Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Tárgyalás japánokkal 1.
Kapcsolódó tartalom: Tárgyalás japánokkal 1.
Amúgy ez a manga-dolog tényleg menő lesz lassan (örüljünk? ) most egy nem-nevezem-meg tinimagazin címlapsztorija, hogy Avril Lavigne (idézem) "manga-hős lesz". Bár ez sem tudott arra sarkallni egyelőre, hogy megvegyem, és megnézzem, hogy ez pontyosan mit takar, de egyre többen tudják, hogy mi ez, és szerintem hamarosan menő lesz (többé-kevésbé)
Hmm, Amerikában ez annyira nem új. Régen a Wamdue Project használta a GitS-t kliphez, aztán Linkin Parknak is volt ilyen beütésű videóik, meg volt a Tatunak is egy... náluk ez jól megy. XD
Egyébként guglin rákerestem az Avril-es cuccra:
[Link]
Az a baj hogy sok könyvesboltnak fogalma sincs hogy, hogy is van ez a mangákkal, és még mindig az Árnybíró 2 áll a polcokon, mikor mindjárt itt az 5. Aztán ha nem fogy a második rész, talán arra gondolnak, áááh minek nekünk az 5 mikor még ez is itt porosodik.
Talán valahogy ezen is kéne változtatni.
Miért, a nemtomén hányszor tíz kötetes Darren Shanből is mindig van egy rakás a polcokon, és abból is mindig jön az új kötet, akkor ezt igazán kibírhatják
Apám nemrég nyitotta meg az új könyvesboltját, és még nagyban fúrtak-faragtak, polcokat rendeztek, szóval még ki sem nyitott igazán, mikor bement egy tag, hogy neki az árnybíró 4 kell. Azt adta el elsőként.
Szerintem tökjó:)
És nincs egy icike-picike befolyásod se, hogy mi legyen a kínálat?
Amúgy ez a manga-dolog tényleg menő lesz lassan (örüljünk? ) most egy nem-nevezem-meg tinimagazin címlapsztorija, hogy Avril Lavigne (idézem) "manga-hős lesz". Bár ez sem tudott arra sarkallni egyelőre, hogy megvegyem, és megnézzem, hogy ez pontyosan mit takar, de egyre többen tudják, hogy mi ez, és szerintem hamarosan menő lesz (többé-kevésbé)
Örülnek, bár olyan japánosan nehéz különbséget tenni, hogy most udvariasak, vagy tényleg örülnek.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-01 16:11:59
(#21) "Minden tárgyalás azzal kezdődik, hogy miért gondoljuk azt, hogy abban az országban, ahol a Dragonball megbukott, még bármit ki lehet adni? Hiszen a Dragonball az egyik legnépszerűbb manga volt akkor a világon."
Szia!
Engem érdekelne, vajon mit szólnak a japánok -és persze a szerzők- az Árnybíró itteni sikeréhez? Mert azért ezt nevezhetjük sikernek, ugye? :)
( Persze lehet hogy ez neki: "vihar egy kanál vízben?" :) , de nekünk sokat jelent. XD)
De mégis:
Talán ennek köszönhetjük, hogy hamarosan új mangákat vehetünk a kezünkbe? ( Nem is reméltem hogy ilyen népszerű képregényeket sikerül szereznetek. )
Gratulálok és sok sikert a továbbiakra! :)
Szia!
Engem érdekelne, vajon mit szólnak a japánok -és persze a szerzők- az Árnybíró itteni sikeréhez? Mert azért ezt nevezhetjük sikernek, ugye? :)
( Persze lehet hogy ez neki: "vihar egy kanál vízben?" :) , de nekünk sokat jelent. XD)
De mégis:
Talán ennek köszönhetjük, hogy hamarosan új mangákat vehetünk a kezünkbe? ( Nem is reméltem hogy ilyen népszerű képregényeket sikerül szereznetek. )
Gratulálok és sok sikert a továbbiakra! :)
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-03-25 18:56:58
(#20) Lonewolf:
Pestszentimrén van, a Nemes utca 3. szám alatt.
Egyébként ha már itt tartunk nála is van képregény bőven, Snikt is, Warcraft is, Ai is, meg Sin city, meg az az új, szürrealista magyar képregény, aminek nemtom a címét, és a többi és a többi :)
Pestszentimrén van, a Nemes utca 3. szám alatt.
Egyébként ha már itt tartunk nála is van képregény bőven, Snikt is, Warcraft is, Ai is, meg Sin city, meg az az új, szürrealista magyar képregény, aminek nemtom a címét, és a többi és a többi :)
beküldve: 2007-03-14 08:48:00
(#19) A Keleti P.u. aluljárójában van egy könyves, ahol mindig van Árnybíró (Volt amikor mind a 4 rész kint volt egyszerre!) és Snikt!-et,Warcraft-ot, Princess Ai-t is láttam már náluk!
beküldve: 2007-03-13 22:00:41
(#18) Wick:
Hol van apukád könyvesboltja???
Hol van apukád könyvesboltja???
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-13 20:15:21
(#17) Nemtom szerintem menni fog ez, ahogy észrevettem egyre jobban terjed a japán kultúrvilág itthon, és a fiatalabbak körében menő dolgok a japán cuccok. Én például még az RTL klubbos dragonballon nőttem fel, de fogalmam sem volt róla, hogy van manga is belőle. Jó sokan felnőttünk azóta, pénzt keresünk az internet informál, szóval szerintem egyre jobban fog menni ez.
Az a baj hogy sok könyvesboltnak fogalma sincs hogy, hogy is van ez a mangákkal, és még mindig az Árnybíró 2 áll a polcokon, mikor mindjárt itt az 5. Aztán ha nem fogy a második rész, talán arra gondolnak, áááh minek nekünk az 5 mikor még ez is itt porosodik.
És egy optimista a végére:
Apám nemrég nyitotta meg az új könyvesboltját, és még nagyban fúrtak-faragtak, polcokat rendeztek, szóval még ki sem nyitott igazán, mikor bement egy tag, hogy neki az árnybíró 4 kell. Azt adta el elsőként.
És egy optimista a végére:
Igen, velük. Azóta is ezt nyögjük Minden tárgyalás azzal kezdődik, hogy miért gondoljuk azt, hogy abban az országban, ahol a Dragonball megbukott, még bármit ki lehet adni? Hiszen a Dragonball az egyik legnépszerűbb manga volt akkor a világon.
beküldve: 2007-03-13 15:25:04
(#15) "Hungarojump", jó! Nekem tetszik!
Egyébként, azt akartam kérdezni, biztos szó volt már róla, de nem tudjátok anno a Dragonball kiadói hogy tudtak a japánokkal megegyezni? (Egyáltalán, velük egyztek meg? )
Egyébként, azt akartam kérdezni, biztos szó volt már róla, de nem tudjátok anno a Dragonball kiadói hogy tudtak a japánokkal megegyezni? (Egyáltalán, velük egyztek meg? )
Szerk: drwest 2007-03-13 15:25:15
beküldve: 2007-03-13 14:10:28
(#14) Ezzel egyetértek. Elég hamar megbukna a dolog. Főleg, ha az átlagos manga vásárlók anyagi helyzetét tekintjük.
Mit vegyen meg a jóember? Az Árnybírót, vagy a "HungaroJump"-ot?
Mit vegyen meg a jóember? Az Árnybírót, vagy a "HungaroJump"-ot?
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
a telefonkönyv mangamagazin milyen
A jump is az, 300 oldal nem mondható vékony füzetnek. Egy ilyen vastag heti/havi magazin megjelentetése halva született ötlet, lévén drága, magazinnál nem jó a magas ár, és amúgy sem nagy a kereslet.
igen, mint a Jump, sokat nem tudok róla, csak h. hetilap, ugye? mondjuk havonta..? a telefonkönyv mangamagazin milyen? és szakkönyv is kevés van, vagyis én csak 1ről tudok, a Jószöveg Kiadós s az is európai szűrőn ment át...
Nem nagy titok, 3000 példány, annyi nagyjából úgyahogy el is fogy
midori: nem is annyira az anyagiak, szívesen fizetnénk "nagy" címekért. Csak nem hagyják Magazinról még nem gondolkodtunk (olyasmire gondolsz, mint a Shonen Jump?). A telefonkönyv mangamagazinok eddig egyedül Amerikában voltak fenntarthatóak, de ott se sokáig.
midori: nem is annyira az anyagiak, szívesen fizetnénk "nagy" címekért. Csak nem hagyják Magazinról még nem gondolkodtunk (olyasmire gondolsz, mint a Shonen Jump?). A telefonkönyv mangamagazinok eddig egyedül Amerikában voltak fenntarthatóak, de ott se sokáig.
beküldve: 2007-03-12 18:34:37
(#10) a mocskos anyagiak... de így már érthető, miért ezt a mangát választottátok. és folyóiratra szerintetek nem lenne igény? igaz, a képek költségesek és a net részben pótolja. csak egy ötlet .
viszont nagyon a jó a terjesztés, és gyorsan is fogy a boltokból a könyv
viszont nagyon a jó a terjesztés, és gyorsan is fogy a boltokból a könyv
Szerk: Midori 2007-03-12 18:36:01