Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Tényleg jó anime a Bleach, pár én a fillerek kb.felét kihagytam. Folytatást én is szeretnék, de ha már szüneteltekik akkor remélem h fillermentes lesz.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-07-01 20:20:26
(#1402) Én ma nagy fába vágtam a lélekökő kardomat. Elkezdtem előről az animét. Már ma kivégeztem az első évadot. Most fogom elkezdeni a Bauntos Filert. Nekem nagyon bejövős ez az anime. Az Animaxon keztem nézni, és hát annak lassan 6, vagy 7 éve. Az érdeklődésem azóta sem lankadt. Szerintem jó a magyar szinkron is, de én inkább japán hangal szeretem jobban... Remélem nem hagyták abba végleg az animét... Csak lesz majd folytatás Én ebben bízok.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2013-07-01 20:21:10
beküldve: 2013-03-22 16:00:20
(#1401) Szerintem is
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 15:59:44
(#1400) beküldve: 2013-03-22 15:58:10
(#1399) Ez már az én oldalam is nagyon fúrja! :o Ne tudd meg, majdnem belefejeltem a monitorba, amikor megláttam, hogy ezen a héten nincs manga. ._.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 15:55:47
(#1398) Tényleg jó anime, a 3.volt, amit láttam.
A legutóbbi fejeze végén Isshin meglátott egy furcsa valamit. Vajon ki az? És Aizennek lesz még szerepe?
beküldve: 2013-03-22 15:48:02
(#1397) Ez volt az első anime, amit nézni kezdtem. Nagyon szeretem, és igen, az utolsó filler nagyon izgi volt! Most olvasom a mangáját is, és tűkön ülve várom a folytatást, bár a mangaka elég furcsa dolgokkal tud előállni, de... elnézzük neki. xD
A 366-dik rész az utolsó. Szerintem nagyon jó volt az utolsó filler. Érdemes megnézni...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:01:37
beküldve: 2012-11-08 12:59:31
(#1395) A bleachet már befejezték? Én már elég rég néztem, 169. részig
most újra elkezdem.
most újra elkezdem.
Its me!
beküldve: 2012-11-07 20:55:07
(#1394) Úgy néz ki Byakuya túlélte a csapásokat. Ettől függetlenül ez harc és az összes többi ami az arancar fejezet után következet,már nem olyan jól és kidolgozót történet mint az első kettő. Na ezt jól leírtam . de lényeg benne van.
FŐ HOGY BYAKUYA ÉL...
FŐ HOGY BYAKUYA ÉL...
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2012-11-05 22:14:51
(#1393) Nemrég fejeztem be a Bleach animét, de annyira tetszett, hogy a héten megint elkezdtem. De most úgy nézem meg, hogy a sok fillert kihagyom. Csak a fő történetre koncentrálok. A filler-eket, és a movikat pedig csak az után nézem meg ...
beküldve: 2012-11-02 08:47:40
(#1392) Én nem követem mangában a Bleach-et. De ha meghal Byakuya, akkor nem is fogom. Animében nagyon megkedveltem. Az egyik legösszetettebb karakter. Én nagyon kedvelem.....
beküldve: 2012-11-01 18:40:57
(#1391) Én szeretném hogy Byakuya túlélje.A Kedvencem.
beküldve: 2012-11-01 16:42:55
(#1390) Nagy csoda kéne hogy Byakuya túlélje ezt a csatát,mivel ereje fogytán van. Ha nem talál ki valamit a mangaka akkor úgy is meg fog halni,pedig az abszolút kedvencem a Bleacből és a férfi karakterekből is. Minden egyéb ami kérdéses a mangával kapcsolatba,mi magunknak kell rá jönnünk.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Necrónak totál igaza van, Kubónál jellegtelen mellékszereplőkön kívül senki nem hal meg, nem tudom hol tart most a történet, de Byakuya nem olyan karakter, akit Kubo megölne bármikor is szvsz
Hát, ha Yamamoto főkapitány, aki Zaraki után a második legbadass-ebb karakter a jófiúknál, mellesleg a Gotei 13 főkapitánya jellegtelen, akkor ne olvas tovább... az 511/512-ik fejezetekben nyírta ki Kubo.
Ha ezek után egy Naruto fanboy azt mondja, hogy egy jelentős jófiú sem harap fűbe, az lesheti, mit kap karácsonyra. ;)
Ha ezek után egy Naruto fanboy azt mondja, hogy egy jelentős jófiú sem harap fűbe, az lesheti, mit kap karácsonyra. ;)
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:03:55