Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Tárgyalás japánokkal 1.
Kapcsolódó tartalom: Tárgyalás japánokkal 1.
beküldve: 2007-03-12 13:14:33
(#9) Zsolti:
Azért írtam, hogy:
"Nem tartunk még ott. (sajnos..)"
Engem egyébként az érdekelne (persze, csak ha nem bizalmas infó), hogy milyen példányszámban fogy az Árnybíró? Csak viszonyítás képpen.
Azért írtam, hogy:
"Nem tartunk még ott. (sajnos..)"
Engem egyébként az érdekelne (persze, csak ha nem bizalmas infó), hogy milyen példányszámban fogy az Árnybíró? Csak viszonyítás képpen.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-12 07:56:00
(#8) Az előző két hsz-re:
a rivalizálás van, amikor jót tesz a piacnak. Ezzel most persze nem buzdítani akarom a Mangafant, csak mint érdekességet említettem.
a rivalizálás van, amikor jót tesz a piacnak. Ezzel most persze nem buzdítani akarom a Mangafant, csak mint érdekességet említettem.
beküldve: 2007-03-12 00:40:19
(#7) Én csak őszintén gratulálni tudok nektek ehhez a sok türelemhez és, hogy mindezt eddig elértétek! Komolyan! :)
Egy biztos: az Árnybíró remek választás volt, nekem nagyon bejön! :)
Szerintem jó is lenne,ha nem is kéne rivalizálnia a kiadóknak. Manapság minden erről szól és a pénzen való marakodásról!
Ez elég rossz! :(
Egy biztos: az Árnybíró remek választás volt, nekem nagyon bejön! :)
Szerintem jó is lenne,ha nem is kéne rivalizálnia a kiadóknak. Manapság minden erről szól és a pénzen való marakodásról!
Ez elég rossz! :(
beküldve: 2007-03-11 20:28:29
(#6) Na ja! Semmi értelme nem lenne kinyírni az egész piacot értelmetlen rivalizálással. Nem tartunk még ot. (Sajnos...)
Igen, jó kérdés.
Ne értse félre senki a mondatot, vannak kifejezetten jó OEL címek, és valószínűleg megéri inkább azokkal "bizonyítani", mint a japánokkal szenvedni évekig. Talán mi is előrébb lennénk, ha anno ezzel kezdjük.
Ami a kapcsolatot illeti, nehéz rivalizálásról beszélni a (legalább három-négy: Fumax-Delta-Atheneum-mi) mangakiadó között. Egyrészt egyelőre nem fedik egymást a kiadványaink, másrészt igazából szélesíteni kell a rajongók körét, nem marakodni. Közös reklám, mangastandok a könyvesboltokban, közös izmozás a terjesztés javításán, fesztiválok, stb. Szóval bőven baráti viszonyról van szó, még az olyan nagyokkal is, mint az Atheneum
Monress: köszi
Kairakuda: lesz még újdonságunk, most vagyunk a végső fázisban, aztán bejelentés
Ne értse félre senki a mondatot, vannak kifejezetten jó OEL címek, és valószínűleg megéri inkább azokkal "bizonyítani", mint a japánokkal szenvedni évekig. Talán mi is előrébb lennénk, ha anno ezzel kezdjük.
Ami a kapcsolatot illeti, nehéz rivalizálásról beszélni a (legalább három-négy: Fumax-Delta-Atheneum-mi) mangakiadó között. Egyrészt egyelőre nem fedik egymást a kiadványaink, másrészt igazából szélesíteni kell a rajongók körét, nem marakodni. Közös reklám, mangastandok a könyvesboltokban, közös izmozás a terjesztés javításán, fesztiválok, stb. Szóval bőven baráti viszonyról van szó, még az olyan nagyokkal is, mint az Atheneum
Monress: köszi
Kairakuda: lesz még újdonságunk, most vagyunk a végső fázisban, aztán bejelentés
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-11 15:05:37
beküldve: 2007-03-11 11:14:09
(#4) beküldve: 2007-03-11 11:07:32
(#3) Kemény... Csak dícsérni tudom a munkátokat, Árnybíró nagyon jó lett, csak így tovább!
beküldve: 2007-03-11 09:50:55
(#2) Az utolsó mondat kapcsán jutott eszembe: milyen a Mangafan viszonya a másik magyar manga-kiadóval? Rivalizálás, békés egymás mellett élés, vagy egymás segítése?
beküldve: 2007-03-10 23:43:08
(#1) Srácok!
Szerintem baromi felesleges magyarázkodnotok ebben a témában. A mai magyar piacon a potenciális, piacteremtő/alapozó vásaárlók úgyis értékelik az emberfeletti erőfeszítéseteket. Aki pedig csak most ismerkedik az egész dologal, az akkor sem fogja jobban venni a mangát, ha valami ütősebb címmel próbálkoznátok. Ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, akkor ez az üzleti felfogás, amit eddig mutattok tökéletes a mai magyar piac szempontjából. Csak így tovább! :)
Szerintem baromi felesleges magyarázkodnotok ebben a témában. A mai magyar piacon a potenciális, piacteremtő/alapozó vásaárlók úgyis értékelik az emberfeletti erőfeszítéseteket. Aki pedig csak most ismerkedik az egész dologal, az akkor sem fogja jobban venni a mangát, ha valami ütősebb címmel próbálkoznátok. Ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, akkor ez az üzleti felfogás, amit eddig mutattok tökéletes a mai magyar piac szempontjából. Csak így tovább! :)