Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2011-05-31 12:29:15
(#1310) de ezek az új részek kicsit uncsik
(mondjuk ezke után a részek után nehéz egyből izgi részeket csinálni)
(mondjuk ezke után a részek után nehéz egyből izgi részeket csinálni)
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-30 22:53:18
(#1309) Sajna ma nem volt új Bleac rész... ...El vagyok keseredve...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2011-05-18 15:09:18
(#1308) hát azét kiváncsi lennék rá
thosiro bankai ja alapján az övé is valami ijesmi lehet mert az is a tűz tipusú zampaktók kövül al egjobb
thosiro bankai ja alapján az övé is valami ijesmi lehet mert az is a tűz tipusú zampaktók kövül al egjobb
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
elvileg az már a shikaj-a ,de ha már az ilyen erős milyen lehet bankaija
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:49:48
beküldve: 2011-04-11 15:49:48
(#1306) Szerintem ha meghalnak akor emberként újjá élednek mint ember
valaki tudja hogy amit yamamoto betol az mi a sankai a vagy csak simán a kardja?????
valaki tudja hogy amit yamamoto betol az mi a sankai a vagy csak simán a kardja?????
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:53:02
Ez kicsit paradoxonnak hangzik
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
De nem ott laknak a halálistenek? Meg milyen kontraszt már, hogy meghalnak?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Nos a lelke asszem újjá születik de előtte eljut Soul Societybe
És bumm így lesz a chokapick
És bumm így lesz a chokapick
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:50:11
beküldve: 2011-04-02 23:09:01
(#1301) Eléggé kezdő vagyok ezzel a Bleach-dologgal, de nagyon tetszik, viszont nem értem azt, hogy ha egy halálisetn meghal, akkor mi lesz vele???
beküldve: 2011-03-21 19:37:06
(#1300) valaki tudja hogy bleach get en mostanában mien naponkon jönek az uj részek ??? am király ez a zene
Okés de köszi azért
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:53:27
Billy Talent-től a Red Flag c. szám.
De a videó alá van írva az összes nóta.
De a videó alá van írva az összes nóta.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2011-03-20 15:07:16
(#1297) "Dattebayo"
beküldve: 2011-03-16 20:54:45
(#1295) thx nekem nagyon bejötek a filerek föleg a zampaktos de a bauntos se rosz
amikor az arrancaros részeknek vége akor ot filler jön vagy fojtatódik csak mert nemigazán értem
amikor az arrancaros részeknek vége akor ot filler jön vagy fojtatódik csak mert nemigazán értem
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:56:05
Valaki tudja esetleg h a Bleach melyik részei fillerek ?
Bauntos az biztos hogy filler és a Zanpaktous is.. Van egy másik is valahol inoue elrablása után. 1-2-részes fillerek..
mint például a 228.rész.
Kezdetbe angol felírtál néztem az animet,mert az ős videoplayer nekem nem játszotta le a videókat..aztán valahol a 190.rész környékén átmentem a magyar feliratos részekhez. Saját magam letöltöttem a videókat. Hála az olyan csapatoknak akik időt szakítottak ere a műveletre..most már megint online nézem..Indavideon meglehet találni,bár elég nehezen.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:54:57