Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-02-12 17:28:51
(#852) Szerintem is jó rész volt a 206-os, annak ellenére, hogy a fele gyakorlatilag filler volt. *Urahara fangirl mode ON*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-11 23:13:27
(#851) És az inga megálljt parancsolt!
Vannak fontos múltbeli esetek amit jobb ha nem járunk utána, de mivan ha át is élhetjük ezeket?
Most álljon meg a sztori és picit tekintsünk vissza a múltba....ahol minden elkezdődött.
110 évvel hamarabb a Bleach eseményei után játszódó arc végre elkezdődött!
Vannak fontos múltbeli esetek amit jobb ha nem járunk utána, de mivan ha át is élhetjük ezeket?
Most álljon meg a sztori és picit tekintsünk vissza a múltba....ahol minden elkezdődött.
110 évvel hamarabb a Bleach eseményei után játszódó arc végre elkezdődött!
Nagyon vártam hisz anno a mangának eme fejezetét is bőszen olvastam hátha megtudok pár dolgot, de első 2 kötet után már csak átpörgettem a lapokat, direkte meghagyva az anime-ra hgoy ott derüljenek ki a dolgok.
Azt kell mondjam hogy a készítők egész jól megoldották ezt a bevezető epizódot. Hisz sok meglepetés ezrei zúdulnak a nyakunkra. Kezdve azzal hogy Vaizard barátainkról kiderül hogy ők kvázi kapitányok és hadnagyok voltak Soul Soceity-ben, feltűnik Azien is akinek megcsillan a szeme mikor megtudja hgoy az egyik kapitány előre léptetése kvázi arról szólt hgoy belépet a 0.ik osztagba a királyi osztagba (ahol ugye a nagy Kami-sama van és az ő kulcsa) , de picit átcsaptak fillerbe is ami nem baj, mert szerencsére jól megoldották a készítők hogy ezek is mint a 3.részes mini-filler az "elveszett shinigami a Menos erdőben" sztorira kell gondolni.
Megismerhetjük Urahara-t aki régebben is hóbotos volt, bár öreg korára agyára mehetet a sok szaké mert itt még kvázi annyit nem nagyon poénkodik. Soi Fong-ék is tiszteletüket teszik ha már Urahara nagy pajtija volt és talán annyira nem nagy meglepetés de a legvégén Urahara is belép a tanács termébe, már Kapitányi ruhájában.
Hogy ezek után mik fognak történi az már csak jövőhéten fog kiderülni. Már egy olyan pontot megkaptunk ami mindenki kíváncsi volt (vagy még nem teljesen de azért már lehet kapiskálni hogy Aizen anno mit akarhat a király kulcsával), és persze meglepetés is votl hogy Vaizard barátaink kik is voltak valójában.
Egy szó mint száz NAGYON JÓ rész volt!
És ez csak egyre jobb lesz, hisz az ilyen kis sztorik mindig is kedvelték az emberek hogy mégtöbbet megtudjanak a sztori hátteréről.
Arról hogy jelenben mi történik jelenleg nem fontos. Inkább élvezzük az elkövetkezendő hetekre tartogatott előzmény részeket. És ha már elengendően informálódva vagyunk, újra izgulhatunk majd Ichigo-ék kalandjait....de ez majd max nyár elején, addigra manga anyag is lesz és a készítők is megtanulnak nem húzni az időt (remélem).
Azt kell mondjam hogy a készítők egész jól megoldották ezt a bevezető epizódot. Hisz sok meglepetés ezrei zúdulnak a nyakunkra. Kezdve azzal hogy Vaizard barátainkról kiderül hogy ők kvázi kapitányok és hadnagyok voltak Soul Soceity-ben, feltűnik Azien is akinek megcsillan a szeme mikor megtudja hgoy az egyik kapitány előre léptetése kvázi arról szólt hgoy belépet a 0.ik osztagba a királyi osztagba (ahol ugye a nagy Kami-sama van és az ő kulcsa) , de picit átcsaptak fillerbe is ami nem baj, mert szerencsére jól megoldották a készítők hogy ezek is mint a 3.részes mini-filler az "elveszett shinigami a Menos erdőben" sztorira kell gondolni.
Megismerhetjük Urahara-t aki régebben is hóbotos volt, bár öreg korára agyára mehetet a sok szaké mert itt még kvázi annyit nem nagyon poénkodik. Soi Fong-ék is tiszteletüket teszik ha már Urahara nagy pajtija volt és talán annyira nem nagy meglepetés de a legvégén Urahara is belép a tanács termébe, már Kapitányi ruhájában.
Hogy ezek után mik fognak történi az már csak jövőhéten fog kiderülni. Már egy olyan pontot megkaptunk ami mindenki kíváncsi volt (vagy még nem teljesen de azért már lehet kapiskálni hogy Aizen anno mit akarhat a király kulcsával), és persze meglepetés is votl hogy Vaizard barátaink kik is voltak valójában.
Egy szó mint száz NAGYON JÓ rész volt!
És ez csak egyre jobb lesz, hisz az ilyen kis sztorik mindig is kedvelték az emberek hogy mégtöbbet megtudjanak a sztori hátteréről.
Arról hogy jelenben mi történik jelenleg nem fontos. Inkább élvezzük az elkövetkezendő hetekre tartogatott előzmény részeket. És ha már elengendően informálódva vagyunk, újra izgulhatunk majd Ichigo-ék kalandjait....de ez majd max nyár elején, addigra manga anyag is lesz és a készítők is megtanulnak nem húzni az időt (remélem).
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2009-02-11 23:14:26
Áhá:) Erre gyanakodtam én is. A dragonball Z esetében én imádtam a fillereket, azokban volt a legtöbb hjumor
Azt egy másik stúdió követte el, de azért a GT-re már ott is elfogyott a szellemi üzemanyag.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Áhá:) Erre gyanakodtam én is. A dragonball Z esetében én imádtam a fillereket, azokban volt a legtöbb hjumor
Sorry, nem tudtam, hogy ki van az álarc mögött de egy nő is lehet mester attól még
Sorry, nem tudtam, hogy ki van az álarc mögött de egy nő is lehet mester attól még
Szerk: prütyök 2009-02-09 21:22:06
...valamint volt egy kifejezés, melyet a zsargonisztikus hsz ekből nem tudtam megfejteni: filler. Csak azért érdekell, mert annyit röpköd itt, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
A filler, olyan töltelékepizódokat takar, amik nem a mangát dolgozzák fel, hanem az anime készítői saját kútfőből gyártják őket. Egyetlen céljuk az időhúzás, hogy a képegény előnyre tegyen szert, értsd: a sztori semmit sem halad közben előre. Az esetek többségében kritikán aluliak és gyakran ocsmány grafikával párosulnak.
beküldve: 2009-02-09 08:54:12
(#846)
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-09 08:54:34
Jáááj de kár viszont nagyon szépen köszönöm a választ mester
hello!
Legutóbb azt olvastuk, h csak akkor fog kijönni a folytatás, ha a 20rész mind ki jött már 1lemezes változatban is..
Legutóbb azt olvastuk, h csak akkor fog kijönni a folytatás, ha a 20rész mind ki jött már 1lemezes változatban is..
Szerk: prütyök 2009-02-09 00:14:01
hello!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-02-08 21:21:07
(#843) Hahó! Honnan lehet informálódni a legközelebbi Bleach és Death Note díszdobozokkal kapcsolatban, márha lesznek? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy meg kell e várni, amíg egyesével elérik ezeket a részeket a dvd k, és csak utánna követhetjük tovább az eseményeket vagy számíthatunk hamarosan további díszdobozra? Rengeteget olvastam vissza, de nem találtam infókat kivéve rengeteg spoilert a sorozat (Bleach) további kimenetelét illetően ,valamint volt egy kifejezés, melyet a zsargonisztikus hsz ekből nem tudtam megfejteni: filler. Csak azért érdekell, mert annyit röpköd itt, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
Á, kiderült biztosra, filler lesz. Visszatérünk a régi, ócska, unalmas, szánalmas, sz@r Lurichy-os részekhez. Sajnálom azokat, akik esetleg úgy gondolták, nem lesz filler, nem jártak utána...
Don't worry csak a jövőheti lesz még filler utána folytatódik tovább a sztori.
(Párszor már leírtuk)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2009-01-27 20:34:48
(#841) Sziasztok!!
Most regiztem az oldalra nagyon tetszik!!!!
Szóval most kezdem el nézni a Bleachet.Már a 33 részénl tartok úgy hogy lassan de biztosan behozom az elmaradásom.A Naruto után a másik kedvenc animém.Az egyik barátnőm mondta hogy jó kis sorozat.Tényleg tetszik!!!!!Alig várom már hogy mik lesznek a folytatásban nem nézem meg előre az animaxon sem
Szio mindenki
Most regiztem az oldalra nagyon tetszik!!!!
Szóval most kezdem el nézni a Bleachet.Már a 33 részénl tartok úgy hogy lassan de biztosan behozom az elmaradásom.A Naruto után a másik kedvenc animém.Az egyik barátnőm mondta hogy jó kis sorozat.Tényleg tetszik!!!!!Alig várom már hogy mik lesznek a folytatásban nem nézem meg előre az animaxon sem
Szio mindenki
beküldve: 2009-01-27 19:09:26
(#840) Á, kiderült biztosra, filler lesz. Visszatérünk a régi, ócska, unalmas, szánalmas, sz@r Lurichy-os részekhez. Sajnálom azokat, akik esetleg úgy gondolták, nem lesz filler, nem jártak utána...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: buzifaszvagyok 2009-01-27 13:13:47
Szőrszál hasogatás FTW!
Jobb lenne ha magyarul irnal. Raadasul az FTW szlengnek semmi koze a mondandodhoz. ( For the win )
(Ilyesmit nem szoktam, de most jol esik: Szorszalhasogatas az egy szo.)
Egyebkent meg miert lenne mindegy hogy 100 ev vagy 110? Tortenelemorarol kivagnak ha 10evet tevedsz egy evszambol.