Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-11-11 16:33:15
(#1017) Azon gondolkodom, hogy most az van, ha valaki más zanpakutóját győzi le, akkor a katana eltörik ugyebár. De már volt olyan, hogy valakinek eltörött a harcban a kardja, mégis később újra tudta használni. Akkor meg nyugodtan legyőzhetnék egymásét is. Bár aztán ha jönne egy ellenség akkor nem lenne valami nagy ütőerejük - mert itt mindig van egy Soul Society-ellenes liga.
Hát... nem tudom xD A maga bizarr módján aranyos. De nem is tudom, mire hasonlítsam... olyan, mint egy giliszta testű baba :S
Hát... nem tudom xD A maga bizarr módján aranyos. De nem is tudom, mire hasonlítsam... olyan, mint egy giliszta testű baba :S
Szerk: _gabi 2009-11-11 16:35:15
198. részre emlékszel még? Mayuri bepipult Szayelre, aztán hívott egy bankait. EPIC zene: on, termetes golyófejű féregbarátunk megjelenik.. Repesett a szívem, amikor először láttam ezt a jelenetet. Meg később is.
Vagy csak én vagyok túl elborult, meg minden.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Hát talán még lesz bennem egy kis élet, mire a Bleach véget ér xD Nem baj, hogy hosszú, de ez a fillerezés kikészít. De a bountosnál rosszabat már úgysem tudnak kreálni szerencsére (vagy legalábbis remélem)
Ezt am nem mondod komolyan xD Ashisogi Jizo - aranyos? xD Mikor Matsumotóékat kergette, inkább úgy nézett ki, mint aki egy horror filmből lépett ki
Ezt am nem mondod komolyan xD Ashisogi Jizo - aranyos? xD Mikor Matsumotóékat kergette, inkább úgy nézett ki, mint aki egy horror filmből lépett ki
Szerk: _gabi 2009-11-11 16:19:43
Elindultak, igen. Majd később meglátod, ha Studio Pierotték egyszer az életben kifillerezik magukat, talán még megéljük.
Dzirun: Óriásgilisztacsecsemő glóriával? Csak nem Mayuri kis barátja? Lehet rá egyáltalán haragudni? Olyan édes.X3
Dzirun: Óriásgilisztacsecsemő glóriával? Csak nem Mayuri kis barátja? Lehet rá egyáltalán haragudni? Olyan édes.X3
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Hát ja -.-" Ezt igazán nem kellett volna belerakni. Vagy ha annyira azt akarták, hogy Byakuya találkozzon a főkapitánnyal, akkor nem kellett volna előtte ez a félbeszakított harc xD Mert így csak az idegeimen táncolnak. Előbb az Arrancar-részeket szakítják meg folyamatosan, most meg még ezt is...
De amúgy azt sem bánnám, ha végre kiderülne, mi a célja Byakkunnak
Az espadás részekhez visszatérve. Lehet én emlékszem rosszul, de elméletileg a Vaizardok is elindultak, hogy harcoljanak (Lehet én emlékszem rosszul), de nem tűntek fel... Vagy csak később fognak?
De amúgy azt sem bánnám, ha végre kiderülne, mi a célja Byakkunnak
Az espadás részekhez visszatérve. Lehet én emlékszem rosszul, de elméletileg a Vaizardok is elindultak, hogy harcoljanak (Lehet én emlékszem rosszul), de nem tűntek fel... Vagy csak később fognak?
245
hát most azért tehetnek nekem néhány anális szívességet. vár az ember egy hetet, h ezaz, néhányszáz rész után végre megint lesz egy harc, amit nyálcsöpögve néz az ember, erre beugrik a képbe egy órásgilisztacsecsemő glóriával és mindent elbaß. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
Szerk: ∂z 2009-11-11 11:44:46
Hát, igen, vannak ilyen gyengébb pillanatai De én még nem láttam olyan animét, amiben legalább 1x ne lett volt valaki kancsi, csúszott volna félre a haja.
Endingek körül nekem a 11., 12. és 17., meg a 7. ed zenéje is jó szerintem
Endingek körül nekem a 11., 12. és 17., meg a 7. ed zenéje is jó szerintem
beküldve: 2009-11-04 19:30:16
(#1009) LOL XD
Elég gagyinak néz ki
Elég gagyinak néz ki
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-11-04 18:08:49
(#1008) Nos az endingek... Hát személy szerint jó a 10., 19., és a 20. A legújabb rész, mintha kicsivel gyengébb lett volna.
Amúgy az animét jobban megfigyeljük:
És még rengeteg ilyen van... Ez néha engem idegesít.
Amúgy az animét jobban megfigyeljük:
És még rengeteg ilyen van... Ez néha engem idegesít.
Naa, azért vannak jók. Nekem a Rolling Star és az Alones is nagyon tetszett. Meg szerintem az endingek is jók
244:
244:
Kíváncsi vagyok, Kenpachi mióta várt arra, hogy végre harcolhasson egy kapitánnyal XD Most nyilván minden álma teljesült Azon már meg sem lepődtem, mikor az elején mondta Yachiru, hogy ő meg Ken-chan eltévedtek -.-"
És most igyekszem elolvasni az eddig megjelent manga fejezeteket, hogy megértsem, mi a fene van Byakuyával
Tetszik ez a Zanpakutou-s dolog, de azért kicsit idegesít hogy bevágták itt a harc közepére
És most igyekszem elolvasni az eddig megjelent manga fejezeteket, hogy megértsem, mi a fene van Byakuyával
Tetszik ez a Zanpakutou-s dolog, de azért kicsit idegesít hogy bevágták itt a harc közepére
beküldve: 2009-11-04 11:11:33
(#1006) Szerintem meg a Fehérítő összes zenéje olyan "nem jó". Nem rossz, de nem jó. El is tekerem mindig.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Az edingről ne is beszéljünk, az nagyon szar volt...
Eddig az op.-ok közül a 2.,3.,5.,7.,9. volt jó.
Nekem a 3. opening a kedvencem. A legutolsó endinggel nekem semmi bajom sem volt, de az idegesít mondjuk endingekben, hogy a japánoknak perverziójuk hogy iskolás ruhákban mutassák a karaktereket (ami lányoknál nem is annyira zavar... ).Eddig az op.-ok közül a 2.,3.,5.,7.,9. volt jó.
beküldve: 2009-11-01 15:04:59
(#1004) Valami miatt hiba miatt nem volt rajta magyar szinkron, majd ha újra adják akkor már lesz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-11-01 13:26:27
(#1003) Ecsém pedig már örültem h bleach movie van, erre angol:S
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Szerk: Zozz 2009-11-01 13:27:05