• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Bleach
Oldalak: ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... <<>>
beküldve: 2010-11-14 16:11:39
(#1244)
Nousagi
Nousagi
[ Új arc ]
Nekem nagyon tetszik a Bleach . Nagyon jó a történet meg a karakterek is jól meg vannak csinálva...De szerintem is nagyon feleslegesek a fillerek, amik nem viszik előre az alapsztorit... Nem tudom ezek a Mangában is benne vannak vagy csak az animében?

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Nousagi 2010-11-14 16:19:10
beküldve: 2010-11-13 14:49:43
(#1243)
Csengee
Csengee
[ Új arc ]
Én nagggggggyon bírom a Bleacht, főleg a mangát, az animét nem annyira. De Kon annnnnnnnnnyira cuuuuuuuuuuuuuki!!!! Amúgy asszem ez nem annyira tartozik ide, de ti nem tudjátok h az a Kon-os tatyó, ami a webboltban van mekkora? Mert engem érdekelne, csak hát nem mind1, h suliba jó vagy csak úgy utcára

コウヤ
beküldve: 2010-11-12 21:43:29
(#1242)
LazaRé
LazaRé
[ Gyalog ]
A grafikáját nagyon szeretem, nekem nagyon bejön, bár a lábak kicsit furák. túl keskenyek, meg picurik. Ez mindig feltűnik
A történet is elég jó, ötletes, a töltelék sorozatok, amik az időt húzzák viszont nagyon zavarnak, mert széttöredelik az alapsztorit. És mire a végére érünk már kicsit meg is unom, mert annyira nem kreatív, mint az alapsztori( ha jól tudom a baountos részek a mangában nincsenek, csak az animében, de persze lehet tévedek, a mangát még nem kezdtem el, jah és szerintem nem kreatív, nem úgy általában :) ).
Az opening/ending zenék nagyon ott vannak.
Számomra a hangulatán és a viccek poénján sokat ront a magyar szinkron. Lehet azért, mert már 40 részt láttam, mire a tv-ben adni kezték és nagyon hozzászoktam a japánhoz, de néha nagyon bántja a fülem.
(vicces mondjuk, ahogy tanúi vagyunk, hogy a szinkronok, hogyan tanulják meg egyre jobban jelenetről jelenetre részről részre kimondani a neveket.)

beküldve: 2010-11-12 21:03:56
(#1241)
HHZFd
HHZFd
[ Új arc ]
Hello!!
Régen láttam egy Bleach paródia videót az Irigy Hónaljmirigy Tik vagytok parasztok c. számra, de nem találom sehol.
Nem tudja valaki, hol találom meg??

beküldve: 2010-11-07 11:45:46
(#1240) Válasz Kyoro-chan (#1237) üzenetére
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Oké, csak mert annak a csajszinak is ez a "neve" és azt hittem

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-11-07 00:38:25
(#1239)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Én Reii-vel értek eggyett. Mindenkinek saját dolga, hogy mit szeret és mit nem.

Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-11-06 13:42:58
(#1238) Válasz Kyoro-chan (#1233) üzenetére
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
sokkal türhetőbbnek tartom, mint mondjuk a kilari-t vagy a digimont vagy a bakugant meg az ezekhez hasonló izéket

Ezeknél valóban jobb a Bleach. :)

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-11-06 12:17:24
(#1237) Válasz Hachidori (#1236) üzenetére
Kyoro-chan
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]
Oké, csak mert annak a csajszinak is ez a "neve" és azt hittem

Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-06 09:49:56
(#1236)
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Nem nem én vagyok^^

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-11-05 19:34:11
(#1235) Válasz Hachidori (#1234) üzenetére
Kyoro-chan
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]

Reii!!
Ezt már korábban is meg akartam kérdezni, lehet, hogy már kérdeztem is, de nem te vagy az egyik Soul Eateres gportal-os oldal egyik szerkesztője?

beküldve: 2010-11-05 18:49:02
(#1234)
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Nekem nincs bajom a Bleachel... nekem tetszik és szerintem még sok mindenkinek de ez csak az én véleményem és elfogadom másokét is. pl nekem is van olyan anime/manga amit nagyon nem bírok és ez is csak az én véleményem

beküldve: 2010-11-05 16:12:01
(#1233) Válasz Elhaym (#1232) üzenetére
Kyoro-chan
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]
Nekem is van vele ugyan bajom, de sokkal türhetőbbnek tartom, mint mondjuk a kilari-t vagy a digimont vagy a bakugant meg az ezekhez hasonló izéket, bár néha nem sokban térnek el se sztorilag, se rajzilag...

beküldve: 2010-11-05 15:38:23
(#1232)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Kyoro-chan

Nem értem mi bajotok a beeeeeeccsel.

Van benne pár jó rész, emiatt egyszer meglehet nézni, de számomra sokszor eléggé gyerekesek benne a poénok, meg a történet sem szól másról csak arról hogy edzenek és harcolnak. Történet is kiszámítható.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-11-04 00:27:01
(#1231)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Szerintem nem számít, mert a második részben Ichigo már hasznája a maszkját. Tehát ez már az Aizen csaták után történik...

Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-11-03 20:19:25
(#1230)
Bill Chr.
Bill Chr.
[ Új arc ]
Srácok, számít, hogy melyik rész után nézem meg az egész estés filmeket meg az OVA-kat? Akkor úgy időzítem.

És tudjuk már, hogy mikor jön a 3. díszdoboz? Akaromakarom...

F*ck reality!
Szerk: Bill Chr. 2010-11-03 21:00:30
Oldalak: ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... <<>>