• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Bleach
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2012-10-27 15:39:24
(#1388)
Hiei
Hiei
[ Megszállott ]
Én is rémelem,hogy folytatják.Meg azt is hogy folytatják a Stern Ritter arccal,és nem betesznek nemtudoménhány Fillert.

http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2012-10-26 23:00:34
(#1387)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Tegnap kivégeztem az utolsó részt is a Bleach-ből.... Kár, hogy vége Nagyon szomorú vagyok. Pedig Ruki, Bykuya, és a többiek tökre jól néztek ki az utolsó évadban.

Remélem valamikor majd lesz folytatása az animénak.... Én várni fogom

Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2012-08-14 18:41:24
(#1386)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Én csak azt szeretném tudni, hogy hova kerülnek Soul society lakói, ha ők meghalnak? Detroitba? (South Park rajongóknak leeshetett a poén)

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-08-13 23:46:16
(#1385)
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Necrónak totál igaza van, Kubónál jellegtelen mellékszereplőkön kívül senki nem hal meg, nem tudom hol tart most a történet, de Byakuya nem olyan karakter, akit Kubo megölne bármikor is szvsz

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-08-13 15:50:14
(#1384) Válasz idk pls delete (#1382) üzenetére
Mangekyo022
Mangekyo022
[ Gyalog ]
Egyrészt tedd spoilerbe, másrészt ebben a mangában a pozitív szereplők sose halnak meg. Tuti byakuya is él/feltámad.

Akkor Sasakibe, Yamamoto hadnagya miért nem élte túl? Feltámadni meg nem nagyon fog, mivel ugye aki meghal a Bleach-ben az halott is marad, vagy legjobb esetben is csak újászület az halandók világában (ha shinigami volt, ha ember, akkor SS-ben).

Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-08-12 17:21:13
(#1383) Válasz idk pls delete (#1382) üzenetére
Kyokuroi
Kyokuroi
[ Addiktgyanús ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Kira vajon hogy éli túl, hogy egy lyuk tátong rajta ???

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:02:32
beküldve: 2012-08-11 19:59:00
(#1382) Válasz Mangekyo022 (#1381) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Egyrészt tedd spoilerbe, másrészt ebben a mangában a pozitív szereplők sose halnak meg. Tuti byakuya is él/feltámad.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2012-08-11 20:12:13
beküldve: 2012-08-11 15:03:27
(#1381)
Mangekyo022
Mangekyo022
[ Gyalog ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Kinyírták Byakuya-t...

*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*

Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:02:59
beküldve: 2012-06-25 13:29:24
(#1380)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Szerintem az egész Bleach jó volt. De ha csak a Rukia megmentése és az Arrancar harc lett volna, én azzal is megelégedtem volna. Mert szerintem ez a két történet volt a legjobb.... és ez a két történet kötődik is egymáshoz.... Ja és persze az összes Movie, nagyon tetszett..

Szerk: Angel eyes 2012-06-25 13:30:30
beküldve: 2012-06-23 22:02:35
(#1379)
Aizen2
Aizen2
[ Új arc ]
Jajajj, nálam a Bleach Ulqiorra halála után vége lett, de már Rukia megmentésével vége lehetett volna.

Az lett volna az igazi jó vég, Ichigo és Byakuya belehal a nagy harcukba, Rukia túléli, de nem emlékszik semmire. Aztán talán ebből kilehetett volna hozni egy filmet is, hogy Rukia-nak eszébe jutnak dolgok és így értejöhetett volna Renji, vagy ilyesmi. Annyira jó lett volna.

beküldve: 2012-05-23 01:07:08
(#1378)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Na kicsit elgondolkodtam... És arra jutottam, hogy én piszkosul szeretem a Bleach-ot. Három Anine sorozatot szeretek nagyon. És abból az eggyik a Bleach. Sok animét szeretek még.Egészestésekből , meg minden. De sorozatból a Bleach, a Nauto és a Lovely complex amit igazán komálok. És ezek közül is a Bleach az első....

beküldve: 2012-05-16 01:22:53
(#1377) Válasz A Márk (#1376) üzenetére
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Igen én is utánna néztem ezeknek a dolgoknak. Hát remélem minnél hamarabb megalkotják őket. A Bebop-ra és a G.I.T.S.-re kíváncsi vagyok, mert ez a két anime közel áll hozzám. Remélem jók lesznek a film változatok.

Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:04:33
beküldve: 2012-05-15 11:19:03
(#1376) Válasz Angel eyes (#1373) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Azokból mind lesz (az eddigi tervek szerint) amit írtam, csak úgy látszik kétértelműen fogalmaztam.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2012-05-15 11:19:50
beküldve: 2012-05-15 01:00:19
(#1375)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Már megint ujra kezdték az Arrancar-os sztorit. Banyek.. Ez már szivatás.... Igaz, hogy láttam azokat a részeket amik jönnének, de jó lenne a TV-ben is megnézni, magyar szinkronnal. De álandóan csak az az ismétlés... Ez már a rajongók szivatása.... Megértem, hogy nehéz beszerezni az Animaxnak, meg szikronozni. De már 1 vagy másfél éve nem adtak le új Bleach részt. Bakker... Nem vagyok boldog Kezdek elszomorodni..

beküldve: 2012-05-12 16:30:17
(#1374) Válasz Angel eyes (#1371) üzenetére
Haru-chan
Haru-chan
[ Gyalog ]
Teljesen igazad van! Szóljunk nekik
Én keresek olyan embert

"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:05:09