• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Oldalak: ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... <<>>
beküldve: 2008-01-07 15:20:49
(#885)
DaViS
DaViS
[ Gyalog ]
lehet ez már voltéma de azért mégis
mikor Malene-szama mondja a harc végén hogy megkeresi a rimesterét és kiszedi belőle hogy hol van az a boldog világ
és ezt
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Munszu hogy fogja elmondani hogy bocsi résztvettem a szétrombolásában

ez csak egy átfutó gondolat

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-07 01:09:22
(#884)
Beyond silence
Beyond silence
[ Új arc ]
Az Árnybírónak elolvastam a 3. kötetét is, kifejezetten tetszett, a történet elég jól beindult, a vége meg olyan hogy nem tudom kihagyni a folytatást... :) Bangdzsa pedig teljesen király karakter, kellett is már egy ilyen... Egyedül a Mandragóga fejezettek amik nem egészen hagytak jó emléket bennem, nem is spoilereznék.

beküldve: 2008-01-06 22:16:19
(#883)
Trisa
Trisa
[ Addiktgyanús ]
Jaj már, türelem tornaterem! Amíg az garantált, hogy biztos ki lesz adva, addig nincs miért idegeskedni. És a kiadó is emberekből áll!

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-01-06 22:12:57
(#882) Válasz Csaba (#881) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Remélem az Árnybíró9 azért nem lesz ilyen rázos. (Lelki szemeim elött az lebeg, hogy ha a Kenshin kijött az Árnybíró "repül" a nyomdába onnan meg a kezünkbe.)

beküldve: 2008-01-06 22:08:01
(#881) Válasz Kioli (#871) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Bocs, hogy témába vágok. A hírlevél (nov. 26.) kiküldése idején nem igazán tudom elképzelni, hogy nem láttátok előre, hogy nem fog elkészülni az új rész "december közepe, vége felé". Valószínűleg nem kis munka volt még hátra, ha még január elején is kb két hetet jósoltok megjelenésig. Ha jól számolom, 2-3 hétre ígértetek be annyi munkát, ami végül (ha nem csúszik tovább) akkor 7 hét után készül el. Elég csúnya dolognak tartom, a realitást nélkülöző ígérgetéseket.

Egy csapatunk van csak, sajnos. És azt megint lekötötte a Kensin2 annyira, hogy az ÁB9 belecsússzon az ünnepekbe. Ilyenkor pedig kb. senki sem dolgozik...
(A Kensin még mindig nagyon sok munkával jár. Az új kötetben a harci technikák hiteles fordítása -és véleményeztetése harcművészetileg hozzáértő japánokkal, stb.- már eleve nagyon eltolta a dolgot)

Ettől függetlenül igazad van, sajnos. Nem vagyunk nagy kiadó, a kapacitásunkat gyakran rosszul mérjük fel, de fejlődünk (remélem )

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-01-06 20:46:50
(#880) Válasz Sakamoto Riku (#877) üzenetére
Biro Soma
Biro Soma
[ Új arc ]
Amúgy ti hány évesek vagytok mert tudni akarom hogy kábé hány évesek a mangások(én még csak 12)

A "mangások egész fiatalkorúak (Pl.: Te),és idősebbek is lehetnek. Sőt vannak is idősebbek. Én mondjuk Animeconon láttam fickót mangát olvasni, és legalább volt 35 éves. De itt fórumozók közt is vannak idősebb. Nem írok példát, mert még megharagszik, hogy leidősözöm. Amúgy ha jól tudom te vagy a fórumozók közül a legfiatalabb.

Árnybíróval kapcsolatban, ha bírja a pénztárcád másfélhavonta 1500 Ft kiadással vagy a szüleid fizetik a mangáidat, akkor feltétlenül bele kell kezdened. Szerintem az itt fórumozók 95%-nak van/nak Árnybíró kötete/i. Az Árnybíró mellett ajánlaném még a Naruto-t.

Már megvan mind a 3 Naruto kötet,de azért kössz a tanácsot!!!

beküldve: 2008-01-06 20:07:37
(#879) Válasz Sakamoto Riku (#876) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
A profilokon kin van csak rákattintasz az avatarra.

Nem mindenki teszi közzé a születésnapja idejét, de a legtöbben igen.

Ezt én is tudom, gondoltam csak észre veszi ha megnézi

beküldve: 2008-01-06 19:42:59
(#878)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
amúgy ha a profilunkon megnézed a születési dátumot kiszámolod és rájössz..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-06 19:40:57
(#877) Válasz Biro Soma (#874) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Amúgy ti hány évesek vagytok mert tudni akarom hogy kábé hány évesek a mangások(én még csak 12)

A "mangások egész fiatalkorúak (Pl.: Te),és idősebbek is lehetnek. Sőt vannak is idősebbek. Én mondjuk Animeconon láttam fickót mangát olvasni, és legalább volt 35 éves. De itt fórumozók közt is vannak idősebb. Nem írok példát, mert még megharagszik, hogy leidősözöm. Amúgy ha jól tudom te vagy a fórumozók közül a legfiatalabb.

Árnybíróval kapcsolatban, ha bírja a pénztárcád másfélhavonta 1500 Ft kiadással vagy a szüleid fizetik a mangáidat, akkor feltétlenül bele kell kezdened. Szerintem az itt fórumozók 95%-nak van/nak Árnybíró kötete/i. Az Árnybíró mellett ajánlaném még a Naruto-t.

beküldve: 2008-01-06 19:28:43
(#876) Válasz miyu (#875) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

Nem mindenki teszi közzé a születésnapja idejét, de a legtöbben igen.

beküldve: 2008-01-06 18:59:45
(#875) Válasz Biro Soma (#874) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

beküldve: 2008-01-06 18:53:01
(#874)
Biro Soma
Biro Soma
[ Új arc ]

beküldve: 2008-01-06 18:41:41
(#873) Válasz Biro Soma (#872) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Ha elolvasod az elöző kommentárokat akkor a válasz egy értelmű lesz. Bár ez olyan költöi kérdés .

beküldve: 2008-01-06 18:38:40
(#872)
Biro Soma
Biro Soma
[ Új arc ]
Én MÉG NEM OLVASTAM AZ ÁRNYBÍRÓT DE SZERINTETEK KEZDJEK BELE ÉS JÓ?????????????

beküldve: 2008-01-06 18:25:59
(#871)
Kioli
Kioli
[ Gyalog ]
Bocs, hogy témába vágok. A hírlevél (nov. 26.) kiküldése idején nem igazán tudom elképzelni, hogy nem láttátok előre, hogy nem fog elkészülni az új rész "december közepe, vége felé". Valószínűleg nem kis munka volt még hátra, ha még január elején is kb két hetet jósoltok megjelenésig. Ha jól számolom, 2-3 hétre ígértetek be annyi munkát, ami végül (ha nem csúszik tovább) akkor 7 hét után készül el. Elég csúnya dolognak tartom, a realitást nélkülöző ígérgetéseket. Szép lett volna 2 kötetet olyan rövid időn belül kiadni, de nem kell beígérni az embereknek, ha nem lehet teljesíteni. Mondjuk nem is nagyon vártam, hogy ígéret szerint jelenik meg... Az ilyen ígérgetések sosem sülnek el úgy, ahogy azt tervezték. Bocs, hogy témába vágtam.

Szerk: Kioli 2008-01-06 18:28:24
Oldalak: ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... <<>>