Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Hát jobban belegondolva kicsit ismétli magát a történet,de nem rossz.Csak az nem tetszik benne,hogy nagyon véres.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-09-18 23:38:44
beküldve: 2009-09-02 15:27:45
(#986) Nekem sem tetszik:P
Túl unalmasnak tartom XD
Túl unalmasnak tartom XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-09 16:38:10
(#982) beküldve: 2009-07-07 21:12:06
(#981) Ajj Wonderweiss milyen angy eksünt csapott már. Olyan menő karakteeer. Érdekes, hogy msot mindenki bankaiát láthattuk emg minden. És végre a kedvenc Shinji osztag is feltűnt. érdekes vaizards vs espada harcnak nézünk elébe.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-07-07 20:51:11
(#980) Szóval kezdődnek a fillerek.
Remélem vicces filler lesz, hogy legalább lazíthatni lazíthassak.
Remélem vicces filler lesz, hogy legalább lazíthatni lazíthassak.
,,Hitler fején ugrálok!"
Kemény rész itt is jön: Amikor Matsumotóból Alon levág egy darabot... Meg Halibel "3" ami a mellén van cenzúra lesz sajna mint Ishida vér helyett nyálat köpött. De a Ichi Ulq csatánál is lesznek kemény dolgok!
Ne már! Ichigo vs. Ulq. harcnál jönnek a fillerek? Na ne! Kár érte! Pedig akkor jöttek volna a durvább részek minden szempontból.
Egye fene. Te győztél!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-09-18 23:39:27
Olvasod a mangát? Sztem igen. Ichigo Ulq csata lenne 227-be... 226.rész címe:"Fierce Fighting Concludes? Towards a New Battle!".
Szerk: baniaa3 2009-06-15 10:55:53
beküldve: 2009-06-15 09:57:55
(#976) Szóljatok máskor is...
baniaa: hát "Wonderful Error"... nem hiszem, hogy filler.
,,Hitler fején ugrálok!"
Köszi Aizen!!!!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-06-14 15:28:50
(#974) 227.résztől lesznek a fillerek, de ez nem 100%. Cím alapján mondom ezt:"Wonderful Error"
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-07-07 20:55:02