Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-11-01 12:51:31
(#1002) Bezzeg ha sehogy nem adják le, akkor meg az a baj. Ha van rajta sapka azért, ha nincs, akkó' meg azé...
Gondolom így tudták megvenni a jogokat vagy így volt kedvük leadni, e' van.
Aki kultúrsznoboskodik és japán szinkronnal akarja megnézi, az úgy is megtalálja a módját...
Gondolom így tudták megvenni a jogokat vagy így volt kedvük leadni, e' van.
Aki kultúrsznoboskodik és japán szinkronnal akarja megnézi, az úgy is megtalálja a módját...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Angolul adták le? Úristen...még jó, hogy nem néztem.
Legalább volt felirat hozzá, vagy közölték a film elején, hogy angol tudás szükséges?
[QUOTE]Rukia megmutatja majd a kardja igazi alakját? Esetleg továbblép a második szintre?[QUOTE]
Legalább volt felirat hozzá, vagy közölték a film elején, hogy angol tudás szükséges?
Na jó...ez túlzás volt...gondolom raktak hozzá feliratot...olasz feliratot.
[QUOTE]Rukia megmutatja majd a kardja igazi alakját? Esetleg továbblép a második szintre?[QUOTE]
Persze, hogy megmutatja! Második szintre amúgy nem lép, de a Shikai-on lesz három jó képessége.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-11-01 12:31:47
beküldve: 2009-11-01 10:57:18
(#1000) Senki se komizta az új openinget? Zeneileg káosz volt, képileg viszont jó. Az edingről ne is beszéljünk, az nagyon szar volt...
Eddig az op.-ok közül a 2.,3.,5.,7.,9. volt jó. Amúgy az új filler-saga egyre jobb komolyan.
Amúgy angolul adták le a múvi 1-et, ki panaszkodtam magam az animax fórumon.
Eddig az op.-ok közül a 2.,3.,5.,7.,9. volt jó. Amúgy az új filler-saga egyre jobb komolyan.
Amúgy angolul adták le a múvi 1-et, ki panaszkodtam magam az animax fórumon.
beküldve: 2009-10-19 09:32:08
(#999) paszolok de én láttam a 2 movet és elégé fasza 200 rész is fasza animaxon én nem tudokrola hogy adnának mozit bleachrö l
beküldve: 2009-10-19 07:53:56
(#998) Üdvözlök minden régi és új arcot.(De régen jártam erre...)
Lenne egy kérdésem.Mivel csak az Animax-en nézem a sorozatot ezért lehet hogy a kérdésemre már kiderült a válasz, de remélem azért még megválaszoljátok . Rukia megmutatja majd a kardja igazi alakját? Esetleg továbblép a második szintre?
Bleach film az Animax-en? MIkor?
Lenne egy kérdésem.Mivel csak az Animax-en nézem a sorozatot ezért lehet hogy a kérdésemre már kiderült a válasz, de remélem azért még megválaszoljátok . Rukia megmutatja majd a kardja igazi alakját? Esetleg továbblép a második szintre?
Bleach film az Animax-en? MIkor?
beküldve: 2009-10-12 14:08:55
(#997) A movie 3 az most tényleg nagyon jó lett szerintem is!És most még a movie 1 magyar szinkronnal lesz az Animax-en!Tök jó!
Bleach 4-For Ever!
Bleach 4-For Ever!
beküldve: 2009-10-12 13:39:10
(#996) Movie 3-at senki se látta? Az első movie után ez volt a legjobb, második meg az utolsó hely.
Idén nem lesz új movie.
És jó hír 243.résztől új opening.
Idén nem lesz új movie.
És jó hír 243.résztől új opening.
Szerk: baniaa3 2009-10-12 13:39:45
beküldve: 2009-10-11 18:35:41
(#995) Sziasztok!
Visszatértem bár biztosan vannak, akik nem örülnek ennek.
A Bleach unalmas lenne? SZerintem nem az, de mindenki máshogy látja a dolgokat természetesen.
Én azért nagyonszeretem bár régen láttam. Sajna most nem nagyon volt rá lehetőségem.
Visszatértem bár biztosan vannak, akik nem örülnek ennek.
A Bleach unalmas lenne? SZerintem nem az, de mindenki máshogy látja a dolgokat természetesen.
Én azért nagyonszeretem bár régen láttam. Sajna most nem nagyon volt rá lehetőségem.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2009-10-10 17:31:04
(#994) Kicsit megkeveredtem a Soul Society-vel kapcsolatban. Akik ott élnek, azok halhatatlanok? Ha igen akkor miért öregednek? Miért van egyáltalán az a hely?
A Bleach dvd-nek lesz valaha folytatása? Várható manga belőle?
Kicsit tömör lett :) Előre is kösz a választ.
A Bleach dvd-nek lesz valaha folytatása? Várható manga belőle?
Kicsit tömör lett :) Előre is kösz a választ.
Crymic
én azon kívül gondoltam =(
na mind1 akkor xD
na mind1 akkor xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Kurotsuchi Mayuri fog még szerepelni maszk nélkül?
Inkább írom szpojlerek között, nehogy valakinek bántalmazza a lelkivilágát...Én egyetlen ilyen jelenetre emlékszem, az az ominózus pancsi, azóta nemnagyon pózolt a kellékei nélkül.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-09-17 17:08:51
(#991) Akkor most fölteszem az okos kérdésemet xD
Kurotsuchi Mayuri fog még szerepelni maszk nélkül? Tök jó kék haja van nem értem mért rejti el xD
most jut eszembe nem is maszkja van hanem sminkje xD
Mindegy a kérdés változatlan csak a maszk helyett smink van xD
Kurotsuchi Mayuri fog még szerepelni maszk nélkül? Tök jó kék haja van nem értem mért rejti el xD
most jut eszembe nem is maszkja van hanem sminkje xD
Mindegy a kérdés változatlan csak a maszk helyett smink van xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-17 17:18:26
beküldve: 2009-09-02 17:07:31
(#990) Szerintem a manga se durva. Egyáltalán nem. Shounenhez képest nagyon laza.
Különben
Különben
Érdekes. Megjelent a nagydarab Vaizard és máris lealázta Barragant. Azért remélem a többi Espadával nem lesz ennyire laza és gyors a ahrc. Például én már kíváncsi vagyook Stark igazi erejére. Meg szegény Wonderweiss...nagyon leütötték
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mondjuk a mangába 1-2 x-er volt durvább jelenet, csak az animébe cenzúrálva van.
Hamar movie 3 is lesz a neten. :)
Hamar movie 3 is lesz a neten. :)