Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2010-06-06 11:16:56
(#1124)
Szerk: simon gergő 2010-06-06 11:20:38
beküldve: 2010-05-27 18:31:48
(#1123) olyan szinten agyf@szt tudok kapni ettől
ha valaki a földön fexik, akkor nem feltételezzük, h meghalt és hátat fordítunk neki, hanem odamegyünk és levágjuk a fejét
ha valaki a földön fexik, akkor nem feltételezzük, h meghalt és hátat fordítunk neki, hanem odamegyünk és levágjuk a fejét
-
mach nichts
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-27 17:46:32
(#1121) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-27 17:43:24
(#1119) Na jó ha mindenki megkérdi énis még az elején tartok de ugye ugye Bjakuja nem öli meg Renjit az 52-dik részben????
Miatta megmég pár figura miatt kedveltem meg igazán a Bleacht nem halhat meg!!!!!!!!!!!!!!!
Miatta megmég pár figura miatt kedveltem meg igazán a Bleacht nem halhat meg!!!!!!!!!!!!!!!
"Dattebayo"
Mi sem tudjuk, hogy
meghalt-e.. A legutolsó képkockán amin szerepelt még élt...
Na épp ez az! és utána?!.... reménykedem hogy még látjuk
habár sztem valószínű vagy valami hasonló mert ugyebár nem mutatták hogy meghalt, tehát akkor van rá esély hogy nem halt meg... de 1 biztos UTÁLOM Nnoitra-t....
.....Ő a kedvenc Karakterem az egészben.....Ha ő nincs lehet hogy el se kezdtem volna nézni.....3 napig megállás nélkül néztem a részeket.... megállás nélkül.... és csak miatta! ..mondjk a fillereket utálom.....sztem azok nem kellenének.....
Szerk: Nauszika 2010-05-27 16:37:41
beküldve: 2010-05-27 13:56:34
(#1117) Húúúúúúúúúúúúúúú úúú!Én nagyon imádom a BLEACH-et! tök klassz, hogy mennek új részek, és,hogy a lidércek is nagyobb szerepet kapnak.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-27 09:53:34
(#1115) A Bleach amióta megy a kedvencem most hogy új réek vannak naon boldog vok ebként még új vok
Mi sem tudjuk, hogy
meghalt-e.. A legutolsó képkockán amin szerepelt még élt...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-05-26 23:28:45
(#1113) Hy ! valaki nem tudná nekem megmondani hogy miután
Csak azok olvassák akik már túl vannak a 200-ik részeken is....
Csak azok olvassák akik már túl vannak a 200-ik részeken is....
Noitora kis híjján megöli Grimmjow-ot mi lesz vele? eltűnk a sorozatból? meghal vagy mi a tököm?
előre is köszi..... beküldve: 2010-05-21 19:04:26
(#1112) háy én mékk ujj vok itt és non szetem a bleach-et és most csak ugy írtam am énis szetem a yu yu hakusot
Valahogy 1et értek. Yu Yu Hakusho volt az első kedvenc, a Bleach meg a második.
Am igen, Ichi átalakul, úgyhogy biztos jó rész lesz. Csak nem birom kivárni.
De azér Kon kezd hiányozni...
Am igen, Ichi átalakul, úgyhogy biztos jó rész lesz. Csak nem birom kivárni.
De azér Kon kezd hiányozni...
/vhová beszúrhatnák/
Nem biza, ilyen animével a Yu Yu Hakusho óta nem találkoztam.
271. részben egyébként
A Karakura fight-okra is kíváncsi leszek, főleg Stark-ra, vajon hogyan oldják meg animében.
271. részben egyébként
Ichigo átalakul a Vasto Lorde Hollow formájába (vagy nem is tudom mi a neve) és elméletileg onnan kemény harcot várhatunk
, remélem jó lesz.A Karakura fight-okra is kíváncsi leszek, főleg Stark-ra, vajon hogyan oldják meg animében.
,,Hitler fején ugrálok!"