Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
Egész jó kis képregényfesztivál volt ez^^ Princess Ai első 2 kötettel, Tarot Caféval, Bilzenghats-al (bocsi, ha rosszul írom a nevét^^"), és Bleach 14-gyel tértem haza... az akciós, 600 FT-os FMA kártyapaklimról, és AS magazinról nem is beszélveXD Még sosem tértem haza ennyi cuccal ilyen rendezvényrőlX333
Lényeg a lényeg, és egész jól éreztem magam, bár inkább csak vásárolni volt jó - de az nagyon
Lényeg a lényeg, és egész jól éreztem magam, bár inkább csak vásárolni volt jó - de az nagyon
a kártyacsomag 50db kártyát tartalmaz? a másik kérdésem meg: milyen az oel kiadvány karakterrajza? vmihez nem tudnád viszonyítani? csak mert így láthatatlanban nem merem megvenni...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-31 19:03:40
(#61) Egész jó kis képregényfesztivál volt ez^^ Princess Ai első 2 kötettel, Tarot Caféval, Bilzenghats-al (bocsi, ha rosszul írom a nevét^^"), és Bleach 14-gyel tértem haza... az akciós, 600 FT-os FMA kártyapaklimról, és AS magazinról nem is beszélveXD Még sosem tértem haza ennyi cuccal ilyen rendezvényrőlX333
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-03-31 15:06:09
(#60) Nekem nagyon tetszett. Tombolán nem nyertem semmit (T-T) de... áh nagyon durva volt, enyém volt a 677-es szelvény és a 678-as nyert... T-T
Megvettem az Árnybíró 5öt meg az AS magazin mert csak erre volt pénzem (^^") de a poszter nagyon szép (kár hogy nem fér el sehol xD).
Először nagyon nem találtam a klubot, háromszor végigjártam a teret és megkérdeztem egy emberkét, hogy hol van. Vicces volt, hogy csak a szememet nem szúrta ki xD
Majd a conra is mek ^-^
Megvettem az Árnybíró 5öt meg az AS magazin mert csak erre volt pénzem (^^") de a poszter nagyon szép (kár hogy nem fér el sehol xD).
Először nagyon nem találtam a klubot, háromszor végigjártam a teret és megkérdeztem egy emberkét, hogy hol van. Vicces volt, hogy csak a szememet nem szúrta ki xD
Majd a conra is mek ^-^
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-03-31 14:45:01
(#59) Kjááá nagyon nagy volt a fesztivál..de azért had mondjak pár negatívumot..
A helye elég kicsi volt (az a szag..az izzadó bőr szaga O.o),és valami katasztrofális volt,hogy nem fértünk oda semmihez (az Árnybírós pult mellett is 3-szor mentünk el...de milyen jóképű hapsik álltak már ott ) Próbáltuk a "csúnya bácsik itt állnak előttünk" szöveget jó hangosan elmondani párszor,de nemhogy elmentek volna,de még jobban összetorlódtak.. T_T
És az én élményeim: próbáltuk végigsétálni az egészet,minden mangás pulthoz odacsoszogtunk és akkor.."Hellsing!! vagyük meg!" Hát igen,sajna csak 2. köetettől volt,de annak is örültem..aztán úgy gondltam akkor megveszem a 3-at is,ha már van akkor legyen több is "-egy kötet 4200 Ft" Oppá,jó akkor mégicsak az 2.-at veszem meg,kell a pénz Princess Tuture és Mermaid Melodyre..na ilyeneket nem találtunk Elmentünk kajálni mcdonald's-ba..4-szer is elmondtam,hogy "jaj mégiscsak meg kellett volna venne a Hellsing 3. kötetét" Na itt borult ki a barátnőm,és mondta hogy akkor menjünk vissza és vegyem már meg mert nem bírja hallani a nyavajgásom.Én tök happyn ugrándozok vissza ahhoz a pulthoz amit kb 4-szer látogattam meg egymás után XD Ééés...*dobpergés*...mikor belenéztem abba a szent dobozba..nem volt ott a 3. kötet
Közben még hirtelen felindulásból megvettem a Gravitation EX 1. kötetét,aztán 5 percre rá réjöttem,hogy én nem is szeretem a Gravitationt ...szerencsére barátnőmnek el tudom adni
Na,nekem ennyi volt a fesztivál
A helye elég kicsi volt (az a szag..az izzadó bőr szaga O.o),és valami katasztrofális volt,hogy nem fértünk oda semmihez (az Árnybírós pult mellett is 3-szor mentünk el...de milyen jóképű hapsik álltak már ott ) Próbáltuk a "csúnya bácsik itt állnak előttünk" szöveget jó hangosan elmondani párszor,de nemhogy elmentek volna,de még jobban összetorlódtak.. T_T
És az én élményeim: próbáltuk végigsétálni az egészet,minden mangás pulthoz odacsoszogtunk és akkor.."Hellsing!! vagyük meg!" Hát igen,sajna csak 2. köetettől volt,de annak is örültem..aztán úgy gondltam akkor megveszem a 3-at is,ha már van akkor legyen több is "-egy kötet 4200 Ft" Oppá,jó akkor mégicsak az 2.-at veszem meg,kell a pénz Princess Tuture és Mermaid Melodyre..na ilyeneket nem találtunk Elmentünk kajálni mcdonald's-ba..4-szer is elmondtam,hogy "jaj mégiscsak meg kellett volna venne a Hellsing 3. kötetét" Na itt borult ki a barátnőm,és mondta hogy akkor menjünk vissza és vegyem már meg mert nem bírja hallani a nyavajgásom.Én tök happyn ugrándozok vissza ahhoz a pulthoz amit kb 4-szer látogattam meg egymás után XD Ééés...*dobpergés*...mikor belenéztem abba a szent dobozba..nem volt ott a 3. kötet
Közben még hirtelen felindulásból megvettem a Gravitation EX 1. kötetét,aztán 5 percre rá réjöttem,hogy én nem is szeretem a Gravitationt ...szerencsére barátnőmnek el tudom adni
Na,nekem ennyi volt a fesztivál
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-31 14:47:57
beküldve: 2007-03-30 15:48:53
(#58) beküldve: 2007-03-29 18:35:11
(#57) Tyáááh, kitépem a hajam... nem tok elmenni, úgy néz ki... Gyerekek életemet egy poszterért T-T.... Kedves szerkik, ha elkészül a WebBolt, akkor nem akartok ilyen nyalánkságokat is árulni??? Lécccííííkeee (megjegyzés: nem csak a magam nevében beszélek, sztem sokan mások is örülnének ilyesmiknek, de tényleg ;) )
kawaii^^
Metró tökéletes lenne! (Westendből)
Hol kell leszálni róla ?
Hol kell leszálni róla ?
Deák Tér
Segítség: Utcakereső A téren bárkit megkérhettek, hogy mutassa meg a Gödröt, de nem túl nehéz megtalálni, ti. egy nagy gödör a tér közepén
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-29 17:13:38
(#55) hát nekem fogalmam sincs.. ..monnyuk én vidékről menek..ha mdien jó lesz..de bevisznek..remélem
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-29 16:57:03
(#53) ohojj!
yeah látom mindenki a képregény Feszt.-re vár!!..Én is
már csak 1 nap!..szipp..remélem semmi nem jön közbe
yeah látom mindenki a képregény Feszt.-re vár!!..Én is
már csak 1 nap!..szipp..remélem semmi nem jön közbe
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-29 15:34:24
(#51) Sziasztok!
megyek és hozom egyik bnőmet is a fesztiválra!!!
amugy nagyon teccik az oldal és eddig csak sajn a az első és második részt olvastam az árnybíróból, de nagyon teccik ^.^
megyek és hozom egyik bnőmet is a fesztiválra!!!
amugy nagyon teccik az oldal és eddig csak sajn a az első és második részt olvastam az árnybíróból, de nagyon teccik ^.^
beküldve: 2007-03-29 15:17:34
(#50) Hát... nagyjából Legutóbb (az Odeonos Animenapon) nem volt 1-es, de azóta lett. Most 2-es lesz kevés, az is kifogyóban a raktárról De azért lesz elég, nyugi. Csak semmi agyvérzés, meg ilyenek
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-28 22:05:40
(#48) Mindenki azon parázik hogy elfogy az 5. kötet? Pont hogy nem aggódnék emiatt mert eddig csak bővelkedett a mangafan Árnybíró kötetekből Vagy tévede?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."