Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Szerk: Dan 2010-05-17 19:46:45
Köszi
/Úgyfest itt kicsit kihalt a fórum
Vagy én voltam túl rég és nem tom mikor vannak fenn.
/
Aizen: jó látni, hogy a Bleach rajongásodból nem szándékozol kigyógyulni.
/Úgyfest itt kicsit kihalt a fórum
Vagy én voltam túl rég és nem tom mikor vannak fenn.
/Aizen: jó látni, hogy a Bleach rajongásodból nem szándékozol kigyógyulni.
Szerk: Zoé 2010-05-17 18:45:21
Adás keddenként. Másnapra már felirat is szokot lenni.
Am meg [Link] általában megbízható, rawok pedig pár órával adás után már előfordulnak.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-05-17 18:13:51
(#1106) Sziasztok.
Nekem vki nem tudná azt megmondani, hogy mikor lesz a 271. rész?
Nekem vki nem tudná azt megmondani, hogy mikor lesz a 271. rész?
Mindig abbahagyják a legjobb résznél, nekem meg nincs türelmem várni
+keresgetni sincs, hogy mikor lesz a következő rész. Na ha a lustaság fájna...ak izé
+keresgetni sincs, hogy mikor lesz a következő rész. Na ha a lustaság fájna...ak izé
Szerk: Zoé 2010-05-17 18:18:39
beküldve: 2010-05-13 15:58:50
(#1105) Nekem a manga kéne de nagyon nemtudom hol kaphatom meg ... Valaki??
Segítség!!!!!!!!
Segítség!!!!!!!!
"Dattebayo"
Megnéztem az új részt, hát k*rv@ jó lett! Egyszerűen hihetetlen! Képzelem, hogy milyen lehet a 271. rész.
Bleach 270.
Bleach 270.
A legjobb rész a Ichigo vs. Grimmjow után! Kib@sz*tt jó egy rész! Tartalmilag rengeteg minden kiderült, hihetetlen. Uluqiorra 2. Ressurection-ja meg fenomenális! Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi minden derült ki ebben a részben!
Mondjuk olvasom a mangát is, de itt élvezetesebb.
na erre kiváncsi vok most én is megnézem
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-05-12 20:13:04
(#1103) Megnéztem az új részt, hát k*rv@ jó lett! Egyszerűen hihetetlen! Képzelem, hogy milyen lehet a 271. rész.
Bleach 270.
Bleach 270.
A legjobb rész a Ichigo vs. Grimmjow után! Kib@sz*tt jó egy rész! Tartalmilag rengeteg minden kiderült, hihetetlen. Uluqiorra 2. Ressurection-ja meg fenomenális! Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi minden derült ki ebben a részben!
Mondjuk olvasom a mangát is, de itt élvezetesebb.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-05-12 20:14:11
Éjjel még Varga Gábor üknagyanyja lábméretének is utána néztem, akkor pont a hangja maradt volna ki?
Így elsőre nekem bejön. DE majd ezt látni kell, hogy alakít. Mondjuk eddig hallottam már jó pár filmben/sorozatban, és szvsz jól tud játszani a hangjával. Nem lesz itt gond szerintem.
necrokid: Nekem tetszik Shinji hangja. Inkább Hiyoriéval van bajom. Szerintem túl kislányos.
Így elsőre nekem bejön. DE majd ezt látni kell, hogy alakít. Mondjuk eddig hallottam már jó pár filmben/sorozatban, és szvsz jól tud játszani a hangjával. Nem lesz itt gond szerintem.
necrokid: Nekem tetszik Shinji hangja. Inkább Hiyoriéval van bajom. Szerintem túl kislányos.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-04 13:12:12
beküldve: 2010-05-04 08:59:27
(#1101) Szvsz ez megfelelő lezs Grimmjownak. Mostanság egyedül Shinji hangjával van bajom, serintem azt annyira nem találták el..ehh..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-05-04 08:07:00
(#1100) beküldve: 2010-05-03 22:22:42
(#1098) Varga Gábor lesz Grimmjow szinkron hangja.. Vélemények?
Én még nem mondok semmit, majd jövőhéten meghallgatom...
Én még nem mondok semmit, majd jövőhéten meghallgatom...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-25 11:37:24
(#1097) beküldve: 2010-04-24 12:14:16
(#1095) orihime
nagyon szeretem
egyébként nem ide tartozik , de mennyi idős vagy rosetta???
nagyon szeretemegyébként nem ide tartozik , de mennyi idős vagy rosetta???
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Kamilla
Szerk: Moderátor 2010-05-04 15:48:51
beküldve: 2010-04-24 09:16:39
(#1094) Mikor lesz újra a képernyőn Urahara??
megjegyeztem a nevét!!!
Már hiányzik..
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-21 16:55:30
(#1093) már rég nem néztem új részeket...most inkább karaokizok Bleach end StereoPonyt
meg egyébb Bleach,anime számokat de majd nézek úgyis kíváncsi vagyok mi lesz Aizennel
meg egyébb Bleach,anime számokat de majd nézek úgyis kíváncsi vagyok mi lesz AizennelRosetta-ch@n