Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-12-02 20:53:01
(#795) Vonszul nagyon zorál És ugye emlékeztek, mit mondtam még a hatodik rész után a szőke lovagnéniről? Most az jön, hogy...
Na ugye, megmondam előre!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amikor Vonszul megjelent a 3. kötetben, Munszu minden ellenségénél ellenszenvesebb figurának tartottam. Aztán amikor Szando legyőzte, és búcsúzásképpen még beszélgetett egy kiadósat Munszuval, akkor hirtelen átértékelődött bennem a karaktere, és a végén sajnáltam, hogy meghalt.
Éppen ezért számomra az egyik legkedvesebb figura.
Éppen ezért számomra az egyik legkedvesebb figura.
Ha nem tévedek, akkor most egy zombi, de egyúttal sokkal dögösebb annál.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Nagyon szép lett a 8-as kötet!Még nem olvastam, de látszik rajta, hogy egyre jobb a minősége. Gratulálok Nektek! És jó volt titeket látni a kiállításon. Mindig mosolyogtok :)
8-as kötet!!! Én is! Én is!!
Jövő héttől már lehet keresni a boltokban is?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-02 17:03:57
(#792) Nagyon szép lett a 8-as kötet!Még nem olvastam, de látszik rajta, hogy egyre jobb a minősége. Gratulálok Nektek! És jó volt titeket látni a kiállításon. Mindig mosolyogtok :)
beküldve: 2007-12-02 14:06:20
(#791) Vonszul most lett a legállatabb karakter.
Csak saját felelősségre:
Csak saját felelősségre:
Igazából gyakorlatilag legyőzhetetlen. .
beküldve: 2007-12-02 11:14:28
(#790) naa ne szidjuk Vonszult biztos nem lép Szando helyére, sok fordulat van ebben a mangában de azért az tényleg nagy lenne ha Szando átpártolna a másik oldalra, vagy nem élné meg a sorozat végét. ez a sors sajnos inkább Vonszult fenyegeti:( pedig Vonszul egy nagyon jól kitalált karakter. na meg ha Munszu nem olyan "nőpárti" ( tudjátok, pasit nem viszek magammal sehová beütésű) akkor most sok minden nem így lenne:)
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-12-02 11:05:04
(#789) Kiváncsi vagyok mi lesz Szandóval.
nem tudom hogy ki szinpatikusabb neked a rossz vagy a jó de mindenesetre ha Munszu párti vagy akkor nem fogsz annak örülni amit a szandó fog csinálni
****edit - szpojlerre figyeljünk ****
...pöttöm rókafing...
Szerk: Csaba 2007-11-30 09:20:03
beküldve: 2007-11-24 13:23:41
(#787) Huh, úgy látom, kicsit lemaradtam, de én csak most jutottam el oda, hogy ki is tudjam olvasni a 7. kötetet.
Mint mindig, most is nagyon élveztem a sztorit és a rajzokat egyaránt! Most már jó sok szereplőnk van, és egyik jobb, mint a másik. Egyikük sem unszimpatikus, és nem tudom eldönteni, kinek drukkoljak!
Az újak közül leginkább Munszu csaja érdekel, remélem, a következő kötetben többet látunk majd belőle... Ja, és Szando! Hát őt nagyon sajnáltam... Szegény... Munszu csak egy kicsikét lehetne kedvesebb hozzá. Na majd meglátjuk, mi lesz ebből. Azért remélem, Vonszul nem veszi át Szando helyét Munszu mellett....
Mint mindig, most is nagyon élveztem a sztorit és a rajzokat egyaránt! Most már jó sok szereplőnk van, és egyik jobb, mint a másik. Egyikük sem unszimpatikus, és nem tudom eldönteni, kinek drukkoljak!
Az újak közül leginkább Munszu csaja érdekel, remélem, a következő kötetben többet látunk majd belőle... Ja, és Szando! Hát őt nagyon sajnáltam... Szegény... Munszu csak egy kicsikét lehetne kedvesebb hozzá. Na majd meglátjuk, mi lesz ebből. Azért remélem, Vonszul nem veszi át Szando helyét Munszu mellett....
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Csetbox:
KONKI: egyébként jó lett, csak mintha a sztori unalmasabb lenne, mint a múltkoriak. félek, hogy a tízedik rész fele már nem lesz semmi új az egészben.
Szerintem elég sok fordulat van a 7. kötetben is.
KONKI: egyébként jó lett, csak mintha a sztori unalmasabb lenne, mint a múltkoriak. félek, hogy a tízedik rész fele már nem lesz semmi új az egészben.
Pont elég fordulat ami Szandóval történt. Nagyon kíváncsi leszek, miképpen talál majd magára.
Az a kötet engem is érdekelne... Jó lenne, ha megjelenne magyarul is.
Persze a limitált példányszám lenne akkor biztos nem jutna el hozzám... Mindent későn veszek meg, meg ha időben észbekapnék már elfogyna az összes...
Bár a tesómnak csak sikerülne és akkor nincs nagy gond
Persze a limitált példányszám lenne akkor biztos nem jutna el hozzám... Mindent későn veszek meg, meg ha időben észbekapnék már elfogyna az összes...
Bár a tesómnak csak sikerülne és akkor nincs nagy gond
Tesódnak minden sikerül
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-18 21:16:45
(#783) Csetbox:
Tény nem ez a legjobb,de cseppet sem romlot a szinvonala.
Én várom a 8. kötetet nagyon főleg,hogy a kedvenc mangám.
Kiváncsi vagyok mi lesz Szandóval.
Tény nem ez a legjobb,de cseppet sem romlot a szinvonala.
Én várom a 8. kötetet nagyon főleg,hogy a kedvenc mangám.
Kiváncsi vagyok mi lesz Szandóval.
beküldve: 2007-11-17 08:18:02
(#782) Valaki mondja már el hogy hol lehet kapni az árnybíró7et mert az 576boltban még nincs segítsetek!!!!!!!!!
Munszu Tábornok
beküldve: 2007-11-15 13:42:43
(#781) Itt Győrben még sehol nem lehet kapni a 7.-et
Lehet utánna kéne néznem ennek a Webshop dolognak.
Lehet utánna kéne néznem ennek a Webshop dolognak.
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.