Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-02-27 16:42:01
(#867) én otthon a 78 résznél tartok, de az nem a másodok évad, hnem a 3 nem??? no mind1 akkor is nézem majd, főként azért, mert kimaradtak nekem azok a részek, amikor Ichigo legyőzi Biyakuyá és megmenti Rukiát.... Majd +nézem
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
109,-dik részig? Hurrrrrrá. *mivel eddig mindig félbehagyták hamarabb, most örül*
Jön a második évad... Huhujj... Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-21 16:27:28
(#865) 109,-dik részig? Hurrrrrrá. *mivel eddig mindig félbehagyták hamarabb, most örül*
beküldve: 2009-02-21 16:11:47
(#864) magyar szinkronos verziókra vágyóknak jó hír.
A márciusi kezdésű folytatás egészen 109.részig fog tartani.
Így a maradék soul soceity kalandok is befejeződnek (talán maradt 10.rész asszem) , és vele együtt az első filler részeknek a bounto saga-nak is.
Valamint szeretnék megkérni mindenkit, hogy mikor ilyen lélek vámpírokat meg mégtöbb módosított lelkeket látt figyelmeztese tudatlan ismerőseit hogy ezek TÖLTELÉK RÉSZEK! ÉS NEM SZEREPEL A MANGÁBAN SEM!(mivel az anime készítői találták ki, annak érdekében mert beérték a mangát, és így picit időt is nyerhetnek)
A SS kalandok utáni IGAZI események majd csak a 110.rész után fognak következni.
További szép napokat!
A márciusi kezdésű folytatás egészen 109.részig fog tartani.
Így a maradék soul soceity kalandok is befejeződnek (talán maradt 10.rész asszem) , és vele együtt az első filler részeknek a bounto saga-nak is.
Valamint szeretnék megkérni mindenkit, hogy mikor ilyen lélek vámpírokat meg mégtöbb módosított lelkeket látt figyelmeztese tudatlan ismerőseit hogy ezek TÖLTELÉK RÉSZEK! ÉS NEM SZEREPEL A MANGÁBAN SEM!(mivel az anime készítői találták ki, annak érdekében mert beérték a mangát, és így picit időt is nyerhetnek)
A SS kalandok utáni IGAZI események majd csak a 110.rész után fognak következni.
További szép napokat!
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2009-02-15 12:44:01
(#863) Narutonál az első sorozatnak vége, így azt azért könnyebb megvenni végig. Bleachnél viszont évente csak ennyit lehet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-02-14 19:02:36
(#862) Bezzeg a Narutót folyamatosan adni fogják, a Bleachet meg nem. Megfognak álni és majd várhatunk a folytatásra megint 1 évet.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-14 18:39:55
(#861) dejó!!!!!!!!!!!!!
már jó lesz a márciusom!!!!!!!!!
már jó lesz a márciusom!!!!!!!!!
A MONDO fórumon azt hallotam nem 104.részig Animaxon adják le hanem 109.részig!
Így az igazi, mert így a filler rész teljesen le lesz zárva.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-02-14 07:45:33
(#859) A MONDO fórumon azt hallotam nem 104.részig Animaxon adják le hanem 109.részig!
Szerk: baniaa3 2009-02-14 07:46:11
A Bleach remélem, hogy hamarosan új részekkel lesz...
Március-ban (10.-e után) menni fognak az Animaxen a többi 52 rész...
Március 23-án lesz a 51,52 rész és utána március 30-án hétfőn folytatják az újabb részekkel 53,54.
Az nagyon jó!
Igen, igen, igen... Láttam az animax oldalán, hogy 52. rész után be van írva az 53., és az 54......Már alig várom!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Március 23-án lesz a 51,52 rész és utána március 30-án hétfőn folytatják az újabb részekkel 53,54.
Az nagyon jó!
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-02-12 20:36:26
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-12 19:28:29
(#854) A Bleach remélem, hogy hamarosan új részekkel lesz...
A Narutot nem tom, hogy meddig lehet... de rem, hogy még sookáig! ^^
A Narutot nem tom, hogy meddig lehet... de rem, hogy még sookáig! ^^
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-02-12 18:25:55
(#853) én sajna csak az animaxeset nézem, de nagy reményeket fűzök hozz, mert nagyon jó anime. A Naruto után ez a második kedvencem
Am vki nem tudja h a az animax meddig fogja játszani?????
Am vki nem tudja h a az animax meddig fogja játszani?????