Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Tárgyalás japánokkal 1.
Kapcsolódó tartalom: Tárgyalás japánokkal 1.
beküldve: 2007-06-18 00:55:09
(#39) Ez szerintem megint egy olyan dolog, ami értelmetlen, meddő vitához vezet. Majd mindenki kiválogatja magának, hogy melyik tetszik neki. A tokyopopnak is vannak elég erős húzócímei, amiket japánok csináltak, és a japán mangák között is vannak igencsak gyengék, legalábbis olyanok, amik nekem személy szerint nem tetszenek. Ez viszont nem zárja ki, hogy valakinek hatalmas kedvence lehessen.
Annak örüljünk, hogy vannak kiadók, akik felvállalják, hogy hazánkban is adnak ki ilyesmit.
Annak örüljünk, hogy vannak kiadók, akik felvállalják, hogy hazánkban is adnak ki ilyesmit.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
tény hogy nem olvastam mindet,de van amelyikbe elég belelapozni a dramacon stílusától majdnem elsírtam magam, egyszerűen látszik hogy nem japán kéz rajzolta(és nem is koreai)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:29:49
Aha. Szóval Princess ai komoly, és mondjuk egy Cowboy Bebop nevetséges. Szerintem nyiss ki egy Tokyopop mangát, és nézd meg a címeket amiket felsorolnak. Szerintem ez egy megalapozatlan kijelentés volt részedről...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:30:06
beküldve: 2007-06-17 23:32:21
(#36) Hali! szerintem az árnybíró király,biztos befut nálunk is. a tokyopop cuccok szerintem a princess ai-t leszámítva nevetségesek.
beküldve: 2007-05-24 02:39:19
(#35) Hát igen. Az üzlet sosem könnyű, pláne a kezdetek... De ha valamivel tudom támogatni azon kívül hogy rendszeresen veszem a kiadványokat, arra kíváncsi lennék
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Hát én is gyűjtögetek már egy ideje, de úgy néz ki, hogy jövőre talán végre összejön a dolog.
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:30:50
Hát nem tom meddig kéne spórolnom a mostani szebpénzemmel xD
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:30:32
Nekem nagy álmom, hogy egyszer kijussak japánba és vegyek egy csomó mangát. Minnél több van itthon annál kevesebbet kell vennem. Meg abból egy kukkot nem értenék ^^
Nemcsak te vagy így ezzel. Én már elkezdtem spórolni egy japán útra, amit jövő nyárra tervezek.
A Keleti P.u. aluljárójában van egy könyves, ahol mindig van Árnybíró (Volt amikor mind a 4 rész kint volt egyszerre!) és Snikt!-et,Warcraft-ot, Princess Ai-t is láttam már náluk!
Igen!!! Én ott vettem meg az első mangámat a Princess Ai egyet.
Egyet értek. De legalább elértünk valamit és már ez is nagy siker. Megaztán gondoljunk beke mekkora Magyaro. Japánhoz képest o_O
Nekem nagy álmom, hogy egyszer kijussak japánba és vegyek egy csomó mangát. Minnél több van itthon annál kevesebbet kell vennem. Meg abból egy kukkot nem értenék ^^
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:29:21
Remélem beszámoltok majd egy hasonló cikk keretein belül, hogy miként tudtatok a Kenshinre, meg a Narutora megegyezni. Mennyit kellett érte küzdeni? Tényleg: most hogy már letettetek valamit az asztalra, a japánok örülnek ilyenkor, vagy csak urvariasan bólogatnak.
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy szerintem csak udvariasan bólogatnak, és persze közben mosolyognak, ahogy szoktak -de belül biztos örülnek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem beszámoltok majd egy hasonló cikk keretein belül, hogy miként tudtatok a Kenshinre, meg a Narutora megegyezni. Mennyit kellett érte küzdeni? Tényleg: most hogy már letettetek valamit az asztalra, a japánok örülnek ilyenkor, vagy csak urvariasan bólogatnak.
Erre én is nagyon kíváncsi lennék.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Menő? Ááh,milyen szép is lenne,ha már az számítana cikinek,hogy valaki nem szereti
Hogy a Dörmögőék kalandjai c. már-már retró bábfilmsorozat főcíméből idézzek: "jaj de szép, jaj de szép is volna"
Kár, hogy erre nem előbb jöttek rá. Kicsinek néha nagyon elegem tudott lenni abból, hogy vagy dedós voltam a mangaszeretetem miatt, vagy perverz (vagy mindkettő: volt, hogy anyutól hallottam vissza, hogy XY ismerős szerint én miket is olvasok tizenévesen, amikor számon kérte rajtam a dolgot no nem, olyasmit biztosan nem olvastam, abban az életkorban legalábbis )
Később már inkább a dedós maradt meg - gondolom mert közben megnőttem. Volt viszont, hogy ebből is elegem lett: nem egyszer előfordult, hogy egyszerre vettem meg a Sailor Moon képregényt és a Metal Hammer magazint, mire az újságos megkérdezte, hogy ugye azt (SM) a húgomnak viszem, és mikor közöltem, hogy mindkettő az enyém, akkor szép arcokat vágott. No, előfordult, hogy jól otthagytam, és átmentem egy másik újságoshoz, ahol az eladó tényleg a dolgát teszi (azaz el akarja adni a terméket) )
Hogy kissé visszakanyarodjuk a topik témájához: a cikkben foglaltak, főleg az első pár sor, nekem is eszembe jutottak, és pont erre gondoltam, amikor jártattam az agyam, hogy miért e sok manga, ami más országból származik, mint Japán. Most már csak azt nem tudom, hogy miért e hozzáállás a japán kiadók részéről... ok-ok, hogy nem éri meg, de (ahogy a cikk is említi), szerintem abból is sokat jövedelmezhet, hogy elmondhatja magáról: hány országban fut már a sorozata. No mindegy, sajna tény, hogy gyerekcipőben járunk =(
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-14 19:18:22
beküldve: 2007-04-14 18:10:29
(#26) Remélem beszámoltok majd egy hasonló cikk keretein belül, hogy miként tudtatok a Kenshinre, meg a Narutora megegyezni. Mennyit kellett érte küzdeni? Tényleg: most hogy már letettetek valamit az asztalra, a japánok örülnek ilyenkor, vagy csak urvariasan bólogatnak.
Darren Shan vámpírsorozata 12,a démonsorozat eddig 3 kötetes *DS-fan morcos*
Menő? Ááh,milyen szép is lenne,ha már az számítana cikinek,hogy valaki nem szereti
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-03 14:13:07