Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
szerkesszétek már a postokat srácok. egymás után 3* ugyan az a kép nem túl izgi. kössz
rendben van...=/
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Nagyon cukik lettek!
Ez meg arról, hogy hány anime aduászai lettek a shinigamik!!
de kis aranyosak^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Pár hete még volt bennem annyi erő és emlékezet, hogy megnéztem a legfrissebb Bleach részt. De az már régen volt. Úgyhogy az anime terén le vagyok maradva. És mondanám, hogy majd behozom...de nemtudom.
Én is így vagyok vele Nem bírom rávenni magam, hogy megnézzem a 272. részt... A legutóbbi fillerek is felhalmozódtak, egyben néztem meg őket, majdnem idehaltam a gép elé
beküldve: 2010-06-25 19:09:11
(#1181) Nagyon cukik lettek!
Ez meg arról, hogy hány anime aduászai lettek a shinigamik!!
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-25 19:09:48
beküldve: 2010-06-25 18:47:35
(#1180) szerkesszétek már a postokat srácok. egymás után 3* ugyan az a kép nem túl izgi. kössz
-
bocs gyerekek
nem tudtam megállni
nem tudtam megállni
hát ez nagyon nagy XD
a képméret tényleg nagyon nagy XD.
amúgy jó poén.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
bocs gyerekek
nem tudtam megállni
nem tudtam megállni
Hú bakker ez alázott, Ichigo bekapta!!! Pandaman we need you!!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
bocs gyerekek
nem tudtam megállni
nem tudtam megállni
hát ez nagyon nagy XD
beküldve: 2010-06-25 16:33:10
(#1176) Pár hete még volt bennem annyi erő és emlékezet, hogy megnéztem a legfrissebb Bleach részt. De az már régen volt. Úgyhogy az anime terén le vagyok maradva. És mondanám, hogy majd behozom...de nemtudom. Tegnap este lekaptam a polcról a 6. kötetét (csak az van meg ), és rájöttem, hogy a manga százszorta jobb. Szóval...ha majd a nyáron lesznek unalmas pillanataim, akkor lehet, hogy bepótolom a kimaradt részeket (mondjuk nem akarok úgy járni, mint a Nyarútóval...több mint egy éve nem nézem ^^"). Addig is inkább elkezdek gyűjteni az első kötetre...utánna meg majd jöhet a többi. ^^
beküldve: 2010-06-25 10:34:18
(#1175) Szerintem sok sexy van a Bleachben
szóval nem is tudnánk sorolni
itt egy jó kép
szóval nem is tudnánk sorolni
itt egy jó kép
Szerk: gabriella0807 2010-06-25 10:34:58
beküldve: 2010-06-22 18:57:27
(#1174) bocs gyerekek
nem tudtam megállni
nem tudtam megállni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
igen többször is, de ő majd minden Conon Kenpachi jól c
sinálja a srác. egyébként HoldfényConon most volt Renji
sinálja a srác. egyébként HoldfényConon most volt Renji
Na igen.Multkor az osztállyal kimentünk valahová és egy lánnyal találkoztam aki azt mondta nem volt jó a holdfénycon azt mondta hogy nem volt zene meg s.t.b.Én nem voltam a holdfényconon de azt a srácot szívesen megnéztem volna aki Renjinek öltözött
igen többször is, de ő majd minden Conon Kenpachi jól csinálja a srác. egyébként HoldfényConon most volt Renji
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
NRenji és Grimmjow jön be.
sorolod a kedvenceimet. ha hozzácsaptál még volna egy Kenpachit elismerően bólintottam volna
Bocsi Kenpachit kihagytam ő jobban jön be mint Grimmjow.ÖSSZEKAVARODTAM!!!!!!! !!NEM TUDOM ELDÖNTENI MELYIK A JOBB!!! Voltál Sakura CONON?Ott valaki KENPACHINAK ÖLTÖZÖTT.Írtó jó volt.És volt aki grimmjownak öltözött de Renjinek senki sem öltözik SOHA!!!!!!!Igazságtalanság!!!! !!!!!!
NRenji és Grimmjow jön be.
sorolod a kedvenceimet. ha hozzácsaptál még volna egy Kenpachit elismerően bólintottam volna