Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-05-07 17:30:13
(#957) Emberek, shinigamik, quincyk, hollowok, espadak, vaizardok, stb, stb.... figyeljetek! Íme az agymenésem legújabb szülötte:
Csokievés közben fogott meg az ihlet...
Csokievés közben fogott meg az ihlet...
És Ichimaru télleg jó fej, csak én ki nem állhatom...
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-05-03 21:09:04
(#956) Genyatus: Hát,ha így nézzük akkor tényleg lehet kedvenc.Mondjuk én mindig a plafonon vagyok a vigyorától!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Ichimaru a király!!!!
Miért pont ő?
Mert egy büdös nagy paraszt és mindig vigyorog.
Azok a szemek... azokat a szemeket rohadtul utálom!-Grimmjow Jeagerjaques
Ichimaru a király!!!!
Miért pont ő?
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-03 19:52:52
(#953) Ichimaru a király!!!!
Azok a szemek... azokat a szemeket rohadtul utálom!-Grimmjow Jeagerjaques
A Bount saga majd csak a 109. résszel ér véget, úgyhogy még lehet szenvedni egy darabig.
Neeeeeeeeeeeeeeee..... Akkor még 22 részt végig kell szenvednem Nem tudom,valamiért nekem ez nem annyira jön be,olyan mintha össze lenne keverve a Bleach egy ilyen vámpíros animével (tudom,hogy nem vámpírok)Nah mindegy,azért köszi az infót!
A Bount saga majd csak a 109. résszel ér véget, úgyhogy még lehet szenvedni egy darabig.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-05-03 19:05:14
(#950) Valaki megtudja nekem mondani,hogy kb. hanyadik résznél lesz vége annak,amikor a
bountók elakarják pusztítani Ichigóék világát???
Nagyon megköszönném!!! "Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-02 22:55:33
(#949) Nem tartozik a kedvenceim közé,engem személy szerint nem fogott meg a története.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-04-30 17:05:49
(#948) A Bleach-nek pontosan hány epizódja van? ÉS ebből mennyit fordítottak eddig le? Ill. van valaki aki tud ajánlani 1 jó oldalt ahonnan letölthetők az epizódok akár angol felirattal?
Ma jelenik meg a 217. rész! Már töltöm is!
Sajnos nem adhatok linket mert az itt tilos.
De ha adsz msn-t vagy e-mailcímet, megírom...
Nemtudom meddig van magyar felirat, én 150 környékén álltam át angolra, mert untam töltögetni hozzá a feliratot...
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-29 18:22:42
beküldve: 2009-04-28 15:24:18
(#946) A Bleach-nek pontosan hány epizódja van? ÉS ebből mennyit fordítottak eddig le? Ill. van valaki aki tud ajánlani 1 jó oldalt ahonnan letölthetők az epizódok akár angol felirattal?
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
beküldve: 2009-04-28 14:19:21
(#945) beküldve: 2009-04-28 08:58:04
(#944) A Bleach a Nirvana zenekar egyik lemezének címe...természetesen.
Valóban fehérítőt is jelent.
Valóban fehérítőt is jelent.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-27 22:55:07
(#943)