Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-01-27 12:17:42
(#837) Höhö. Behoztam a lemaradást
A 203. rész utáni vélemény: Kenpachi egy elmebeteg ááállat ^^
A 203. rész utáni vélemény: Kenpachi egy elmebeteg ááállat ^^
És szerintem ez a harc jobb volt mint az Ichigo vs Grimmjow.
Meg a fene se gondolta hogy az az idegesítő Nel ilyen valójában
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Pendulum arc: Bocs, de nem 110 ev? legyunk mar pontosak. :)
Szőrszál hasogatás FTW!
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2009-01-24 20:13:39
(#835) És még ezután 20 rész fillerezés? Megakarnak ölni minket? Mert én kb. azon a szinten vagyok a Bleach-el, hogy megölnek. Nagyon reménykedem, hogy az valami visszaemlékezős filler lesz, mert ha nem, én Kő-papír-olló játék nélkül abbahagyom a Bleach nézést.
Mariko: Teljesen egyet értek veled!
Öööö sztem félreértetél.
Most jönn két filler rész (az egyik lövőhéten a mariko-s , utána egy shinigami vs. arranchar foci meccs)
Utána halad tovább a sztori, mert ilyenkor a mangában is elkezdődött a Pendulum arc ami 100 évvel a bleach kezdetette előtt játszódik (jaj de unalams leírni 100x is), ez lesz sztem bő 6-10.rész, utána ezerszázalék hogy valami újabb filler évadot fognak kitalálni, mert akkor is hiába lesz anyaguk a készítőknek (bő 10-14 fejezet talán) 2-3 epizód alatt lezavarnák, aztán mi vakarhatjuk a fejünket hgoy most mi lesz.
Max olyat tudok még elképzelni filler-ek terén hogy vagy a pendullum arc-ben vagy Ichigo-ékal fog foglalkozni, mondván míg ő próbál Uliqorra-hoz elrepülni, közben jönn egy adag filler arranchar és hőseinknek, plusz az ott lévő shinigamik eljátszadoznak.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
A mangát kiadják magyarul?csak azé kérdezem mert az animot is kiadták akk a mangát miért nem?
Kenshinek mangaját kiadták magyarul az animojét mié nem?
Azért mert, nem kell minden animét ami az Animaxon van mangáját is kiadni és ez forditva is igy van.
Szerk: baniaa3 2009-01-24 18:27:27
beküldve: 2009-01-24 18:23:19
(#832) A mangát kiadják magyarul?csak azé kérdezem mert az animot is kiadták akk a mangát miért nem?
Vedd fel. Haha.
Ez már egyből leesett, föl is vettem. hehe xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-01-24 18:03:46
(#829) uuuuuuuuu Leesett a poén xD
beküldve: 2009-01-24 17:59:53
(#827) Végülis ha megnézzük Orihime mellét, talán következtethetünk erre-arra xD
beküldve: 2009-01-24 17:57:14
(#826) Ha jól megfigyeljük a Bleachben minden kamasz koravén, a fiúk is meg a lányok. Volt is gondja vele a mangakának mert nehezen azonosulnak velük a 12 éves kisfiúk, de szerencsére erre ott van Hitsugaya.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hanyas résznél jársz? Mert ha még az elején jársz, akkor igazad van, viszont ha 190. résztől érted ezt, akkor nem értek egyet.
Nem az elejénél járok, de ha úgy vesszük, akkor én azokra a poénokra gondoltam amik helyt állnak xD ( Szerintem sok van belőlük )
Ami Ichigót illeti, szerintem igen is magas, bár nem ez a fontos, hanem, hogy
15 éves
a kinézete láthatóan idősebb
a hangja hallhatóan fiatalabb
Szerintem ha ezt kijavították volna mondjuk 16 éves-re és más szinkront adtak volna, tökéletes lenne
Nem is olyan magas.
Ez relatív, de az biztos, hogy idősebbnek néz ki a koránál.
Ott a pont.
Nem is olyan magas.
Ez relatív, de az biztos, hogy idősebbnek néz ki a koránál.
9/28 NEVER FORGET