a régi így ezeket nem nagyon erőltetem, de jó kis képek tudsz letölteni a mangáról, meg háttérképeket stb.
Jó keresgélést!
*** Mod - linkre kattintani, szöveget elolvasni, megjegyezni, ha kérhetem. Priviben lehet, itt nem. Köszi - Csaba ***
Szerk: Csaba 2007-10-04 11:49:44
beküldve: 2007-10-03 17:21:43
(#694) és merre is lehet fellelni angolul mondjuk a későbbi köteteket?
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
Bakker, éreztem de
ugye nem végleg? Lesz benne egy kis csavar vagy valami ugye?
Szerk: miyu 2007-10-01 20:06:10
Mindenki a saját felelősségére olvassa el:
Szando bizony elhagyja Munszut és tényleg Adzsiténél köt ki.