Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Bleach
szerkesszétek már a postokat srácok. egymás után 3* ugyan az a kép nem túl izgi. kössz
rendben van...=/

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."

Nagyon cukik lettek!

Ez meg arról, hogy hány anime aduászai lettek a shinigamik!!
de kis aranyosak^^

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Pár hete még volt bennem annyi erő és emlékezet, hogy megnéztem a legfrissebb Bleach részt. De az már régen volt. Úgyhogy az anime terén le vagyok maradva. És mondanám, hogy majd behozom...de nemtudom.
Én is így vagyok vele

beküldve: 2010-06-25 19:09:11
(#1181) 
Nagyon cukik lettek!

Ez meg arról, hogy hány anime aduászai lettek a shinigamik!!
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-25 19:09:48
beküldve: 2010-06-25 18:47:35
(#1180) szerkesszétek már a postokat srácok. egymás után 3* ugyan az a kép nem túl izgi. kössz
-
bocs gyerekek

nem tudtam megállni

nem tudtam megállni
hát ez nagyon nagy XD
a képméret tényleg nagyon nagy XD.
amúgy jó poén.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
bocs gyerekek

nem tudtam megállni

nem tudtam megállni
Hú bakker ez alázott, Ichigo bekapta!!! Pandaman we need you!!

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
bocs gyerekek

nem tudtam megállni

nem tudtam megállni
hát ez nagyon nagy XD
beküldve: 2010-06-25 16:33:10
(#1176) Pár hete még volt bennem annyi erő és emlékezet, hogy megnéztem a legfrissebb Bleach részt. De az már régen volt. Úgyhogy az anime terén le vagyok maradva. És mondanám, hogy majd behozom...de nemtudom. Tegnap este lekaptam a polcról a 6. kötetét (csak az van meg
), és rájöttem, hogy a manga százszorta jobb.
Szóval...ha majd a nyáron lesznek unalmas pillanataim, akkor lehet, hogy bepótolom a kimaradt részeket (mondjuk nem akarok úgy járni, mint a Nyarútóval...több mint egy éve nem nézem ^^"). Addig is inkább elkezdek gyűjteni az első kötetre...utánna meg majd jöhet a többi. ^^

beküldve: 2010-06-25 10:34:18
(#1175) Szerintem sok sexy van a Bleachben
szóval nem is tudnánk sorolni
itt egy jó kép

szóval nem is tudnánk sorolni

itt egy jó kép

Szerk: gabriella0807 2010-06-25 10:34:58
beküldve: 2010-06-22 18:57:27
(#1174) bocs gyerekek

nem tudtam megállni

nem tudtam megállni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
igen többször is, de ő majd minden Conon Kenpachi
jól c
sinálja a srác. egyébként HoldfényConon most volt Renji

sinálja a srác. egyébként HoldfényConon most volt Renji

Na igen.Multkor az osztállyal kimentünk valahová és egy lánnyal találkoztam aki azt mondta nem volt jó a holdfénycon azt mondta hogy nem volt zene meg s.t.b.Én nem voltam a holdfényconon de azt a srácot szívesen megnéztem volna aki Renjinek öltözött

igen többször is, de ő majd minden Conon Kenpachi
jól csinálja a srác. egyébként HoldfényConon most volt Renji

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
NRenji és Grimmjow jön be.

sorolod a kedvenceimet. ha hozzácsaptál még volna egy Kenpachit elismerően bólintottam volna

Bocsi Kenpachit kihagytam ő jobban jön be mint Grimmjow.ÖSSZEKAVARODTAM!!!!!!! !!NEM TUDOM ELDÖNTENI MELYIK A JOBB!!!

NRenji és Grimmjow jön be.

sorolod a kedvenceimet. ha hozzácsaptál még volna egy Kenpachit elismerően bólintottam volna