Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
beküldve: 2007-03-28 20:19:41
(#47) Mindenesetre remélem, hogy nem fogynak el az árnybírók, meg a poszterek addig amíg odaérünk.Akkor tuti agyvérzést kapok.Az pedig nem nem lenne jó senkinek. :P
beküldve: 2007-03-28 20:14:14
(#46) Egyik barátom amikor megtudta, hogy van poszer, eléggé megörült.Szóval leszünk páran Manga 4 ever!
Szerk: Raptor 2007-03-28 20:16:40
beküldve: 2007-03-28 20:12:10
(#45) Én is ott leszek. Egy ilyen alkalmat nem lehet kihagyni.Sok-sok manga-fan, sok-sok manga, nomeg a poszter is igencsak jól hangzik :).
beküldve: 2007-03-28 19:47:05
(#44) beküldve: 2007-03-28 19:29:16
(#43) jááj legyen már szombat=D
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
mellesleg szeretnék indulni a rajzversenyen ,de nem tudok róla SZINTE SEMMIT! Pl.:van nevezési díj?
Fesztivál honlap
A rajzverseny kiírása:
Rajzold le kedvenc képregényhõsödet és nyerj értékes nyereményeket!
Két módon is pályázhatsz:
1) Elhozod egy (vagy akár több) otthon, egyszerû rajzlapon, tetszõleges eszközzel elkészített rajzodat, a hátára ráírod nevedet és életkorodat, és leadod a fesztiválon berendezett képregényiskolánál, reggel 10 és délután 1 óra között.
2) Egyszerûen beülsz a képregényiskolába, elmondod a téged ott fogadó grafikusoknak, hogy mit szeretnél lerajzolni, kapsz tõlük papírt, rajzszerszámot és tanácsokat, és aztán munkához látsz. Itt szintén 10 és 1 között készítheted el a pályamûve(i)det.
A szakmai zsûri 1 és 2 óra között bírálja el a rajzokat. Eredményhirdetés 2 órakor a színpadon. A díjakat a meghirdetett figurák kalandjainak a magyarországi kiadói adják át.
Hajrá
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-28 17:14:56
(#41) mellesleg szeretnék indulni a rajzversenyen ,de nem tudok róla SZINTE SEMMIT! Pl.:van nevezési díj?
Szerk: Chaos 2007-03-28 17:16:44
beküldve: 2007-03-28 16:50:23
(#40) nekem végre sikerül elmennem (hála a cimbiknek) ... AJÁNLOM,HOGY JÓ LEGYEN !!!! >B)
beküldve: 2007-03-28 14:27:25
(#39) ÉN se tudok elmenni... olyanszemét vagyok magammal XD mért nem tudok közel lakni az ilyen programokhoz :(:(:(
lizaa
Simán. Szóljon a haverod, hogy mi a helyzet.
Többiek: nem hiszem, hogy elfogyna, inkább aludjatok, minthogy karikás szemmel kovályogjatok majd ott
Többiek: nem hiszem, hogy elfogyna, inkább aludjatok, minthogy karikás szemmel kovályogjatok majd ott
nagyon szépen köszönöm!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Simán. Szóljon a haverod, hogy mi a helyzet.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-26 18:03:22
beküldve: 2007-03-26 17:45:12
(#36) Én is csak dél körül érek majd oda, bár engem már megismernek a pultos lányok (Remélem nem azért mert ilyen kevesen veszik... ), úgyhogy, talán gondolnak rám, és félretesznek nekem egy példányt...
Szerk: drwest 2007-03-26 17:46:04
Ááh,francért nyit 10-kor...akkor fel kell kelni 9-kor hogy odaérjek..szombaton 9-kor..lehetetlen,magamat ismerve sehogy se fog összejönni,egyszerűen képtelen vagyok ekkora áldozatot hozni De ha később megyünk félő,hogy elfogynak az Árnybírók Ha esetleg a kedves fordító bácsi/néni,vagy a pultos bácsi/néni aki épp itt szemezgeti a fórumot az sunyiban elrakna 2 kötetet az asztal alá?.. Jó,nem leszek erőszakos
Nyugi majd én lefoglak ha elbórul az agyad. De ha odamegyünk és nem kapunk akko majd én kötözöm le őket és te vered meg! Megegyeztünk?
Azért ott még nem tartunk, hogy a fesztivál ideje alatt elfogyjon az összes Árnybíró. Szerintem, ha zárásra odamész, még akkor is akad bőven.
Nagyon remélem..legalább "dugimanga" legyen
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azért ott még nem tartunk, hogy a fesztivál ideje alatt elfogyjon az összes Árnybíró. Szerintem, ha zárásra odamész, még akkor is akad bőven.