Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
Egész jó kis képregényfesztivál volt ez^^ Princess Ai első 2 kötettel, Tarot Caféval, Bilzenghats-al (bocsi, ha rosszul írom a nevét^^"), és Bleach 14-gyel tértem haza... az akciós, 600 FT-os FMA kártyapaklimról, és AS magazinról nem is beszélveXD Még sosem tértem haza ennyi cuccal ilyen rendezvényrőlX333
Lényeg a lényeg, és egész jól éreztem magam, bár inkább csak vásárolni volt jó - de az nagyon
Lényeg a lényeg, és egész jól éreztem magam, bár inkább csak vásárolni volt jó - de az nagyon
a kártyacsomag 50db kártyát tartalmaz? a másik kérdésem meg: milyen az oel kiadvány karakterrajza? vmihez nem tudnád viszonyítani? csak mert így láthatatlanban nem merem megvenni...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-31 19:03:40
(#61) Egész jó kis képregényfesztivál volt ez^^ Princess Ai első 2 kötettel, Tarot Caféval, Bilzenghats-al (bocsi, ha rosszul írom a nevét^^"), és Bleach 14-gyel tértem haza... az akciós, 600 FT-os FMA kártyapaklimról, és AS magazinról nem is beszélveXD Még sosem tértem haza ennyi cuccal ilyen rendezvényrőlX333
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-03-31 15:06:09
(#60) Nekem nagyon tetszett. Tombolán nem nyertem semmit (T-T) de... áh nagyon durva volt, enyém volt a 677-es szelvény és a 678-as nyert... T-T
Megvettem az Árnybíró 5öt meg az AS magazin mert csak erre volt pénzem (^^") de a poszter nagyon szép (kár hogy nem fér el sehol xD).
Először nagyon nem találtam a klubot, háromszor végigjártam a teret és megkérdeztem egy emberkét, hogy hol van. Vicces volt, hogy csak a szememet nem szúrta ki xD
Majd a conra is mek ^-^
Megvettem az Árnybíró 5öt meg az AS magazin mert csak erre volt pénzem (^^") de a poszter nagyon szép (kár hogy nem fér el sehol xD).
Először nagyon nem találtam a klubot, háromszor végigjártam a teret és megkérdeztem egy emberkét, hogy hol van. Vicces volt, hogy csak a szememet nem szúrta ki xD
Majd a conra is mek ^-^
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-03-31 14:45:01
(#59) Kjááá nagyon nagy volt a fesztivál..de azért had mondjak pár negatívumot..
A helye elég kicsi volt (az a szag..az izzadó bőr szaga O.o),és valami katasztrofális volt,hogy nem fértünk oda semmihez (az Árnybírós pult mellett is 3-szor mentünk el...de milyen jóképű hapsik álltak már ott
) Próbáltuk a "csúnya bácsik itt állnak előttünk" szöveget jó hangosan elmondani párszor,de nemhogy elmentek volna,de még jobban összetorlódtak.. T_T
És az én élményeim: próbáltuk végigsétálni az egészet,minden mangás pulthoz odacsoszogtunk és akkor.."Hellsing!! vagyük meg!" Hát igen,sajna csak 2. köetettől volt,de annak is örültem..aztán úgy gondltam akkor megveszem a 3-at is,ha már van akkor legyen több is "-egy kötet 4200 Ft" Oppá,jó akkor mégicsak az 2.-at veszem meg,kell a pénz Princess Tuture és Mermaid Melodyre..na ilyeneket nem találtunk
Elmentünk kajálni mcdonald's-ba..4-szer is elmondtam,hogy "jaj mégiscsak meg kellett volna venne a Hellsing 3. kötetét" Na itt borult ki a barátnőm,és mondta hogy akkor menjünk vissza és vegyem már meg mert nem bírja hallani a nyavajgásom.Én tök happyn ugrándozok vissza ahhoz a pulthoz amit kb 4-szer látogattam meg egymás után XD Ééés...*dobpergés*...mikor belenéztem abba a szent dobozba..nem volt ott a 3. kötet
Közben még hirtelen felindulásból megvettem a Gravitation EX 1. kötetét,aztán 5 percre rá réjöttem,hogy én nem is szeretem a Gravitationt
...szerencsére barátnőmnek el tudom adni
Na,nekem ennyi volt a fesztivál
A helye elég kicsi volt (az a szag..az izzadó bőr szaga O.o),és valami katasztrofális volt,hogy nem fértünk oda semmihez (az Árnybírós pult mellett is 3-szor mentünk el...de milyen jóképű hapsik álltak már ott
) Próbáltuk a "csúnya bácsik itt állnak előttünk" szöveget jó hangosan elmondani párszor,de nemhogy elmentek volna,de még jobban összetorlódtak.. T_TÉs az én élményeim: próbáltuk végigsétálni az egészet,minden mangás pulthoz odacsoszogtunk és akkor.."Hellsing!! vagyük meg!" Hát igen,sajna csak 2. köetettől volt,de annak is örültem..aztán úgy gondltam akkor megveszem a 3-at is,ha már van akkor legyen több is "-egy kötet 4200 Ft" Oppá,jó akkor mégicsak az 2.-at veszem meg,kell a pénz Princess Tuture és Mermaid Melodyre..na ilyeneket nem találtunk
Elmentünk kajálni mcdonald's-ba..4-szer is elmondtam,hogy "jaj mégiscsak meg kellett volna venne a Hellsing 3. kötetét" Na itt borult ki a barátnőm,és mondta hogy akkor menjünk vissza és vegyem már meg mert nem bírja hallani a nyavajgásom.Én tök happyn ugrándozok vissza ahhoz a pulthoz amit kb 4-szer látogattam meg egymás után XD Ééés...*dobpergés*...mikor belenéztem abba a szent dobozba..nem volt ott a 3. kötet
Közben még hirtelen felindulásból megvettem a Gravitation EX 1. kötetét,aztán 5 percre rá réjöttem,hogy én nem is szeretem a Gravitationt
...szerencsére barátnőmnek el tudom adni
Na,nekem ennyi volt a fesztivál
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-31 14:47:57
beküldve: 2007-03-30 15:48:53
(#58) beküldve: 2007-03-29 18:35:11
(#57) Tyáááh, kitépem a hajam... nem tok elmenni, úgy néz ki... Gyerekek életemet egy poszterért T-T.... Kedves szerkik, ha elkészül a WebBolt, akkor nem akartok ilyen nyalánkságokat is árulni??? Lécccííííkeee
(megjegyzés: nem csak a magam nevében beszélek, sztem sokan mások is örülnének ilyesmiknek, de tényleg ;) )
(megjegyzés: nem csak a magam nevében beszélek, sztem sokan mások is örülnének ilyesmiknek, de tényleg ;) )kawaii^^
Metró tökéletes lenne! (Westendből)
Hol kell leszálni róla ?
Hol kell leszálni róla ?
Deák Tér
Segítség: Utcakereső A téren bárkit megkérhettek, hogy mutassa meg a Gödröt, de nem túl nehéz megtalálni, ti. egy nagy gödör a tér közepén
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-29 17:13:38
(#55) hát nekem fogalmam sincs..
..monnyuk én vidékről menek..ha mdien jó lesz..de bevisznek..remélem
..monnyuk én vidékről menek..ha mdien jó lesz..de bevisznek..remélem
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-29 16:57:03
(#53) ohojj!
yeah látom mindenki a képregény Feszt.-re vár!!..Én is
már csak 1 nap!..szipp..remélem semmi nem jön közbe
yeah látom mindenki a képregény Feszt.-re vár!!..Én is
már csak 1 nap!..szipp..remélem semmi nem jön közbe
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-29 15:34:24
(#51) Sziasztok!
megyek és hozom egyik bnőmet is a fesztiválra!!!
amugy nagyon teccik az oldal és eddig csak sajn a az első és második részt olvastam az árnybíróból, de nagyon teccik ^.^
megyek és hozom egyik bnőmet is a fesztiválra!!!
amugy nagyon teccik az oldal és eddig csak sajn a az első és második részt olvastam az árnybíróból, de nagyon teccik ^.^
beküldve: 2007-03-29 15:17:34
(#50) Hát... nagyjából
Legutóbb (az Odeonos Animenapon) nem volt 1-es, de azóta lett. Most 2-es lesz kevés, az is kifogyóban a raktárról
De azért lesz elég, nyugi. Csak semmi agyvérzés, meg ilyenek
Legutóbb (az Odeonos Animenapon) nem volt 1-es, de azóta lett. Most 2-es lesz kevés, az is kifogyóban a raktárról
De azért lesz elég, nyugi. Csak semmi agyvérzés, meg ilyenek
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-28 22:05:40
(#48) Mindenki azon parázik hogy elfogy az 5. kötet? Pont hogy nem aggódnék emiatt mert eddig csak bővelkedett a mangafan Árnybíró kötetekből
Vagy tévede?
Vagy tévede?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."