Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
beküldve: 2007-04-01 07:38:49
(#77) Nekem is teccett a feszkó ... nemtom,h nem tudtatok odaférni ... én mindenhova betolakodtam magam amire kíváncsi voltam ... nekem ez volt az első amin voltam és mindent meg akartam nézni. Tombolán én se nyertem, de terméxetesen a számomat azt körbelőtték
Mangákat nem vettem,m olcsóbban meg tom szerezni ... AnimeStars 1.számot + 2 képeslapot vettem
Amúgy, vki látott Silent Hilles képregényt?!
Mangákat nem vettem,m olcsóbban meg tom szerezni ... AnimeStars 1.számot + 2 képeslapot vettem
Amúgy, vki látott Silent Hilles képregényt?!
beküldve: 2007-04-01 00:49:42
(#76) Ejj, de régen jártam erre!
Nagyon jó volt a Fesztivál!
Potom 6 rugót hagytam ott csak mangákra!
Ezennel le is égtem rendesen!
Nagyon jó volt a Fesztivál!
Potom 6 rugót hagytam ott csak mangákra!
Ezennel le is égtem rendesen!
Mi?? Bocsánat,Árnybíró 5,nem 2...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ugye? Azok a csávók...aaaw Én 4-et vettem(Hellsing 2,Princess Ai 2,Árnybíró 2,Gravitation EX 1),bár a Gravitationt eldadom barátnőmnek...franc se tudja,hogy miért vettem meg,ez azóta rejtély számomra XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-31 22:14:18
(#73) Királyos kis fesztivál volt annyi szent! Haverokkal meg aztán elég rendesen szét röhögtem magamat XD Félig megfázva mentem el ugyhogy a hangom el is ment...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-31 22:04:56
(#72) jééééjjj!hát társulok az előttem szólókhoz..fantasztic fesztivál volt!!piros betűs ünnep az első rendezvény amin voltunk jééjj..igaz az út hosszú volt...csppnyi csőd de túlélem...ollyan jóó volt...persze a pult maga volt az embertömeg...de kit érdekel..fan volt a testfestés is szereztem az arcomra Angel Sanctuary-s mintát..jéééj...Akuma na Eros..németül...mikotór megláttam rájöttem mégsem az angol a legtutibb nyelv..és mennyien voltak!!!jéééj..mennyi hlyes hapsi..XD..lol...3 mangával lettem gazdagabb..meg két poszterrel..a tombola sajna nem jött össze...alig várom a követező rendezvénmyt LOL
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
jól tetted, mert ha nem veszed meg, ki tudja, lesz-e még alkalmad, vagy elfogy, aztán csak bosszabnkodik az ember.
amúgy, javaslom a tejfölös tésztát és a mazsolás rizst, tápláló, gyors és olcsó
Hmmm, tejfölös tészta... Remekül hangzik.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-03-31 21:43:36
(#70) Jó volt ez a fesztivál leszámítva azt a pár tényezőt amit Hanon is említett (manga-hozzáférési problémák ...) Én naív módon előző este eldöntöttem hogy mit kéne megvenni az új megjelenések közül. Végül az Árnybírón kívül semmit sem sikerült megvenni miután megláttam pár kívánatos DN kötetet ... majd legközelebb
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
Sziasztok!
most ott tartok, hogy kb. 2 hónapig nem fogok tudni enni.
De mit számít ez, ha van sok új képregényem!!!
most ott tartok, hogy kb. 2 hónapig nem fogok tudni enni.
jól tetted, mert ha nem veszed meg, ki tudja, lesz-e még alkalmad, vagy elfogy, aztán csak bosszabnkodik az ember.
beküldve: 2007-03-31 21:04:26
(#68) Aki mögöttem állt kissrác az megnyerte a nyári srácokat meg a warcraft 1et, is... annyira izé tökre nem örült nekik mert vmi pókemberes izét akart... xDD elkunyiztam volna tőle a warcraftot... xDDD (mondjuk már megvan, de jó ajándék lett volna a barátnőmnek XP)
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-03-31 20:58:55
(#67) nekem csak a közlekedésre szánt pénzem lett volna 5000ft. ^^" szóval nem csoda h nem tudtam menni... nah mind1. majd talán legközelebb.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-31 20:56:22
(#66) Sziasztok!
Ez a fesztivál kész anyagi csőd volt nekem... Nem bírtam ellenállni egy újdonságnak sem, és most ott tartok, hogy kb. 2 hónapig nem fogok tudni enni.
Ez a fesztivál kész anyagi csőd volt nekem... Nem bírtam ellenállni egy újdonságnak sem, és most ott tartok, hogy kb. 2 hónapig nem fogok tudni enni.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-03-31 20:38:05
(#65) Nagyon jó kis fesztivál volt! Az volt az egyetlen baj hogy kevés pénzt vittem de azért így is vásároltam 1-2 dolgot
Nekem nagyon tetszett. Tombolán nem nyertem semmit (T-T) de... áh nagyon durva volt, enyém volt a 677-es szelvény és a 678-as nyert... T-T
Tombola nagyon kemény volt
Mellettünk a srác kétszer is nyert, mi meg voltunk vagy 9-en és egyikünk sem semmit XD
(Utsó sorsoláson én voltam a baseball sapis pöcs középen XD)
beküldve: 2007-03-31 20:27:36
(#63) Hát...teljesen osztom az előttem szólók véleményét!! A fesztivál nagyon jó volt, és én is vásároltam egy "keveset"....(konkrét an már a barátnőmnek kellett elrángatnia, hogy még maradjon pénzem a vonatra ) A hely tényleg nem volt túl nagy, vagy inkább az érdeklődők voltak nagyon sokan...Bár ezt a kis kényelmetlenséget ki lehetett bírni...Jobban mondva, szerintem megérte kibírni!!! Mikor a pici lányka csillogó szemekkel átvette a kedvenc mangáit+az ASmagazin 2.számát Már nem is zavart a tömeg Na, hát jó volt és kész.