Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2011-01-23 18:49:03
(#1274) Én most kezdem majd el nézni (vagy nem)...1-2 részt láttam és szimpatizálok Velük:Hitsugaya,Yoruichi,Orihim e,Reinji,Mashiro,Hitsugaya fekete hajú embere nem tom a nevét ,Kenpachi,Urahara...Csak azért írom mert ha vagytok olyan kedvesek és tudtok akkor ha lehet írjatok ide harcokat az ő részvételükkel...epizód és hogy kivel...előre is köszönöm
És hol lehet nézni a neten Japán szinkronnal angol felirattal ?
És hol lehet nézni a neten Japán szinkronnal angol felirattal ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-23 19:34:18
Bleach 241. résznél tartok.Az van,h
Remélem utána valamikor visszatérünk a
Am meg nállam a Bleach véglegesen letaszította a Naruto Shippuudent az első helyről,természetesen csak a Shonen fight műfajon belül.Pedig eleinte a Naruto-t díjaztam,de engem ott a fillerek a sírba visznek.
Zanpaktouk vs Shinigamik.Nem tudom,h filler-é vagy ez is benne volt a mangában rendesen,de hogy ezek egész jó részek,annyi biztos.
Kapitányok vs Aizen csicskásai harcra.És kíváncsi vagyok arra is,h Ichigo vs Ulquiorra harcnak mi lesz a vége.
Am meg nállam a Bleach véglegesen letaszította a Naruto Shippuudent az első helyről,természetesen csak a Shonen fight műfajon belül.Pedig eleinte a Naruto-t díjaztam,de engem ott a fillerek a sírba visznek.
Elsőre én is így voltam vele de a Bleach is teli van fillerel pl az egész második évad. De abban egyet értek veled, hogy a Naruto-ban sokkal több van.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2011-01-19 14:14:10
(#1272) Módosítanám az előző bjegyzésemet azt szeretném kérdezni, hogy melyik résztől kezdődik az amikor a lélek őlő kardok emberi formát vesznek fel? Aki tudja kérem írja meg előre is köszi.
beküldve: 2011-01-19 13:41:48
(#1271) én inkább mangapárti vagyok^^" érdekes, a bleach nem egy könnyfakasztó stílusú történet, de a 423. fejezetnél (Farewell Swords) könnyeztem rendesen ti már olvastátok?
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2011-01-19 13:02:58
(#1270) Hello valaki megtudja nekem mondani, hogy melyik részben lehet látni Rukia lélek ölő kardjának igazi alakját sode no shirayuki-t mikor egy fehér hajú nőt lehet látni. aki tudja kérem írja meg ide. Előre is köszönöm.
Bleach 241. résznél tartok.Az van,h
Zanpaktouk vs Shinigamik.Nem tudom,h filler-é vagy ez is benne volt a mangában rendesen,de hogy ezek egész jó részek,annyi biztos.
Még fillerek, de valóban nem a legrosszabbak. A Bleachnek így még csak két nagy Arcja volt,
Soul Society, Hueco Mundo és majd most lezs az utolsó, harmaidk nagy Arc, ahol valszeg
Urahara lesz a főgonosz.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-11 16:20:11
(#1268) Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a Bleach Masked??
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2011-01-04 10:28:58
(#1267) Bleach 241. résznél tartok.Az van,h
Kapitányok vs Aizen csicskásai harcra.És kíváncsi vagyok arra is,h Ichigo vs Ulquiorra harcnak mi lesz a vége.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-04 10:29:58
Okés köszi.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2011-01-02 15:32:57
(#1265) Az anime csak addig tart, amíg a manga véget nem ér, de állítólag a story még csak a felénél jár. Akinek sok ez a 302 rész az csak a rendes storyt nézze meg. Kb. 170 rész az alap történet, a többi 132 pedig filler. A töltelék epizódokat én is általában kihagyom.
Ryuga: A 168. résztől, ha minden igaz.
Ryuga: A 168. résztől, ha minden igaz.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Addig lesz ameddig a manga véget nem ér nem?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:07:03
Még nincs vége de olyan 300 körül.
Egyébként ezt én is kérdeztem már úgyhogy a válaszhoz elég lett volna ha megnézed az utolsó pár hozzászólást.^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:07:40
beküldve: 2011-01-01 20:47:51
(#1262) Valaki nem tudja hány része van összesen?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2010-12-28 17:25:32
(#1261) Valaki tudja hányas résztől van 1280x720 ban ?
Jah hát még nagyon nincs vége, de veri a 300-at.
Hát akármilyen jó is 300 rész egy kicsit sok nekem...
De kösz az infót
-