Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2012-10-27 15:39:24
(#1388) Én is rémelem,hogy folytatják.Meg azt is hogy folytatják a Stern Ritter arccal,és nem betesznek nemtudoménhány Fillert.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-10-26 23:00:34
(#1387) Tegnap kivégeztem az utolsó részt is a Bleach-ből.... Kár, hogy vége Nagyon szomorú vagyok. Pedig Ruki, Bykuya, és a többiek tökre jól néztek ki az utolsó évadban.
Remélem valamikor majd lesz folytatása az animénak.... Én várni fogom
Remélem valamikor majd lesz folytatása az animénak.... Én várni fogom
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2012-08-14 18:41:24
(#1386) Én csak azt szeretném tudni, hogy hova kerülnek Soul society lakói, ha ők meghalnak? Detroitba? (South Park rajongóknak leeshetett a poén)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-08-13 23:46:16
(#1385) Necrónak totál igaza van, Kubónál jellegtelen mellékszereplőkön kívül senki nem hal meg, nem tudom hol tart most a történet, de Byakuya nem olyan karakter, akit Kubo megölne bármikor is szvsz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egyrészt tedd spoilerbe, másrészt ebben a mangában a pozitív szereplők sose halnak meg. Tuti byakuya is él/feltámad.
Akkor Sasakibe, Yamamoto hadnagya miért nem élte túl? Feltámadni meg nem nagyon fog, mivel ugye aki meghal a Bleach-ben az halott is marad, vagy legjobb esetben is csak újászület az halandók világában (ha shinigami volt, ha ember, akkor SS-ben).
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Kira vajon hogy éli túl, hogy egy lyuk tátong rajta ???
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:02:32
Egyrészt tedd spoilerbe, másrészt ebben a mangában a pozitív szereplők sose halnak meg. Tuti byakuya is él/feltámad.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2012-08-11 20:12:13
beküldve: 2012-08-11 15:03:27
(#1381) Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:02:59
beküldve: 2012-06-25 13:29:24
(#1380) Szerintem az egész Bleach jó volt. De ha csak a Rukia megmentése és az Arrancar harc lett volna, én azzal is megelégedtem volna. Mert szerintem ez a két történet volt a legjobb.... és ez a két történet kötődik is egymáshoz.... Ja és persze az összes Movie, nagyon tetszett..
Szerk: Angel eyes 2012-06-25 13:30:30
beküldve: 2012-06-23 22:02:35
(#1379) Jajajj, nálam a Bleach Ulqiorra halála után vége lett, de már Rukia megmentésével vége lehetett volna.
Az lett volna az igazi jó vég, Ichigo és Byakuya belehal a nagy harcukba, Rukia túléli, de nem emlékszik semmire. Aztán talán ebből kilehetett volna hozni egy filmet is, hogy Rukia-nak eszébe jutnak dolgok és így értejöhetett volna Renji, vagy ilyesmi. Annyira jó lett volna.
Az lett volna az igazi jó vég, Ichigo és Byakuya belehal a nagy harcukba, Rukia túléli, de nem emlékszik semmire. Aztán talán ebből kilehetett volna hozni egy filmet is, hogy Rukia-nak eszébe jutnak dolgok és így értejöhetett volna Renji, vagy ilyesmi. Annyira jó lett volna.
beküldve: 2012-05-23 01:07:08
(#1378) Na kicsit elgondolkodtam... És arra jutottam, hogy én piszkosul szeretem a Bleach-ot. Három Anine sorozatot szeretek nagyon. És abból az eggyik a Bleach. Sok animét szeretek még.Egészestésekből , meg minden. De sorozatból a Bleach, a Nauto és a Lovely complex amit igazán komálok. És ezek közül is a Bleach az első....
Igen én is utánna néztem ezeknek a dolgoknak. Hát remélem minnél hamarabb megalkotják őket. A Bebop-ra és a G.I.T.S.-re kíváncsi vagyok, mert ez a két anime közel áll hozzám. Remélem jók lesznek a film változatok.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:04:33
Azokból mind lesz (az eddigi tervek szerint) amit írtam, csak úgy látszik kétértelműen fogalmaztam.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2012-05-15 11:19:50
beküldve: 2012-05-15 01:00:19
(#1375) Már megint ujra kezdték az Arrancar-os sztorit. Banyek.. Ez már szivatás.... Igaz, hogy láttam azokat a részeket amik jönnének, de jó lenne a TV-ben is megnézni, magyar szinkronnal. De álandóan csak az az ismétlés... Ez már a rajongók szivatása.... Megértem, hogy nehéz beszerezni az Animaxnak, meg szikronozni. De már 1 vagy másfél éve nem adtak le új Bleach részt. Bakker... Nem vagyok boldog Kezdek elszomorodni..
Teljesen igazad van! Szóljunk nekik
Én keresek olyan embert
Én keresek olyan embert
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:05:09