Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-04-22 21:00:14
(#912) Jaja eggyetértek narutoval
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-22 20:43:00
(#911) 7es opening forever!Ez a mostani egy rakat szal...igazából nem is harcos szellemű op...biztos valami filler sz@rhoz készítették...
Legsz*rabb opening. Az előző 100x-or jobb volt....
Osztom a véleményedet. Lehet hogy a képek jók, de a zene borzalmas.. Meg mi az hogy...
Inoue meg Rukia táncol??? Hogy jön ez a Bleach-hez?
Áh, szerintem nagyon nagyon elrontották ezt az openinget.beküldve: 2009-04-22 20:13:49
(#909) Ne építsünk oszlopot köszönöm
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Sziasztok!
Én még új vagyok itt
Én még új vagyok itt
Akkor először olvasd el a szabályzatot...hogy miért?
tudna valaki egy jó Torrent oldalt ahol gond nélkül le tudnám tölteni a Bleach 3. és 4. évadát???
...hogy tudd, hogy ez TILOS itt!
Azonban ha Magyarul is tudtok akkor az mégjobb!!
Nem tudunk, itt mindenki csak ezt ismeri: [Link]
VAGY kérdezd őt, ő a barátod, segít: [Link]
Szép napot!
Oké, köszi.
A közted és köztem lévő szint.... csak ennyi és kész! =)
beküldve: 2009-04-22 16:23:49
(#906) Sziasztok!
Nektek hogy tetszik az új OP? Bocs, kicsit le vagyok maradva, előző kedd óta most kerültem gépközelbe elöször...
Nekem nagyon bejön. Szerintem eddig a legjobb openingek között van... lehet szidni is persze, de azok a képek Nemuról meg Soifonról..
Gyarapodott rendesen a fényképgyűjteményem...
Nektek hogy tetszik az új OP? Bocs, kicsit le vagyok maradva, előző kedd óta most kerültem gépközelbe elöször...
Nekem nagyon bejön. Szerintem eddig a legjobb openingek között van... lehet szidni is persze, de azok a képek Nemuról meg Soifonról..
Gyarapodott rendesen a fényképgyűjteményem...
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-22 16:20:50
(#905) A Bleach fergeteges! Nagyon jó a sztori,és a harcok is!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Én elfogadom.
Nem kötelező, h mindenkinek tetsszen...
Viszont ha már nem tetszik neki, stb. akkor ne is foglalkozzon vele, és ne is szapulja!
Nem kötelező, h mindenkinek tetsszen...
Viszont ha már nem tetszik neki, stb. akkor ne is foglalkozzon vele, és ne is szapulja!
Nehogy elhidd már, hogy én nem tudom elfogadni, csak jólesett akkor éppen ezt mondani(írni). Amúgy én inkább Dragon Ball párti vagyok, mint Naruto-szerintem hasonlítanak kicsit-de nem mondtam, hogy a Naruto szar. Szóval akkor foglaljuk össze: Szeressük főleg a Bleachet, a Narutot, Dragon Ballt, és van aki meg utálja. Ez ellen pedig nem lelet tenni. Na akkor így már érthetőbb számomra.
Sziasztok!
Én még új vagyok itt
Én még új vagyok itt
Akkor először olvasd el a szabályzatot...hogy miért?
tudna valaki egy jó Torrent oldalt ahol gond nélkül le tudnám tölteni a Bleach 3. és 4. évadát???
...hogy tudd, hogy ez TILOS itt!
Azonban ha Magyarul is tudtok akkor az mégjobb!!
Nem tudunk, itt mindenki csak ezt ismeri: [Link]
VAGY kérdezd őt, ő a barátod, segít: [Link]
Szép napot!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-17 13:21:22
(#902) Sziasztok!
Én még új vagyok itt, és esetleg nem tudna valaki egy jó Torrent oldalt ahol gond nélkül le tudnám tölteni a Bleach 3. és 4. évadát???,. Mert sehol sem sikerül. Azonban ha Magyarul is tudtok akkor az mégjobb!!
Én még új vagyok itt, és esetleg nem tudna valaki egy jó Torrent oldalt ahol gond nélkül le tudnám tölteni a Bleach 3. és 4. évadát???,. Mert sehol sem sikerül. Azonban ha Magyarul is tudtok akkor az mégjobb!!
A közted és köztem lévő szint.... csak ennyi és kész! =)
Szerk: Renji-san 2009-04-17 13:29:36
ja és Azzi, a Bleach és a Naruto teljesen jól elfér egymás mellett.
Mindkettőt nagyon csípem...
Én is nézem a Narutot is, sőt igazi nagyon mecha mechákat is láttam már, nekem csak egyik-másik gépember hozzáállása szúr szemet, de amúgy nem is vágott témába, csak valahogy kikivánkozott.
no pussy, just the dicks
ja és Azzi, a Bleach és a Naruto teljesen jól elfér egymás mellett.
Én is pont így vagyok vele,mind 2-t nagyon bírom!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-15 15:54:14
(#899) ja és Azzi, a Bleach és a Naruto teljesen jól elfér egymás mellett.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-15 15:45:43
(#898) Ja Bleach szerintem is nagyon jó, minden héten megnézem az új fejezetet és az animét (na jó egy filler részt kihagytam)