Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2010-11-14 16:11:39
(#1244) Nekem nagyon tetszik a Bleach . Nagyon jó a történet meg a karakterek is jól meg vannak csinálva...De szerintem is nagyon feleslegesek a fillerek, amik nem viszik előre az alapsztorit... Nem tudom ezek a Mangában is benne vannak vagy csak az animében?
Szerk: Nousagi 2010-11-14 16:19:10
beküldve: 2010-11-13 14:49:43
(#1243) Én nagggggggyon bírom a Bleacht, főleg a mangát, az animét nem annyira. De Kon annnnnnnnnnyira cuuuuuuuuuuuuuki!!!! Amúgy asszem ez nem annyira tartozik ide, de ti nem tudjátok h az a Kon-os tatyó, ami a webboltban van mekkora? Mert engem érdekelne, csak hát nem mind1, h suliba jó vagy csak úgy utcára
コウヤ
beküldve: 2010-11-12 21:43:29
(#1242) A grafikáját nagyon szeretem, nekem nagyon bejön, bár a lábak kicsit furák. túl keskenyek, meg picurik. Ez mindig feltűnik
A történet is elég jó, ötletes, a töltelék sorozatok, amik az időt húzzák viszont nagyon zavarnak, mert széttöredelik az alapsztorit. És mire a végére érünk már kicsit meg is unom, mert annyira nem kreatív, mint az alapsztori( ha jól tudom a baountos részek a mangában nincsenek, csak az animében, de persze lehet tévedek, a mangát még nem kezdtem el, jah és szerintem nem kreatív, nem úgy általában :) ).
Az opening/ending zenék nagyon ott vannak.
Számomra a hangulatán és a viccek poénján sokat ront a magyar szinkron. Lehet azért, mert már 40 részt láttam, mire a tv-ben adni kezték és nagyon hozzászoktam a japánhoz, de néha nagyon bántja a fülem.
(vicces mondjuk, ahogy tanúi vagyunk, hogy a szinkronok, hogyan tanulják meg egyre jobban jelenetről jelenetre részről részre kimondani a neveket.)
A történet is elég jó, ötletes, a töltelék sorozatok, amik az időt húzzák viszont nagyon zavarnak, mert széttöredelik az alapsztorit. És mire a végére érünk már kicsit meg is unom, mert annyira nem kreatív, mint az alapsztori( ha jól tudom a baountos részek a mangában nincsenek, csak az animében, de persze lehet tévedek, a mangát még nem kezdtem el, jah és szerintem nem kreatív, nem úgy általában :) ).
Az opening/ending zenék nagyon ott vannak.
Számomra a hangulatán és a viccek poénján sokat ront a magyar szinkron. Lehet azért, mert már 40 részt láttam, mire a tv-ben adni kezték és nagyon hozzászoktam a japánhoz, de néha nagyon bántja a fülem.
(vicces mondjuk, ahogy tanúi vagyunk, hogy a szinkronok, hogyan tanulják meg egyre jobban jelenetről jelenetre részről részre kimondani a neveket.)
beküldve: 2010-11-12 21:03:56
(#1241) Hello!!
Régen láttam egy Bleach paródia videót az Irigy Hónaljmirigy Tik vagytok parasztok c. számra, de nem találom sehol.
Nem tudja valaki, hol találom meg??
Régen láttam egy Bleach paródia videót az Irigy Hónaljmirigy Tik vagytok parasztok c. számra, de nem találom sehol.
Nem tudja valaki, hol találom meg??
Oké, csak mert annak a csajszinak is ez a "neve" és azt hittem
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-11-07 00:38:25
(#1239) Én Reii-vel értek eggyett. Mindenkinek saját dolga, hogy mit szeret és mit nem.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
sokkal türhetőbbnek tartom, mint mondjuk a kilari-t vagy a digimont vagy a bakugant meg az ezekhez hasonló izéket
Ezeknél valóban jobb a Bleach. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Oké, csak mert annak a csajszinak is ez a "neve" és azt hittem
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-06 09:49:56
(#1236) Nem nem én vagyok^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Reii!!
Ezt már korábban is meg akartam kérdezni, lehet, hogy már kérdeztem is, de nem te vagy az egyik Soul Eateres gportal-os oldal egyik szerkesztője?
beküldve: 2010-11-05 18:49:02
(#1234) Nekem nincs bajom a Bleachel... nekem tetszik és szerintem még sok mindenkinek de ez csak az én véleményem és elfogadom másokét is. pl nekem is van olyan anime/manga amit nagyon nem bírok és ez is csak az én véleményem
Nekem is van vele ugyan bajom, de sokkal türhetőbbnek tartom, mint mondjuk a kilari-t vagy a digimont vagy a bakugant meg az ezekhez hasonló izéket, bár néha nem sokban térnek el se sztorilag, se rajzilag...
beküldve: 2010-11-05 15:38:23
(#1232) Kyoro-chan
Van benne pár jó rész, emiatt egyszer meglehet nézni, de számomra sokszor eléggé gyerekesek benne a poénok, meg a történet sem szól másról csak arról hogy edzenek és harcolnak. Történet is kiszámítható.
Nem értem mi bajotok a beeeeeeccsel.
Van benne pár jó rész, emiatt egyszer meglehet nézni, de számomra sokszor eléggé gyerekesek benne a poénok, meg a történet sem szól másról csak arról hogy edzenek és harcolnak. Történet is kiszámítható.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-11-04 00:27:01
(#1231) Szerintem nem számít, mert a második részben Ichigo már hasznája a maszkját. Tehát ez már az Aizen csaták után történik...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-11-03 20:19:25
(#1230) Srácok, számít, hogy melyik rész után nézem meg az egész estés filmeket meg az OVA-kat? Akkor úgy időzítem.
És tudjuk már, hogy mikor jön a 3. díszdoboz? Akaromakarom...
És tudjuk már, hogy mikor jön a 3. díszdoboz? Akaromakarom...
F*ck reality!
Szerk: Bill Chr. 2010-11-03 21:00:30