Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Ha a hsznél nézed, v én nézem, ak 20:46 van. mer ez egy magyarországi oldal. és az animax egy magyarországi adó.
nálatok a bleach negyed 10-től negyed 11-ig van. igaz?
nálatok a bleach negyed 10-től negyed 11-ig van. igaz?
Szerk: Zoé 2009-03-23 20:49:40
Szerk: Zoé 2009-03-23 20:33:40
az a gond hogy az animaxon átették 23:00 körülre és én tul fáradt vagyok fenmaradni odáig
Te az animaxon nézed? Mer én igen, és nálunk negyed 11 -kor kezdődik.-este
Envy: 10:15 - 11:15 -jó h nálatok 1 órával hamarabb van.
Szerk: Zoé 2009-03-23 20:32:15
Sziasztok!Új vagyok még de imádom az animéket és a mangákat(a kedvencem a bleach).Barna a hajam. Szeretek gépezni,eljárni a conokra,animaxot nézni és legfőképpen barátkozni(remélem itt sokat találok).
Nem tudom ezt hova szeretted volna írni, de nem hsizem h ennek itt a helye.
Ez a Bleach topicja, nem bemutatkozó topic!
A másik: Soha nem rakták a Bleachet olyan későre, és nem is fogják.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-03-23 20:18:06
(#876) az a gond hogy az animaxon átették 23:00 körülre és én tul fáradt vagyok fenmaradni odáig
miau :3
beküldve: 2009-03-23 20:00:55
(#875) Sziasztok!Új vagyok még de imádom az animéket és a mangákat(a kedvencem a bleach).Barna a hajam. Szeretek gépezni,eljárni a conokra,animaxot nézni és legfőképpen barátkozni(remélem itt sokat találok).
miau :3
Mire elérnek a mostani részekhez leszek vagy 60 éves.
Nem lesz az 3 év múlva sem, amire elérnek a mostani részekhez.
no pussy, just the dicks
Hú elég rég írtak ide. Kíváncsi vagyok, hogy az Animax milyen magyarosításokat fog majd az Espadara vagy Cero meg ilyesmi, bár messze van, mert jönnek a Bountok, baaahhhhh.
Hát sajnálom azokat akik nem tudnak rendesen Bleach-et nézni. Mire elérnek a mostani részekhez leszek vagy 60 éves.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-21 17:45:56
(#872) Hú elég rég írtak ide. Kíváncsi vagyok, hogy az Animax milyen magyarosításokat fog majd az Espadara vagy Cero meg ilyesmi, bár messze van, mert jönnek a Bountok, baaahhhhh.
beküldve: 2009-03-08 01:17:47
(#871) 109,-dik részig? Hurrrrrrá. *mivel eddig mindig félbehagyták hamarabb, most örül*
ennek én is örülök, igaz a neten már a 80. rész környékén vagyok, de attól még fogom nézzni az Animex-en, mivel nagyon jó részek, és egyszerüen nem tudom kihagyni öket...
És én megint csak 1-et értek. Ki nem hagyom. Jó a net na, de attól még meg fogom nézni.-többször is.
109,-dik részig? Hurrrrrrá. *mivel eddig mindig félbehagyták hamarabb, most örül*
ennek én is örülök, igaz a neten már a 80. rész környékén vagyok, de attól még fogom nézzni az Animex-en, mivel nagyon jó részek, és egyszerüen nem tudom kihagyni öket...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2009-02-28 19:19:25
(#868) Én az animaxen láttam a 12. részt, azután kerestem meg neten. Alig várom, hogy megcsinálják a többi részt is szinkronnal, mert szerintem nagyon eltalálták a hangokat, csak Rukia gyerekkori hangjától buktam ki, de attól nagyon xD