Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Bleach
beküldve: 2010-02-28 11:11:01
(#1062) Kérjük együtt a mangafan-t, hogy kezdjék már el a bleach Mangát fordítani!!!!

És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-02-18 21:23:26
(#1061) akkor csináljatok neki egy mangás topicot is, vagy ha legközelebb csináltok topicot valaminek akkor csak a címét írjátok oda
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-18 21:22:31
(#1060) de elv... azt úgy volt h bezárják, és az animébe lehet írni a mangás cuccot is
szal nem vágom én se...

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Vicces mondjuk, Soul Eaterből pl 2 topic van, animének és mangának. Passz.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-02-18 21:17:21
(#1058) nem úgy van h itt meg lehet beszélni a mangás dolgokat is?! de akkor viszont miért nincs egy mangás topic, ha nem!!
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Kár, hogy ez egy anime topic.
jogos
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
valószínűleg úgy érti magyarul...
te meg lehet azért unod, mert a fillereket nézed

hat ami azt illeti nem xukolkodik a fillerben..lol
majdnem fele mind filler

“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-18 21:03:02
(#1055) Mangából 1-2 helyett jöhetne akár mind a 34 kötet, ami eddig megjelent. Annak jobban örülnék.
Kár, hogy ez egy anime topic.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
nemtom..valahogy ugy unom mostanaban

én már úgy leszarom... nézem majd MAXon... annyira eleg van a fillerekból... olvasd a mangát *o* az yooh~~ kár h most nem jött ki új :'(
valószínűleg úgy érti magyarul...

Szerk: Gilje-sama 2010-02-18 20:59:09
A Bleach-ből lesz manga mert már elég régóta megy és már lehetne egy vagy kettő manga is belőle.
hat a bleachbol mar van manga..nem lecc..
de lehet en ertelek felre..
a bleach volt az elso mangam s animem..de nemtom..valahogy ugy unom mostanaban

beküldve: 2010-02-18 20:53:48
(#1051) A Bleach-ből lesz manga mert már elég régóta megy és már lehetne egy vagy kettő manga is belőle.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-02-11 19:55:45
(#1050) nekem tetxik az uj ending..
nem is ojan rox..
nem is ojan rox..
beküldve: 2010-02-04 13:45:41
(#1049) 256.rész
Az új ending meg elmegy :/
Nem is olyan rossz. Jobb mint a Muramsás filler utolsó részei mert azok nem tetszettek :/ Bár egy kicsit unalmas volt.
Az új ending meg elmegy :/
Movie 4 tralier:
[Link]
[Link]
ááá a fenébe >< xD milyen trailer ez XD és december még olyan messze van ááááÁÁÁÁááá am nem tudom h ebbe a topicba tratozik de sztem rohadt vicces volt a legújabb manga fejezet Aizen = Chuck Norris köbö :P