Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
beküldve: 2007-03-26 16:18:44
(#32) Ááh,francért nyit 10-kor...akkor fel kell kelni 9-kor hogy odaérjek..szombaton 9-kor..lehetetlen,magamat ismerve sehogy se fog összejönni,egyszerűen képtelen vagyok ekkora áldozatot hozni De ha később megyünk félő,hogy elfogynak az Árnybírók Ha esetleg a kedves fordító bácsi/néni,vagy a pultos bácsi/néni aki épp itt szemezgeti a fórumot az sunyiban elrakna 2 kötetet az asztal alá?.. Jó,nem leszek erőszakos
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ha a haverom elmegy és vesz mondjuk árnybírót akkor ő csak egy posztert kap? mármint ha nem tudok elmenni (ami valószínű) akkor adok neki pénzt h az első kötetet vegye meg nekem mindenképp, de mivel ő is vesz magának szvsz árnybírót akkor csak egy posztert kap? gondolom igen, de azért hagy reménykedjek!
szerintem ha ezt itt is leírtad, meg ő is megkéri az eladót, amikor megveszi a kötetet, akkor biztosan kap kettőt. Lehet, hogy ez túlságosan átvitt logika, de én amikor még a két első kötetet vettem, és még nem posztert, hanem kitűzőket kaptunk, akkor én kötetenként kaptam egyet, nem fejenként
(persze nem vagyok hivatalos személy, csak szurkolok, hogy neked is jusson . Remélhetőleg tényleg így van - remélhetőleg hamarosan kapsz rá "hivatalos" választ is ;) )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-26 15:55:56
beküldve: 2007-03-26 09:27:05
(#30) ha a haverom elmegy és vesz mondjuk árnybírót akkor ő csak egy posztert kap? mármint ha nem tudok elmenni (ami valószínű) akkor adok neki pénzt h az első kötetet vegye meg nekem mindenképp, de mivel ő is vesz magának szvsz árnybírót akkor csak egy posztert kap? gondolom igen, de azért hagy reménykedjek!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-24 23:48:28
(#29) Én tuti megyek, nem akarom kivárni, míg ideér a terjesztés...volt olyan, hogy megjelenés után több héttel ért a könyvesboltba!
Szép utazás lesz megint! :) Én Veszprémből mászok majd fel Pestre! Alig várom már, de asszem péntek este meló után fogok csak indulni... Jó hogy laknak Pesten rokonaim! :)
Szép utazás lesz megint! :) Én Veszprémből mászok majd fel Pestre! Alig várom már, de asszem péntek este meló után fogok csak indulni... Jó hogy laknak Pesten rokonaim! :)
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Igen, de csak annyit tudunk, h a Deáknál kell leszállnunk, és utána a kedves bácsik vagy nénik segitenek nekünk, h odataláljunk. És mi van ha gonosz bácsikba v. nénike botlunk?
Ne Majd megyünk a tömeg után...vagy valami jobb kinézetű kedves hapit leszólítunk...olyan 20 év körülit..."csókolom,meg tudná mondani.." aztán nézzük ahogy egyre vörösebb lesz a feje XD
Ez jó! Most má megnyugodtam...
Igen, de csak annyit tudunk, h a Deáknál kell leszállnunk, és utána a kedves bácsik vagy nénik segitenek nekünk, h odataláljunk. És mi van ha gonosz bácsikba v. nénike botlunk?
Ne Majd megyünk a tömeg után...vagy valami jobb kinézetű kedves hapit leszólítunk...olyan 20 év körülit..."csókolom,meg tudná mondani.." aztán nézzük ahogy egyre vörösebb lesz a feje XD
Szerk: Hanon 2007-03-20 16:24:46
beküldve: 2007-03-20 16:14:11
(#26) Én megyek a fesztiválra a barátnömmel! A baj csak az hogy egyikünk sem tudja az útat. XD
Nézd meg útvonal tervezőn,amúgy már félig kisütöttük nemde? [Link]
Az ajándék poszter u.a. lesz, mint ami az Odeon féle animenapon is volt?
Aha De ha ha már van egy, akkor ki lehet tenni mindkét oldalát, vagy elajándékozni hogy terjessze az igét
"Sajnos", nekem már külön GITS poszterem is van... , úgyhogy inkább ajándékozás lesz belőle...
Én megyek a fesztiválra a barátnömmel! A baj csak az hogy egyikünk sem tudja az útat. XD
Nézd meg útvonal tervezőn,amúgy már félig kisütöttük nemde? [Link]
Szerk: Hanon 2007-03-18 17:32:28
beküldve: 2007-03-18 17:16:48
(#22) Én megyek a fesztiválra a barátnömmel! A baj csak az hogy egyikünk sem tudja az útat. XD
beküldve: 2007-03-18 13:19:39
(#21) Aki ott lesz, az majd írja le h milyen volt....Én nem tok' elmenni
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
A tegnapi események mennyire fogják befolyásolni a 31.-én lévő fesztivált?
Én is láttam a tívíben, hogy balhé volt a Gödörnél, de nem robbantották fel vagy ilyesmi. Vagy mégis?
Nem történt semmi. Valószínű én is ott leszek, sajnos egy nap szabim bánja, de árnybíró 5.ért bármit. Nekem még nincs poszterem, egy nem ártana.
A tegnapi események mennyire fogják befolyásolni a 31.-én lévő fesztivált?
Én is láttam a tívíben, hogy balhé volt a Gödörnél, de nem robbantották fel vagy ilyesmi. Vagy mégis?