Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
mikor Malene-szama mondja a harc végén hogy megkeresi a rimesterét és kiszedi belőle hogy hol van az a boldog világ
és ezt
ez csak egy átfutó gondolat
Egy csapatunk van csak, sajnos. És azt megint lekötötte a Kensin2 annyira, hogy az ÁB9 belecsússzon az ünnepekbe. Ilyenkor pedig kb. senki sem dolgozik...
(A Kensin még mindig nagyon sok munkával jár. Az új kötetben a harci technikák hiteles fordítása -és véleményeztetése harcművészetileg hozzáértő japánokkal, stb.- már eleve nagyon eltolta a dolgot)
Ettől függetlenül igazad van, sajnos. Nem vagyunk nagy kiadó, a kapacitásunkat gyakran rosszul mérjük fel, de fejlődünk (remélem )
A "mangások egész fiatalkorúak (Pl.: Te),és idősebbek is lehetnek. Sőt vannak is idősebbek. Én mondjuk Animeconon láttam fickót mangát olvasni, és legalább volt 35 éves. De itt fórumozók közt is vannak idősebb. Nem írok példát, mert még megharagszik, hogy leidősözöm. Amúgy ha jól tudom te vagy a fórumozók közül a legfiatalabb.
Árnybíróval kapcsolatban, ha bírja a pénztárcád másfélhavonta 1500 Ft kiadással vagy a szüleid fizetik a mangáidat, akkor feltétlenül bele kell kezdened. Szerintem az itt fórumozók 95%-nak van/nak Árnybíró kötete/i. Az Árnybíró mellett ajánlaném még a Naruto-t.
Már megvan mind a 3 Naruto kötet,de azért kössz a tanácsot!!!
Nem mindenki teszi közzé a születésnapja idejét, de a legtöbben igen.
Ezt én is tudom, gondoltam csak észre veszi ha megnézi
A "mangások egész fiatalkorúak (Pl.: Te),és idősebbek is lehetnek. Sőt vannak is idősebbek. Én mondjuk Animeconon láttam fickót mangát olvasni, és legalább volt 35 éves. De itt fórumozók közt is vannak idősebb. Nem írok példát, mert még megharagszik, hogy leidősözöm. Amúgy ha jól tudom te vagy a fórumozók közül a legfiatalabb.
Árnybíróval kapcsolatban, ha bírja a pénztárcád másfélhavonta 1500 Ft kiadással vagy a szüleid fizetik a mangáidat, akkor feltétlenül bele kell kezdened. Szerintem az itt fórumozók 95%-nak van/nak Árnybíró kötete/i. Az Árnybíró mellett ajánlaném még a Naruto-t.
Nem mindenki teszi közzé a születésnapja idejét, de a legtöbben igen.