Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-01-04 14:18:18
(#855) Váhi! Nagyon örülök!
Azonnal száguldok majd a boltba! Mert már majd belehalok abba, hogy nem tom mi lesz Szandóval
Azonnal száguldok majd a boltba! Mert már majd belehalok abba, hogy nem tom mi lesz Szandóval
lumana.wordpress.com
Csaba: 9. rész mikor várható?
Fordítás kész, grafikán dolgozunk. 2 hét kb.
Ezz azz . Jól betartjátok az ígéreteteket, hogy mésfálhavonta vehetjük kézbe az újabb kötetet. Gratula, csak így tovább.
beküldve: 2008-01-04 14:06:48
(#853) Csaba: 9. rész mikor várható?
Ez remek hír
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csaba: 9. rész mikor várható?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-31 13:03:47
(#850) beküldve: 2007-12-30 09:04:59
(#849) Tegnapelőtt olvastam el az új kötetet, és nagyon tetszett, mint a többi. Munszu és Vonszul között az a bizonyos BL pillanat nagyon ott volt. A Bangdzsa arckifejezése sem volt semmi, amikor Munszu kijött a medencéből. Kíváncsi vagyok, hogy mi a francot vett be Munszu, és hogy ki az a Kjevolhjang (nem biztos, hogy jól írtam) kinézetű nő. Szandóval kapocsolatban, remélem, hogy Adzsite kiképezi profi harcossá, hogy legyen a társa, aztán Szando rátámad. A következő kötet(ek)ben jó lesz, amikor Vonszul szétveri Dorszo-t meg a többit. Mert szétveri őket. Ugye-ugye? (Ez költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.)
beküldve: 2007-12-30 08:00:43
(#848) Az viszont nagyon idegesít, hogy szegény Szando Adzsitéhez került...
Hát az engem is. Remélem hogy ebből legalább valami nagyon jó dolog fog kisülni, a döntő pillanatban.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-12-29 15:11:29
(#846) Na megint lemaradtam kicsit, csak most értem a 8. kötet végére. Gondolom, ti már rég kitárgyaltátok, úgyhogy csak annyit mondanék, hogy én baromira csípem ezt az új, "múmia" Vonszult! Király a stílusa. Remélem, sokáig a színen marad. Az viszont nagyon idegesít, hogy szegény Szando Adzsitéhez került...
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-12-28 20:53:47
(#845) Marlene mestere nem csak olyan mint Munszu, hanem ő az.
Karácsonyra megkaptam a 7-8. kötetet
nekem naon tetszik:)
Bár az érdekelne h Marlene-nek ki volt a mestere?
Kicsit Munszus volt a kinézete
Hát, nem csak úgy nézett ki, de szerintem ő is volt. Hiszen járt nyugaton, ugye és Marlene sem véletlenül ebbe az irányba indult a mesterét keresni. És régen Munszunak ilyen szép hosszú haja volt.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-12-28 17:47:10
(#843) Karácsonyra megkaptam a 7-8. kötetet
beküldve: 2007-12-22 15:13:10
(#842) beküldve: 2007-12-21 20:51:57
(#841) A történet számomra nem szolgált újdonsággal, mivel a 10. kötetig olvastam(ott abbahagytam, mert így nincs meglepő a sztoribanXD), ezért a kiadásról szólnék: Nagyszerű, nagyszerű és új fajta lapon is van.