Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2012-05-12 15:25:43
(#1373) Én úgy tudom, hogy a Ghost in the shell-ből lesz élős film. De ez már nagyon régen húzódik. Akár csak a Cowboy Bebop. Szerintem ezeknek a filmeknek nincs jövője. Bár igaz ami igaz, A G.I.T.S.-ből lehetne jó filmet csinálni.
Akár, hogy is lesz a jövőben. Ha kijonnek élőben ezek a filmek, meg fogom nézni, az biztos. A véleményezést pedig meghagyom a film végére. És a Bleach-al is így leszek.
Akár, hogy is lesz a jövőben. Ha kijonnek élőben ezek a filmek, meg fogom nézni, az biztos. A véleményezést pedig meghagyom a film végére. És a Bleach-al is így leszek.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Jelölés lehet, de más nem hiszem.
Én shonen fight cuccokból nem csinálnék filmet, a sci-fikben viszont erősen reménykedek (Akira, Ghost in the shell, Neon Genesis-Evangelion, Battle Angel Alita, Cowboy Beeboop...)
Én shonen fight cuccokból nem csinálnék filmet, a sci-fikben viszont erősen reménykedek (Akira, Ghost in the shell, Neon Genesis-Evangelion, Battle Angel Alita, Cowboy Beeboop...)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-05-12 01:40:31
(#1371) A helyzet az, hogy Olyan élő karakterek úgy sem lesznek mint az eredeti. Pl: Zaraki Kempachi-t szerintem nincs az-az ember aki el tudná játszani. És szerintem a látvány sem lesz olyan durva mint az animéban. Egy ilyen kaliberű animét szerintem a film vászonra csak ilyen emberek tudnák jól megcsinálni. George Lucas, Steven Spielberg, vagy James Cameron.... Én nekik adnám a forgatókönyvet, és szerintem meg is lenne nekik a kövi Oszkár jelölés.... Az tuti....
Szerk: Angel eyes 2012-05-12 01:44:04
De azért Ichigo karakterére kíváncsi leszek
Énis főleg kenpachi-éra xD
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:06:52
beküldve: 2012-05-11 10:42:22
(#1368) Remélem nem bánjátok ha megjegyzem, hogy talán jobb lenne kerülni a toronyidézeteket. (És még jobb ha én szólok mintha a moderátor tenné.)
-
De azért Ichigo karakterére kíváncsi leszek
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:05:31
Egyetértek veled,
az animét tuti nem múlja fölül!
De azért énis kiváncsi leszek majd
rá hogy mien lessz
az animét tuti nem múlja fölül!
De azért énis kiváncsi leszek majd
rá hogy mien lessz
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:06:20
Szerintem, ugyan úgy elfogják cseszni mint a Dragon ball Evolutsion-t. Hát az még egy csapnivaló egy élőszereplős film.... Kíváncsi vagyok, hogy a Bleach élős film milyen lesz. Az animét 1000%, hogy nem fogja felülmúlni!!!!!!!!!!!! Arra feltenném 2 havi fizetésemet...
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:07:44
Ja elvileg lessz belőle egy élőszereplős fillm, hát én kicsit kételkedem benne
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:07:29
beküldve: 2012-05-09 09:05:58
(#1363) Élőszereplős?????What???
Na, erre kiváncsi leszek
Na, erre kiváncsi leszek
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-05-09 01:50:59
(#1362) Engem nem zavar, hogy el vannak nyújtva. Nekem a Bleach, és a Narutó is bejön. A Shippuuden-nek csak a 127. részénél tartok, és ez is nagyon buli... Persze vannak mélypontok, de többnyire nem rossz. Bár hallom lesz élőszereplős Bleach is. Na azt viszont nem várom annyira...
Miért, a One Piece-t és Naruto-t nem? Utóbbinál a Shippuuden sok helyen (kb 10 anime review emberkéből 8) olyan rossznak ítélte a Pierrot agyon fillerezése, gyakorian ronda látvány és történet átíráson (kb az eredeti manga történetének 60%-át átírták és csak a fontos események maradtak).
Mondjuk a Bleach filler-ek terén pont azért volt jobb, mert a fillerek (a Bount-os kivételével) mind külön sztorik voltak, így nem a történet rovására mentek.
Mondjuk a Bleach filler-ek terén pont azért volt jobb, mert a fillerek (a Bount-os kivételével) mind külön sztorik voltak, így nem a történet rovására mentek.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:08:39
beküldve: 2012-05-07 23:04:15
(#1359) Nos akkor ideje folytatni, mert eléggé le vagyok maradva. Ott hagytam abba mikor Aizent elkapták. De akkor foly.köv. Szerintem nagyon jó anime. Bár igaz ami aigaz, kicsit elnyújtották. De ez soha nem baj.
beküldve: 2012-05-07 20:36:54
(#1358) Hál'istennek vége! Én már csak becsületből néztem, persze voltak jobb-rosszabb időszakok is... De örülök. Egy korszak lezárult, nyertem hetente fél órát.
beküldve: 2012-05-07 19:15:04
(#1357) Igen sajnos befejezték , de elvileg 2 év múlva visszatérnek sokkal jobb grafikával meg történettel, nem tudom hogy lehet fokozni ezt mert ez is Überkirályvolt!