Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Hibátlan...Megéri megvárni magyarba...
Ugye nem az animére érted, h hibátlan?
Miért...Szerinted mire értettem...Hmm...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-08-07 22:57:59
Lesz kiadva Bleach magyarul?
van kiadva 141 ig magyar szinronnal és hetente adja ki az ujjab részeket az Animax hétfén 21:15 kor adja majd ki a 142 21:40 kor meg a 143 ast szal
Szerk: Roronoa Zoro 2010-08-07 21:24:37
beküldve: 2010-08-07 07:19:54
(#1212) Hibátlan...Megéri megvárni magyarba...
Ugye nem az animére érted, h hibátlan?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-08-07 00:23:30
(#1210) Akár hiszed, akár nem. Eddig pont ennyit adtak le az Animax-on. De szerintem lesszmég szinkronossan. Megnéztem japánul (magyar felirattal persz...) Én már a 255-nél tartok. Hibátlan...Megéri megvárni magyarba...
Szerk: Angel eyes 2010-08-07 00:25:06
beküldve: 2010-08-06 20:23:03
(#1209) meddig fordították le eddig a Bleach-et? mert 141 ig találtam csak meg magyarul szinkronizálva :-/
Szerk: Roronoa Zoro 2010-08-06 20:23:41
beküldve: 2010-08-04 23:24:48
(#1208) Serintem az egész sorozat zsír. Nekem nagyon bejön...
Teljesen felesleges. Mint az utóbbi 15. fejezet. Szörnyen leromlott a sorozat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Várható lesz ez a filler, viszont ha mangából jönne ki dupla fejezet vagy három hétig, akkor más kérdésesebb lenne, de biztosan lesz most már filler.
A movie 4: a pokolról? Én azt hittem Ichigo Hollow válásáról fog szólni, de akkor mindegy. Érdekes lesz, de az igazat bevallva én még a hármat se láttam.
Bleach 413. fejezet
A movie 4: a pokolról? Én azt hittem Ichigo Hollow válásáról fog szólni, de akkor mindegy. Érdekes lesz, de az igazat bevallva én még a hármat se láttam.
Bleach 413. fejezet
Szörnyű, hogy mit össze szenvednek az emberek. Meg jött ez az Afro-san...tényleg azt hitte, hogy a semmirevaló Zanpakutou-ja használ valamit Aizen ellen? Idegesítő a viselkedésük néha. Gyakorlatilag ebben a fejezetben szinte semmi érdekes dolog nem történt, nem kellene ennyi ideig húzni. Például ez teljesen felesleges fejezet volt.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-25 18:50:59
Új Ending.
Bár az animét már nem nézem, max majd egyszer behozom ha nagyon unatkozom, de ezt azért meglestem.
Szerintem nagyon EPIC lett, jóféle.
Bár az animét már nem nézem, max majd egyszer behozom ha nagyon unatkozom, de ezt azért meglestem.
szerintem tök jó az új ending
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-21 09:15:03
(#1204) ÁÁÁ az anime nagyon közel van a mangához. Hamarosan filler lesz és minimum 52 részes lesz az tuti. (Mennyivel jobb lenne ha egy éves szünetek lennének....)
A movie 4 a pokolról fog szólni! Kubo keze is benne lesz szóval rossz nem lehet!
A movie 4 a pokolról fog szólni! Kubo keze is benne lesz szóval rossz nem lehet!
Vagy alternatív helyzetben Gin vajszíve ellágyul és nem akarja bántani Rangikut. Így vagy Ájzentáncsó támad a jányra (nem megöli, mer' ugye tudjuk, hogy a Blícsben senki nem hal meg, csak a gonoszék), vagy Gin támad Ájzentájcsóra (korábban láttuk, hogy fél tőle és nem tartja teljesen ésszerűnek a viselkedését, Rangiku meg összesírna érte egy Csendes-óceánt).
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-13 14:27:15
beküldve: 2010-07-13 13:32:00
(#1202) Új Ending.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-12 09:31:04
(#1201) Csak h tisztába tegyük a dolgokat egyetértek:fangirl vagyok:))
És egyik sem talált:)))
A szerencsés befutó Abaraj Renji hadnagyD
De akiket említettetek azok semrosszak:))))
Nem kell félni még csak most leszek 17 szal még nincs veszve minden
De örülök h témát adtam a fórumnak
Legközelebb is kitalálok valamit:) vicces volt olvasni a reakciótokat
És egyik sem talált:)))
A szerencsés befutó Abaraj Renji hadnagyD
De akiket említettetek azok semrosszak:))))
Nem kell félni még csak most leszek 17 szal még nincs veszve minden
De örülök h témát adtam a fórumnak
Legközelebb is kitalálok valamit:) vicces volt olvasni a reakciótokat
"Dattebayo"
beküldve: 2010-07-10 13:36:15
(#1200) Olvastam az új Bleach fejezetet, végre nagyot alkotott Kubo.
Érdekes dolgok történtek Ichigo-nál, végre lesz itt durva harc, ezt biztosra veszem. A "hős" pedig már részemről hiányzott. Mindenesetre szerintem többet tud, mint ami látszik...őszintén: én nem adnék neki különlegesebb erőt, mert ő attól olyan jó, hogy semmiben nem jó. Rangiku-san val'sz'leg áruló, mindenesetre várom, hogy mi a "terve". Bár szerintem az kicsit sablonos, hogy van még egy áruló, akkor inkább lehetne az, hogy valami "hatalmasabb" (pl.: 0. osztag tájcsó) kapitány jön és kiderül, hogy ő áll néhány dolog mögött. Én egy durva fight-ot küldtem volna Shinigami vs. Espada ellen. Személy szerint, Aizen helyében (hehe) amikor bejöttek volna Ichigo-ék bezártam volna őket, rájuk küldtem volna Yammy-t meg Ulqui-t, oszt csókolom...így a nagy harcban simán lealázták volna a főtájcsót és még mindig ott van Wonderweiss (meg a Vasto Lorde-k, ha őket is vezeti). Mondjuk ez nem olyan nagy baj. Mindenesetre érdekesen alakulnak a dolgok, még jó is kisülhet belőle.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-10 13:37:18