Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2010-04-13 20:31:51
(#1077) Hát, az előző kettő szánalom után /már bocsánat/ illett valami szépet összedobni. Mellesleg az anime már ahogy látom nagyon a manga nyomában kullog. Viszont
csak én gondolom így, vagy lehet, hogy Ichigo is Aizen egyik kreálmánya lenne..?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-13 20:26:05
(#1076) Ez az új opening komoly! Nagyon jó! Nagyon jó az ének, az összevágás. Na azt hiszem, lebecsültem egy kicsit a készítőket.
,,Hitler fején ugrálok!"
Itt szép nagyban meglesheted:
VIGYÁZAT! Eszméletlen nagy spoilerek vannak benne!!!
Ez az opening ALÁZ.
Ez az opening ALÁZ.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-04-20 10:18:54
beküldve: 2010-04-13 19:42:39
(#1074) Én csak az új openinget láttam. Na az odab*szott.
De rendesen ám. 10/10-es!
MIANEVED?!
Szerk: baniaa3 2010-04-13 19:03:46
beküldve: 2010-04-13 17:51:11
(#1071) Szépen kicseszerintettek velünk =/
Az új rész 1nagy nulla =(
Kint a RAW, de csak az op meg az ed újdonság.... =/
(az új op-el viszont nem tudok betelni xD Nagyon jó lett!)
Az új rész 1nagy nulla =(
Kint a RAW, de csak az op meg az ed újdonság.... =/
(az új op-el viszont nem tudok betelni xD Nagyon jó lett!)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-13 18:02:16
beküldve: 2010-04-11 11:37:11
(#1070) Jaj, visszaemlékezős rész..., mintha már csak az hiányozna az életemből, de komolyan. Azt hiszem, megvan a véleményem az egész Bleach-ről.
A Muramasa-s részek még tetszettek is, meg jó volt, minden, de annyira szeretnek elrontani mindent, hogy egy idő után így lehetett volna vázolni a harcukat egy mondattal: Tye szeméty, ezé kinyijjak! A démon kardosba még bele se kezdtem, de szerintem nem is fogok. Ezután pedig visszaemlékezős rész? Legalább akkor ne olyan legyen, a Bleach 0. része.
A Muramasa-s részek még tetszettek is, meg jó volt, minden, de annyira szeretnek elrontani mindent, hogy egy idő után így lehetett volna vázolni a harcukat egy mondattal: Tye szeméty, ezé kinyijjak! A démon kardosba még bele se kezdtem, de szerintem nem is fogok. Ezután pedig visszaemlékezős rész? Legalább akkor ne olyan legyen, a Bleach 0. része.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-11 11:39:51
Na végre vége a fillernek. A véleményem róla:
Következő részbe visszatérünk a főszálhoz bár az előzetest látva kb. háromnegyed része visszaemlékezés lesz.
Muramasás részek tetszetek, pár rész kivételével. Byakuya árulása volt talán a legjobb arra voltam a legkíváncsibb. Utána jöttek a démon kardok na azok a részek szarok voltak, főleg az Orihimés.
Következő részbe visszatérünk a főszálhoz bár az előzetest látva kb. háromnegyed része visszaemlékezés lesz.
Az laza lesz, így is próbálják húzzni...
a Muramasás részeket nem láttam teljesen, de uncsi volt, a démon kardosak sztem nem voltak olyan rosszak, mondjuk a Himés rész az nagyon nem kellett volna oda...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-08 19:16:19
(#1068) Na végre vége a fillernek. A véleményem róla:
Muramasás részek tetszetek, pár rész kivételével. Byakuya árulása volt talán a legjobb arra voltam a legkíváncsibb. Utána jöttek a démon kardok na azok a részek szarok voltak, főleg az Orihimés.
Ez pillanatnyilag kb annyira biztos, mint az Akira élőszereplős amcsi filmváltozata. Ami már jópár évvel ezelőtt volt bejelentve.
A Dragonbólos és Transzformeres ügyeskedések után talán jobb is lenne hanyagolni ezt a témát.
Meg humoros az is, ahogy Kubo korábban hangoztatta, hogy NEM akar Blícs filmet valódi szereplőkkel~
A Dragonbólos és Transzformeres ügyeskedések után talán jobb is lenne hanyagolni ezt a témát.
hát igen... félek h mit fognak kitalálni
am Gilje láttom meg fogott az új fejezet ;D
meg a Durarara!! de az csak yooh ;D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Ez pillanatnyilag kb annyira biztos, mint az Akira élőszereplős amcsi filmváltozata. Ami már jópár évvel ezelőtt volt bejelentve.
Meg humoros az is, ahogy Kubo korábban hangoztatta, hogy NEM akar Blícs filmet valódi szereplőkkel~
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-03-23 18:35:22
hát, ha már Musical van...XD emlékeim ködös távolában felrémlik egy Dragon Ball film... dilit, dilit, dilit
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-23 18:10:30
(#1064) O.o LOL lesz Bleach élőszereplős film. Mik vannak mostanság.
Peter Segal lesz a rendező ha jól tudom.
Peter Segal lesz a rendező ha jól tudom.
~~~meg az One Piece-t!!!
a Kuroshitsujit!
a Rozen Maident...!
a Durararát...
a Liar Game-et...
A Tengen Toppa Gurren-Lagannt............
a .....................~~~
***és az oldal össze fórumozójának kívánsága***
hiába kérjük, ha nem kapnak rá kiadási jogot Japániában és ilyen kérésekkel a "Mit kéne magyarul kiadni?" topicba iszkiri
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 11:23:46