Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2011-12-27 01:23:03
(#1341) Örülök, hogy nem vagyok egyedül. De azért várom az új részeket. Úgyhogy hajrá Animax...... Én várok....
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Nem vagy egyedül, én is szorgalmasan nézem, olvasom. Még a csapból is a Bleach folyik nálam
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:10:11
beküldve: 2011-12-26 01:47:05
(#1339) Na mizu emberek. Hova tüntetek. Manapság már senkinek nem jön be a Bleach??? Tom, hogy az Animax húzzzaaaaa, halasztja az új részeket, de azért csak foglalkozik valaki az animéval? vagy már nem pálya az ismétlések miadt? Én továbbra is nézem, Szorgalmassan.... Remélem nem vagyok egyedül....
beküldve: 2011-10-01 01:15:43
(#1338) Én ma begyüjtöttem, mind a 4 MOVIE-t. Méghozzá DVD formátumban. Az eggyik Bleach fan időt és energiát nem kímélve átkonvertálta DVD9-ről, DVD-re. És feltöltötte az eggyik Torrent letöltő oldalra. Nagyon jól sikerültek. Csak Gratulálni tudok neki. Megtaláljátok itt, ha regisztrálva vagytok: [Link]
Szerk: Angel eyes 2011-10-01 01:22:45
beküldve: 2011-09-29 22:51:14
(#1337) Nekem igazàbol ahol most az anime tart az nemigazàn izgi a zampaktos részek voltak nagyon jök meg azok aa részek ahol a manga tart nagyon ajànlom azt is mert hàt ha azt elolvssàtok beszartok hogy mi történik
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
én is most kezdem el nézni és már várom a végét!
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:53:03
Én már megnéztem a 316-ig, és azt kell mondanom, hogy annyira bejött, hogy tegnap elkeztem az elejétől. Bleach maraton. Szerintem nagyon jó anime....
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:52:08
beküldve: 2011-09-22 11:13:55
(#1334) én is belekezdtem most az animébe még a hét elején, csak egy baj van vele, hogy túl gyorsan fogynak a részek:) már a 102.-nél tartok és nagyon élvezem
....me wo mite...
beküldve: 2011-09-18 01:36:16
(#1333) Nekem a Naruto, és a Bleach is nagyon bejön. A Bleach talán kicsit közelebb áll hozzám, mert engem is sokat szivattak a hajam miadt. És elég küzdelmes az életem. Persze most ezt nem úgy értem, hogy harcolok, vagy ilyesmi. Az élet televan leküzdendő akadájokkal. Ami nem is baj.
beküldve: 2011-09-16 12:32:44
(#1332) Nekem csak 1 bajom van hoy lekezdtem nézni a narutot és valahogy amikor az új részeket elkeztem nézni bleah-ból valahogy nagyon mesés volt
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-09-10 01:09:19
(#1331) Jelenleg én a 304-ik résznél tartok. És persze folytatom. Nekem nagyon bejön. Csak az a pár idióta rész ne lenne ami nem a lényeghez tartozik. De mindeggy. Folyt.Köv.
beküldve: 2011-09-08 17:49:25
(#1330) Uh bocsi ez már manga sry öszekevertem
Hubasszus, na ezt akkor most még egyszer!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-09-08 12:05:51
(#1328) Valaki tudja hogy amikor
ichigo megkapja az uj kardjat amikor rukia 2 szor is leszurja es at apja is ot can ichigonak akkor ott a bankai jais megvaltozik vagy csak a kinézete a zampaktonak???
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-09-12 23:04:45
beküldve: 2011-08-30 11:50:04
(#1327) Azt énis pont tegnap láttam :) tényleg nagyon jó Izgis
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."