ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2010-12-26 22:15:59
(#1251) Szerintem mindannyian egyetérthetünk abban,hogy nagyon eltalálták ezt az anime-sorozatot....Remek történet,még jobban eltalált karakterek és poéndömping ezerrel...
KON a Király....
KON a Király....
beküldve: 2010-12-17 22:00:20
(#1250) Minden kedden bleach get-en uj rész van japánul angol felirattal
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-11-28 23:31:09
(#1249) Okkéé..most már szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy itt bizony Urahara lesz a főgonosz. Teljesen nyilvánvaló. Vagy csak én gondolom így?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
igen teljesen igazad van:)) én is mindig nevetek a semmis poénokon és ez a jó benne^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:08:42
beküldve: 2010-11-21 23:21:16
(#1247) Szerintem nagyon szuper, hogy összevegyitették a humort, és a komolyságot. Én midíg tudok nevetni a poénokon akárhányszor is látom. Szerintem a sok vér és harc között elfér a vicc, és a gyerekes poénkodás. Én így szeretem.
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
eléggé gyerekesek benne a poénok
Ez azért vicces, mert nincs benne poén.
LazaRé: egyik filler sincs benne a mangában. Csak a visszatekintős, de az más.
Sophia: azt a videót törölték.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerintem pont azért fillerek, mert nincsenek benne a mangába és hogy a sorozat nehogy beérje a mangát, mert az elég cinkes lenne
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-14 16:11:39
(#1244) Nekem nagyon tetszik a Bleach . Nagyon jó a történet meg a karakterek is jól meg vannak csinálva...De szerintem is nagyon feleslegesek a fillerek, amik nem viszik előre az alapsztorit...
Nem tudom ezek a Mangában is benne vannak vagy csak az animében?
Nem tudom ezek a Mangában is benne vannak vagy csak az animében?
Szerk: Nousagi 2010-11-14 16:19:10
beküldve: 2010-11-13 14:49:43
(#1243) Én nagggggggyon bírom a Bleacht, főleg a mangát, az animét nem annyira. De Kon annnnnnnnnnyira cuuuuuuuuuuuuuki!!!! Amúgy asszem ez nem annyira tartozik ide, de ti nem tudjátok h az a Kon-os tatyó, ami a webboltban van mekkora? Mert engem érdekelne, csak hát nem mind1, h suliba jó vagy csak úgy utcára
コウヤ
beküldve: 2010-11-12 21:43:29
(#1242) A grafikáját nagyon szeretem, nekem nagyon bejön, bár a lábak kicsit furák. túl keskenyek, meg picurik. Ez mindig feltűnik
A történet is elég jó, ötletes, a töltelék sorozatok, amik az időt húzzák viszont nagyon zavarnak, mert széttöredelik az alapsztorit. És mire a végére érünk már kicsit meg is unom, mert annyira nem kreatív, mint az alapsztori( ha jól tudom a baountos részek a mangában nincsenek, csak az animében, de persze lehet tévedek, a mangát még nem kezdtem el, jah és szerintem nem kreatív, nem úgy általában :) ).
Az opening/ending zenék nagyon ott vannak.
Számomra a hangulatán és a viccek poénján sokat ront a magyar szinkron. Lehet azért, mert már 40 részt láttam, mire a tv-ben adni kezték és nagyon hozzászoktam a japánhoz, de néha nagyon bántja a fülem.
(vicces mondjuk, ahogy tanúi vagyunk, hogy a szinkronok, hogyan tanulják meg egyre jobban jelenetről jelenetre részről részre kimondani a neveket.)
A történet is elég jó, ötletes, a töltelék sorozatok, amik az időt húzzák viszont nagyon zavarnak, mert széttöredelik az alapsztorit. És mire a végére érünk már kicsit meg is unom, mert annyira nem kreatív, mint az alapsztori( ha jól tudom a baountos részek a mangában nincsenek, csak az animében, de persze lehet tévedek, a mangát még nem kezdtem el, jah és szerintem nem kreatív, nem úgy általában :) ).
Az opening/ending zenék nagyon ott vannak.
Számomra a hangulatán és a viccek poénján sokat ront a magyar szinkron. Lehet azért, mert már 40 részt láttam, mire a tv-ben adni kezték és nagyon hozzászoktam a japánhoz, de néha nagyon bántja a fülem.
(vicces mondjuk, ahogy tanúi vagyunk, hogy a szinkronok, hogyan tanulják meg egyre jobban jelenetről jelenetre részről részre kimondani a neveket.)
beküldve: 2010-11-12 21:03:56
(#1241) Hello!!
Régen láttam egy Bleach paródia videót az Irigy Hónaljmirigy Tik vagytok parasztok c. számra, de nem találom sehol.
Nem tudja valaki, hol találom meg??
Régen láttam egy Bleach paródia videót az Irigy Hónaljmirigy Tik vagytok parasztok c. számra, de nem találom sehol.
Nem tudja valaki, hol találom meg??
Oké, csak mert annak a csajszinak is ez a "neve" és azt hittem 
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-11-07 00:38:25
(#1239) Én Reii-vel értek eggyett. Mindenkinek saját dolga, hogy mit szeret és mit nem.
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
sokkal türhetőbbnek tartom, mint mondjuk a kilari-t vagy a digimont vagy a bakugant meg az ezekhez hasonló izéket
Ezeknél valóban jobb a Bleach. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( 2011 legjobbjai szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Oké, csak mert annak a csajszinak is ez a "neve" és azt hittem 
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.