Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-01-06 14:10:47
(#870) Hát én is elég határozott véleménnyel vagyok arról, hogy mi a manga és mi nem. De az Árnybíróval nem tudok szigorú lenni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem mindegy, hogy manga vagy manhwa? A lényeg az, hogy jó. Nem igaz?
Vannak, akik szeretnek kifejezéseken lovagolni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-06 13:56:11
(#868) Nem mindegy, hogy manga vagy manhwa? A lényeg az, hogy jó. Nem igaz?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem mint ha bajom lenne vele, de az Árnybíró nem feltétlen nevezhető mangának nem? Márha ha a mangán a japán képregényeket értjük, mivel ez koreai amiknek a neve manhwa. Esetleg még world manga lehet nevezni. Na mindegy, bocs ha már volt ez a téma, csak érdekelne mások véleménye...
Eltérő álláspontok vannak
Szvsz ami úgy néz ki mint egy manga, úgy épül fel mint egy manga, úgy működik mint egy manga és úgy is kell olvasni mint egy mangát, az akkor is manga, ha nem Japánban csinálta egy japán, hanem mondjuk Mexikóban, Izlandon vagy Szváziföldön készítette egy svéd, puebló vagy kanadai francia szerző.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-06 01:52:02
(#866) Nem mint ha bajom lenne vele, de az Árnybíró nem feltétlen nevezhető mangának nem? Márha ha a mangán a japán képregényeket értjük, mivel ez koreai amiknek a neve manhwa. Esetleg még world manga lehet nevezni. Na mindegy, bocs ha már volt ez a téma, csak érdekelne mások véleménye...
löjem le a poént? én olvastam a 16. kötetig és nekem nagyon nem szimpi Adzsite. nem azért mert negatív hős, hanem mert túlzottan jót akar.
mert ugye a pokolra vezető út kivan kövezve...
...jószándékkal . Nekem se szimpi Adzsite, de meg se tom magyarázni miért ^^° (Függetlenül attól, ha Munszu meghallja ezt a nevet habzani kezd a szája.) Olyan mézes-mázosan adja elő magát és ráadásul (legalábbi szerintem
még csak nem is ember ha nem... valami izé démon vagymi aminek szárnya van . A 2. kötetben volt erről szó. Asszem...
beküldve: 2008-01-05 21:26:47
(#864) löjem le a poént? én olvastam a 16. kötetig és nekem nagyon nem szimpi Adzsite. nem azért mert negatív hős, hanem mert túlzottan jót akar.
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
beküldve: 2008-01-05 20:44:41
(#863) Nem értem miért gondolja mindenki rossznak az a szegény Adzsitét. Számomra eddig abszolút pozitív hősként tűnt fel. Semmi rosszat nem tett még, sőt, inkább olyan, mint egy kóborló szerzetes.
Váhi! Nagyon örülök!
Azonnal száguldok majd a boltba! Mert már majd belehalok abba, hogy nem tom mi lesz Szandóval
Azonnal száguldok majd a boltba! Mert már majd belehalok abba, hogy nem tom mi lesz Szandóval
nekem van 1 ötletem -lehet hogy rosz elgondolás DE- Szando mivel Adzsitével tart rosz lesz és Monszuék ellen fordul. persze ez a leegyszerüsített verzió de lehet
ha van valakinek más ötlete mondja!!!
Nekem más ötletem van, ami lehet, hogy kissé optimista. Ha tudni akarod, hogy mi az, akkor nézd meg a #849 hsz-emet.
beküldve: 2008-01-05 09:22:36
(#861) beküldve: 2008-01-05 09:17:26
(#860) Igaz ami igaz Adzsite tudja keverni azt a bizonyost
Lehet h még Szadot is el kezdi hülyíteni vmivel v nyom neki vmi hipnózist, abba már úgyis benne van Szando
Lehet h még Szadot is el kezdi hülyíteni vmivel v nyom neki vmi hipnózist, abba már úgyis benne van Szando
beküldve: 2008-01-04 18:45:19
(#859) Hááát... nem tudom. Elvileg nem azért akar jobb lenni, hogy Munszu hasznára váljon? Bár lehet, hogy Adzsite majd kicsit formál az elképzelésein.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-01-04 18:46:03
Váhi! Nagyon örülök!
nekem van 1 ötletem -lehet hogy rosz elgondolás DE- Szando mivel Adzsitével tart rosz lesz és Monszuék ellen fordul. persze ez a leegyszerüsített verzió de lehet
ha van valakinek más ötlete mondja!!!
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
beküldve: 2008-01-04 15:53:43
(#857) Csak annyit, hogy a 8. rész nyomdailag megint egész jó lett, legalábbis jobbnak érzem, mint a 7-et, ott a boritó nem lett meghajtva rendesen, és a rajzoknál is mintha el-eltünedeztek volna a részletek. Én a 2. és a 3. kötetet érzem ilyen szempontból a legjobbnak, de a nyolcasban viszont nagyon szép feketék vannak. A vastagabb papír sem hátrány. Várom a következőt!
beküldve: 2008-01-04 15:49:24
(#856) Én arra leszek kíváncsi ahogy Munszu elintézi Hongildongot Vonszul meg a többieket. Vonszul über alles
Ezekiel 25:17