Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2015-08-07 19:59:32
(#1418) beküldve: 2013-12-04 22:26:23
(#1417) Lenne egy kérdésem amiben segíthetnétek. Én megnéztem a Bleach mind a 366 részét. És most lehet hogy csak elfelejtettem, de Yachirut (13. osztag hadnagya ) mind ha nem láttam volna harcolni. Az ő kardjának mi is a képessége?? Valahogy nem rémlik... Arra emlékszek, hogy nagyon gyors, és mindig Kenpachi hátán kapaszkodik...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2013-12-04 22:27:12
beküldve: 2013-10-23 17:06:30
(#1416) Elég sok mindent lehet hallani és mindenki mondja amit gondol, de semmi konkrét vagy biztos állítás nincs, csak feltételezések vannak, az én véleményem szerint arra van a legtöbb bizonyíték hogy kezdte beérni az anime a mangát ami mint tudjuk nem jó, a jelenlegi állás az hogy anime:366, manga:554. Általában minimum 2x annyi mangának kéne lennie mint animének tehát ha minden igaz a 732-edik mangánál folytatják az animét de kitudja az is lehet hogy kitűztek egy szép kerek számot hogy ott folytatják, ha megnézitek pl.:naruto shippuuden anime:334, -"- manga:652, tehát majdnem 2x annyi. Ha minden igaz ezzel a sebességgel amivel most készítik a mangát (1hét 1manga rész) akkor várhatóan 3év 4hónap és folytatják a bleach animét, persze ebbe bele kell kalkulálni a kieséseket mint pl.: ünepek, nyaralás, így szerintem kb. 3év 6hónap lessz az... (Ez az én személyes véleményem)
beküldve: 2013-09-11 22:28:58
(#1415) A manga visszatért. Ennek örülök Annak viszont nem, hogy vége....mondjuk talán így jó..szép volt..jó volt...epic volt..és ez az egyetlen örök kedvenc animém amit még néztem... meg manga amit olvastam....
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-09-11 22:29:11
beküldve: 2013-08-25 15:11:31
(#1414) Szerintem a kamu, és meg nem alapozott hireket hagyjuk. Az senkinek sem jó, ha olyat mondtok ami nem biztos. Ami biztos, hogy amíg a manga megy, (ami Kb. még 2 évik menni is fog) addig nem lesz Bleach anime. De ahogy a mondás tartja a türelem Bleach-ot terem.
Ez nem igaz. Nem jelentették be. Még az se biztos, hogy az animének csinálnak folytatást...
beküldve: 2013-08-25 12:20:37
(#1412) beküldve: 2013-08-25 08:42:38
(#1411) Tudom hogy kicsi rá az esély, de én azt szeretném, ha az animét is folytatnák. Az utolsó évad nagyon király lett.
Bleach manga folytatás szeptember 9..... ennyire nem bírják a japánok a Bleachet?! Először az animét most meg a mangát... cöh
Kubo maga vette ki a szünetet, de hogy miért, passz. Nem hinném, hogy rosszul állna a manga, mert ha magát az eladási számot nézzük és nem a "ranglistát" (melynél már egyetlen egy kötettel is belehet előzni bárkit), akkor évi 3-4 millió kötet eladás csak japánban elég jónak számít.
Az animét meg nem azért rakták szünetre, mert nem lett volna jobb (még a nagyon hardcore Naruto fanok szerint is sokkal szebb, jobb és igényesebb volt, mint pl a Naruto Shippuuden). a probléma az volt, hogy nagyon beérte a mangát, s kb 3-5 fejezet volt már csak, így vagy csináltak egy filler saga-t, vagy meg hosszú szünetre teszik, amíg vagy nem lesz elég fejezet, hogy ne kelljen fillerezni, vagy amíg be nem fejezi a mangaka.
Mondjuk utóbbi nem ritka, sok legendás anime is szünetre rakta az animét, míg a mangaka be nem fejezi, pl Inuyasha, Kinnikuman stb.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2013-08-04 17:48:16
(#1409) Bleach manga folytatás szeptember 9..... ennyire nem bírják a japánok a Bleachet?! Először az animét most meg a mangát... cöh
Living Jaguar
beküldve: 2013-07-27 16:15:42
(#1408) Kubo ért a különleges fegyverekhez...személy szerint hiányolom a nagy konyhakést...SS arc alatt amíg nem volt bankai-a nagyon megszerettem azt...
Living Jaguar
beküldve: 2013-07-27 15:31:50
(#1407) beküldve: 2013-07-27 13:08:24
(#1406) Az igazi zanpaktou-ja...
Mert Zangetsu és Hollow ichigo két külön kard lett
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-07-27 14:45:40
beküldve: 2013-07-27 12:50:49
(#1405) Mivel nincs a Bleachnek külön manga topicja, így ide írom.
[Link]
Mi az a vasaló Ichigo bal kezében? :)
[Link]
Mi az a vasaló Ichigo bal kezében? :)
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2013-07-02 15:34:08
(#1404) Szerintem jók a filerek is. De nekem az a véleményem, hogy előszőr a fő témát kellett volna leadni, és csak utána a filereket. Úgy szerintem többen is nézték volna meg, és jobb is lett volna. Mert így állandóan félbehagyták. De mint anime kíválló. Most arra vagyok kivi hogy áll az élőszereplős. Utoljára tavaj év közepén hallotam híreket. Remélem nem szarják el mint a Dragon Ball-t. És persze, hogy vajon mikor jön???