Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
A Nyári srácok lehet azért nem jött be neked, mert direkt fiúknak szól. Amúgy három kötetes lesz.
Nekemse jött be..Pedig aztán én fiú vagyok eléggé
beküldve: 2007-04-01 15:57:41
(#91) Én most viszonylag visszafogtam magamat Egy Árnybíró 5, Egy Love Hina 3. kötet és egy The Ring 2. kötet. De jobb is hogy nem költekeztem ki mert rendelést várok
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
A Nyári srácok ott volt a mangafan pultja mellett közvetlenül..belenéztünk de valahogy nem jött be Amúgy az hány kötetes lesz?
A Nyári srácok lehet azért nem jött be neked, mert direkt fiúknak szól. Amúgy három kötetes lesz.
hát engem attól függetlenül érdekel.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-01 15:34:18
(#89) Az utolsó tombola 4kor kezdődött ... és azért az utolsó,m kevés ajándék volt és a többi sorsolásra már nem maradt volna ...
Mikor a tombolának vége lett, mégeccer végig akartam nézni mindent, de a fele már összepakolt
Szal, ne csodálkozz,h 7kor már szinte semmi se volt
Mikor a tombolának vége lett, mégeccer végig akartam nézni mindent, de a fele már összepakolt
Szal, ne csodálkozz,h 7kor már szinte semmi se volt
beküldve: 2007-04-01 15:24:47
(#88) nah mind1, majd máskor megtalálom
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
A Nyári srácok ott volt a mangafan pultja mellett közvetlenül..belenéztünk de valahogy nem jött be Amúgy az hány kötetes lesz?
Igen,nem kizárt Ha csak 3 kötet akkor viszont lehet hogy megveszem..legyen már ilyen is
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az AS pedig a King Comics mellett volt,bár ez nem biztos,barátnőm vett csak
Az AS pedig a King Comics mellett volt,bár ez nem biztos,barátnőm vett csak
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-01 13:20:07
(#84) háát, énis befutottam kb 7-re=D elöször ugye az árnybíró 5-öt akartam megvenni, mert hát az alap:P persze h nem találtam a mangafan pultját..vagy 3x körbementem a gödrön, míg megláttam sok mangafan-pólós emberkét=D yeah, gondoltam, h milyen jó vok=D de mangákat már nem láttam, azt hittem h elfogyott...de kiderült h 1 dobozba voltak..már a szivbaj kerülgetett:P a nyári srácokat akartam még megvenni, de sehol se találtam (azt se:P) aztán eltévedtem a wcknél, de sebaj..ja, az AS 2-t is megakartam venni, de az se volt meg:S v lehet, h 7re már elfogytak? :( nah mind1, azért azt is sajnálom, h a tombolára nem értem oda..:P
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-04-01 13:20:30
Én is költöttem egy keveset: vettem 3 mangát meg egy ASmagazin 3. számot. Oda az előző napi fizetésem, de sebaj. Az Árnybíró 5-öst meg az újranyomott 1-est már csak azért is itt akartam megvenni, mert ~nekem~ konkrétan mindegy lenne, hol költök rá 1500.-ot, de a ~kiadónak~ nem mindegy, hogy közvetlen tőlük veszem, vagy mástól. Ha pedig így tudok valamicskét segíteni, akkor szívesen teszem :)
(pláéne, hogy jól megőrjítettem szegényeket, mert egyik újranomott első sem tetszett, és keresgéltem egy ideig, mire megtaláltam azt, ami nem gyűrött, nem gyomott, nem karcos Köszönet a kitartásért )
vadooc: végül sikerült a haverodnak posztert szereznie neked?
az első rész újranyomott borítója nekem nem tetszett. amúgy a régi fajta csak limitáltan jelent meg. Lehet hogy pár év múlva sokat fog érni....(pláéne, hogy jól megőrjítettem szegényeket, mert egyik újranomott első sem tetszett, és keresgéltem egy ideig, mire megtaláltam azt, ami nem gyűrött, nem gyomott, nem karcos Köszönet a kitartásért )
beküldve: 2007-04-01 11:11:11
(#82) Most irígykedve hallgatok mindenkit. Nekem sajna nem sikerült kijutnom, pedig tervben volt. Meg az Árnybíró 5 és az Princess Ai 2 is.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
igen. megvette az árnybíró 1et is nekem. meg vett egy csomó dolgot magának. csorgatom is a nyálamat azokra.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Mi? Az AS magazinnak nem csak két része jelent még meg?
DE!!! Elírtam, gomen (benne maradhatott az ujjamban a 3-as szám, ha már leírtam előtte 5 centivel egyszer...)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-01 10:12:35
(#79) beküldve: 2007-04-01 10:10:33
(#78) Én is költöttem egy keveset: vettem 3 mangát meg egy ASmagazin 3. számot. Oda az előző napi fizetésem, de sebaj. Az Árnybíró 5-öst meg az újranyomott 1-est már csak azért is itt akartam megvenni, mert ~nekem~ konkrétan mindegy lenne, hol költök rá 1500.-ot, de a ~kiadónak~ nem mindegy, hogy közvetlen tőlük veszem, vagy mástól. Ha pedig így tudok valamicskét segíteni, akkor szívesen teszem :)
(pláéne, hogy jól megőrjítettem szegényeket, mert egyik újranomott első sem tetszett, és keresgéltem egy ideig, mire megtaláltam azt, ami nem gyűrött, nem gyomott, nem karcos Köszönet a kitartásért )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."