Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2010-12-27 13:47:36
(#1259) Én kíváncsi vagyok az anime új évadára...találgatok,hogy milyen nem várt események,fricskák jönnek
Lol, neeem. Ilyen nem is létezik, szvsz. Nem filler arc jön a mangában. Egy nagyon jó arc következik, végre tüöbbet megtudunk majd Chad meg Orihime erejéről is, ha minden igaz. Különben is, a Bleach anime nagyon a manga sarkában járt még egy pár hónapja.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-12-27 13:44:16
beküldve: 2010-12-27 12:55:58
(#1256) Azt valaki tudja cáfolni vagy megerősíteni, hogy most viszont a mangában következik állítólag egy filler azért, hogy az anime beérje? Ez kicsit, legalábbis nekem értelmetlenül hangzik, de jó volna tudni, hogy hogy álljon az ember az elkövetkező fejezetekhez (
nem akarok úgy kiszeretni belőle, mint a Conanből kezdek...
)beküldve: 2010-12-27 08:25:23
(#1255)
Szerk: C-san 2010-12-27 08:25:31
beküldve: 2010-12-27 08:04:01
(#1254) A végén Ichigo az Aizen-nel folytatott kűzdelemben elveszti az összes halálisteni erejét és Aizen-t lecsukják asszem 16000 évre
de ez a manga végefelé van.
de ez a manga végefelé van.
beküldve: 2010-12-27 06:13:28
(#1253) Sztem is naon jó anime, mindent jól eltaláltak benne ...már ameddig néztem. (Én az ilyen nagyon sok részes animéket általában nem szoktam végig nézni, így én ennél is valahol a 80. rész környékén elekadtam. )
-
Szerk: C-san 2010-12-27 06:13:45
beküldve: 2010-12-27 00:59:41
(#1252) Totál igazad van zsill
Sztem minden a helyén van az animében:) Mindig megvan a megfelelő idő egy kis poénra, de ha kell akkor komolyra veszik a szót
Az egész úgy jó ahogy van
Sztem minden a helyén van az animében:) Mindig megvan a megfelelő idő egy kis poénra, de ha kell akkor komolyra veszik a szót
Az egész úgy jó ahogy van
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-26 22:15:59
(#1251) Szerintem mindannyian egyetérthetünk abban,hogy nagyon eltalálták ezt az anime-sorozatot....Remek történet,még jobban eltalált karakterek és poéndömping ezerrel...
KON a Király....
KON a Király....
beküldve: 2010-12-17 22:00:20
(#1250) Minden kedden bleach get-en uj rész van japánul angol felirattal
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-11-28 23:31:09
(#1249) Okkéé..most már szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy itt bizony Urahara lesz a főgonosz. Teljesen nyilvánvaló. Vagy csak én gondolom így?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
igen teljesen igazad van:)) én is mindig nevetek a semmis poénokon és ez a jó benne^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:08:42
beküldve: 2010-11-21 23:21:16
(#1247) Szerintem nagyon szuper, hogy összevegyitették a humort, és a komolyságot. Én midíg tudok nevetni a poénokon akárhányszor is látom. Szerintem a sok vér és harc között elfér a vicc, és a gyerekes poénkodás. Én így szeretem.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
eléggé gyerekesek benne a poénok
Ez azért vicces, mert nincs benne poén.
LazaRé: egyik filler sincs benne a mangában. Csak a visszatekintős, de az más.
Sophia: azt a videót törölték.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerintem pont azért fillerek, mert nincsenek benne a mangába és hogy a sorozat nehogy beérje a mangát, mert az elég cinkes lenne
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.