• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Bleach
Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... <<>>
beküldve: 2011-01-23 18:49:03
(#1274)
Vízi~Majom
Vízi~Majom
[ Addiktgyanús ]
Én most kezdem majd el nézni (vagy nem)...1-2 részt láttam és szimpatizálok Velük:Hitsugaya,Yoruichi,Orihim e,Reinji,Mashiro,Hitsugaya fekete hajú embere nem tom a nevét ,Kenpachi,Urahara...Csak azért írom mert ha vagytok olyan kedvesek és tudtok akkor ha lehet írjatok ide harcokat az ő részvételükkel...epizód és hogy kivel...előre is köszönöm

És hol lehet nézni a neten Japán szinkronnal angol felirattal ?

,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-23 19:34:18
beküldve: 2011-01-19 14:27:54
(#1273) Válasz Souichiro (#1267) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Bleach 241. résznél tartok.Az van,h
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Zanpaktouk vs Shinigamik.Nem tudom,h filler-é vagy ez is benne volt a mangában rendesen,de hogy ezek egész jó részek,annyi biztos.

Remélem utána valamikor visszatérünk a
Kapitányok vs Aizen csicskásai harcra.És kíváncsi vagyok arra is,h Ichigo vs Ulquiorra harcnak mi lesz a vége.

Am meg nállam a Bleach véglegesen letaszította a Naruto Shippuudent az első helyről,természetesen csak a Shonen fight műfajon belül.Pedig eleinte a Naruto-t díjaztam,de engem ott a fillerek a sírba visznek.

Elsőre én is így voltam vele de a Bleach is teli van fillerel pl az egész második évad. De abban egyet értek veled, hogy a Naruto-ban sokkal több van.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2011-01-19 14:14:10
(#1272)
tenza99
tenza99
[ Új arc ]
Módosítanám az előző bjegyzésemet azt szeretném kérdezni, hogy melyik résztől kezdődik az amikor a lélek őlő kardok emberi formát vesznek fel? Aki tudja kérem írja meg előre is köszi.

beküldve: 2011-01-19 13:41:48
(#1271)
yuuchan
yuuchan
[ Gyalog ]
én inkább mangapárti vagyok^^" érdekes, a bleach nem egy könnyfakasztó stílusú történet, de a 423. fejezetnél (Farewell Swords) könnyeztem rendesen ti már olvastátok?

Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2011-01-19 13:02:58
(#1270)
tenza99
tenza99
[ Új arc ]
Hello valaki megtudja nekem mondani, hogy melyik részben lehet látni Rukia lélek ölő kardjának igazi alakját sode no shirayuki-t mikor egy fehér hajú nőt lehet látni. aki tudja kérem írja meg ide. Előre is köszönöm.

beküldve: 2011-01-11 18:22:54
(#1269) Válasz Souichiro (#1267) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Zanpaktouk vs Shinigamik.Nem tudom,h filler-é vagy ez is benne volt a mangában rendesen,de hogy ezek egész jó részek,annyi biztos.

Még fillerek, de valóban nem a legrosszabbak. A Bleachnek így még csak két nagy Arcja volt,
Soul Society, Hueco Mundo és majd most lezs az utolsó, harmaidk nagy Arc, ahol valszeg
Urahara lesz a főgonosz.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-11 16:20:11
(#1268)
Kyokuroi
Kyokuroi
[ Addiktgyanús ]
Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a Bleach Masked??

"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2011-01-04 10:28:58
(#1267)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Remélem utána valamikor visszatérünk a
Kapitányok vs Aizen csicskásai harcra.És kíváncsi vagyok arra is,h Ichigo vs Ulquiorra harcnak mi lesz a vége.

Am meg nállam a Bleach véglegesen letaszította a Naruto Shippuudent az első helyről,természetesen csak a Shonen fight műfajon belül.Pedig eleinte a Naruto-t díjaztam,de engem ott a fillerek a sírba visznek.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-04 10:29:58
beküldve: 2011-01-03 14:20:32
(#1266) Válasz Akira (#1265) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Okés köszi.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2011-01-02 15:32:57
(#1265)
Akira
Akira
[ Gyalog ]
Az anime csak addig tart, amíg a manga véget nem ér, de állítólag a story még csak a felénél jár. Akinek sok ez a 302 rész az csak a rendes storyt nézze meg. Kb. 170 rész az alap történet, a többi 132 pedig filler. A töltelék epizódokat én is általában kihagyom.

Ryuga: A 168. résztől, ha minden igaz.

“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2011-01-02 10:03:41
(#1264) Válasz C-san (#1263) üzenetére
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Addig lesz ameddig a manga véget nem ér nem?

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:07:03
beküldve: 2011-01-02 08:39:54
(#1263) Válasz 19Sakura97 (#1262) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Még nincs vége de olyan 300 körül.

Egyébként ezt én is kérdeztem már úgyhogy a válaszhoz elég lett volna ha megnézed az utolsó pár hozzászólást.^^

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:07:40
beküldve: 2011-01-01 20:47:51
(#1262)
19Sakura97
19Sakura97
[ Addiktgyanús ]
Valaki nem tudja hány része van összesen?

Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2010-12-28 17:25:32
(#1261)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Valaki tudja hányas résztől van 1280x720 ban ?

beküldve: 2010-12-27 15:00:43
(#1260) Válasz LazaRé (#1257) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Jah hát még nagyon nincs vége, de veri a 300-at.

Hát akármilyen jó is 300 rész egy kicsit sok nekem...
De kösz az infót

-
Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... <<>>