Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! !!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!
EZ nagyon nagy!! XDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!
EZ nagyon nagy!! XDDD
MIANEVED?!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ
limit break
limit break
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-16 21:44:06
hát én
ne aakrd megnézni
-
beküldve: 2010-06-16 21:28:33
(#1148) Én voltam a gyökér, ami a sötétben növekedett. Te voltál a levél, ami a napfényben sütkérezett. ~Naruto~
és ki benne a leg sexibb?
Ichimaru Gin
beküldve: 2010-06-16 20:24:35
(#1146) beküldve: 2010-06-16 19:20:24
(#1145) Teljesen egyetértek veled engem is az fogott meg először:XD
"Dattebayo"
beküldve: 2010-06-16 19:06:00
(#1144) de örülök, hogy sokan szeretik a Bleachet
bevallom engem először az fogott meg benne hogy tök sexy pasikat rajzolnak benne
csak azt nem értem hogy egy férfi rajzoló, hogy tud olyan férfiakat rajzolni? xD
bevallom engem először az fogott meg benne hogy tök sexy pasikat rajzolnak benne
csak azt nem értem hogy egy férfi rajzoló, hogy tud olyan férfiakat rajzolni? xD
Szerk: gabriella0807 2010-06-16 19:08:47
A Bleach az egyik legjobb :3
szerintem is;) (L)(L)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-06-16 12:53:56
(#1142) beküldve: 2010-06-14 09:03:10
(#1141) beküldve: 2010-06-11 20:04:26
(#1140) Figyelem egy kérésem lenne.
halálisten egyenruha szabásmintát szeretnék szerezni aki tud ilyet az szóljon
előre is köszi
jah és nem az 5dik osztag hanem a 4dik gyógyítgat.
halálisten egyenruha szabásmintát szeretnék szerezni aki tud ilyet az szóljon
előre is köszi
jah és nem az 5dik osztag hanem a 4dik gyógyítgat.
Ramen evő izomerő